Rozumné chudnutie bez jojo efektu - poraďme si
Primeraným stravovaním a cvičením som už niečo schudla, ale keď som povolila, kilá sa mi začali vraciať späť. Rozhodla som sa, že to len tak nenechám a skúsim to znovu. Bola by som rada, keby sme sa tu stretávali viaceré a vzájomne sa podporili a vyrozprávali zo svojich pocitov, prípadne poradili. Začala som len v pondelok a ide mi to veľmi ťažko....
Udělejte si na snídani ovesnou kaši. Nebo večer namočte polévkovou lžíci ovesných vloček do vody a ráno nabotnané smíchejte s dvěmi lžícemi jogurtu.. přidejte pár hrozinek a malou lžičku medu.. a do oběda máte vystaráno. Pokud Vás přepadne hlad, dejte si do oběda jablíčko.. a vodu..
luci78p - a hýbeš se přes den vůbec nějak? Uberu výživu, budu se hýbat, tak jak jsem zvyklá a nic se nebude dít?.... 😒
je tu niekto kto zacina chudnut na vahe 99kg?:(
ahojte kočky
tak na mňa veru prišla riadna svalovica 😝 dnes mám v pláne bežiaci pás 😉
ráno ma zobudila migréna 😠 😠 😠 akosi sa mi to nezlepšuje,idem si veru dať tabletku 😝
@belissima85 ja nie,ale kľudne sa pridaj 😉
@belissima85 no ja skoro
je tu niekto kto zacina chudnut na vahe 99kg?:(
@miskap2111 AKO SA ROBI TA TEPLA OVSENNA KASA S JABLCKOM A MEDOM,? 🙂
caute baby, idem si dat na obed 100g sampionov so 150g varenych zemiakov, ale vychadza to malo a mna vobec nenapada, co si mam k tomu este dat. poradte, dik 🙂
@belissima85 ahoj, sice sa nepytas mna, ale ja som si ju dnes robila prvy krat v zivote a bola super. Spravila som ju tak, ako mi tu kocky poradili: 30g vlociek som nasypala do vriaceho mlieka(2dcl) a varila 4minuty, potom som to nechala odstat 10minut a medzitym som si do misky nakrajala 1kiwi a 1jablko a tam som supla tie vlocky a 1lyzicku medu a boli super. Odporucam. 🙂
vyslo mi to takto: to som este zapila 2dcl mlieka
Celkom: 1 850kJ 442kcal 19,0bielkoviny 9,9tuk 80,7sacharidy 20cholesterol 8,1vlaknina
@belissima85 ja ju varím vo vode... 1 a 1/2šálky vody, a 1/2 šálky vločiek... povarím cca 5min,, jablko môžeš nakrájať na kocky a povariť spolu s vločkami, prípane aj nastrúhané... alebo pridať k uvarenej kaši... posypať škoricou a mňam...
Dávam si 4 dni pauzu od športu, lebo mám riadnu svalovku a ani sa necítim fit, tak chcem dať telu trošku oddych. Na raňajky som si dala musli a na desiatu jabĺčko a kávu s mliekom. Na obed máme obaľované kuracie prsia, ryžu a čerešňový kompót. Manžel robí obed 😉
Neviem ako ide chudnutie vám, ale ja bojujem s každým jedlom ☹ Dúfam, že to prejde a pôjde to ľahšie.
@belissima85 varím si tú kašu tak ako @iconka. Používam nízkotučné mlieko a sladím medom. Potom tam nastúham jabĺčko, prípadne aj iné ovocie (hruškami je mňam). Ak máš zavárané marhule, broskyne, ananás- aj s tým je to super a potom ale nedávaj med, lebo tam je už cukor. Ešte si vrch zvyknem posypať škoricou- tá je super na chudnutie.
Chcela som sa spýtať tie, ktoré zvyknete jesť proteinové tyčinky alebo piť nápoje, ktoré máte overené?
Holky a to si ty recepty a vlastně celý jídelníček vymýšlíte sami? pro mě nepředstavitelný ☹
@sbosorka proteinové tyčinky kupujem aj tie z DMky, aj značku Maxsport protein chocolade,mňam...nemám nejakú vybranú naj... keď mám možnosť, kúpim si vždy pár na koštovku a striedam ich, no tieto kupujem najviac, mám ich poruke vlastne stále... protein kupujem tento:
http://www.fitplanet.sk/doplnky-vyzivy/scitec-n...
u nás má jeden chlapík obchod so športovou výživou, tam chodíme na všetky doplnky... a mám aj lepšiu cenu 😉
Ahojte kocky, pridavam sa k vam 🙂 trenujem 4x tyzdenne vo fitku a mam upravenu stravu..kojenec sa moze skryt oproti mne, papam 6-7x za den, mam stravu zameranu na bielkoviny a polysacharidy..ak chcete nieco vediet, kldne sa pytajte, nie som ziadny odbornik, ale rada pomozem a podporim 😉
@miparime to co jem ja, nie je ziadny kulinarsky skvost, ale dam telu to co potrebuje a kedze mam narocny trening, plus cely den behacky okolo maleho, tak musim primat vela spravnej stravy, aby som zvladala..takze v mojom pripade nejde o chut, ale o kvalitu 😉
@sandrikacsg Si dobrá, keď cvičíš 4x do týždňa vo fitku. A ako približne vyzerá Tvoj jedálniček?
@vichrica nie je to ziadna konkretna dieta, je usposobena tomu, co potrebujem..a vobec to nie su kulinarske skvosty 😀 moj jedalnicek sa sklada z potravin, ktore obsahuje bielkoviny a polysacharidy prevazne..samozrejme aj nejake cukry a sem tam v den ked netrenujem mam povoleny malicky prehresok 😉
Ranajky: ovsene vlocky zaliate horucou vodou, mandle, kusocek medu (toto mi velmi chuti, takze to jem skoro kazdy den)
alebo prazenica z bielok bez oleja plus celozrnny suchar
alebo cottage s celozrnnym sucharom
obcas moze byt nizkotucny jogurt s vlockami
Desiata: ovocie
Obed: kura na vode plus nedovarena natural ryza
rozne druhy ryb s ryzou ( ryba opecena s oboch stran na panvici bez oleja
steak s ryzou
raz za tyzden mozu byt spaldove cestoviny s tuniakom napriklad
Olovrant 1 a 2: bio spaldova kasa
zelenina
nizkotucny syr
alebo zelenina aj so syrom
ked som vonka proteinove tycinky
nudzove riesenie su tiez ryzove chlebicky s nizkotucnym acidkom (ale nie casto)
Vecera: tvaroh (to mam vzdy po cviceni az)
Vecera 2: v poslednej dobe som hladna aj v noci, takze moze byt cokolvek bielkovinove - nizkotucny jogurt, tvaroh,cottage
Dufam, ze inspiruje 😉 ale je to az moc, vela ludi mi tvrdi, ze by sa na to nahovorit nedali 😕 je to uz skor zivotny styl ako nejaka dieta a mna to velmi chytilo a byvi ma to stale viac a viac 😉
@miskap2111 dakujem 😝
@iconka dakujem si zlata🙂
@vichrica v tvojom albume si pre mna inspiracia co sa da s telom spravit ked sa chce🙂
ahojte dievcence, idem sa ku vam pridat ak dovolite. Bohuzial som za necely polrok pribrala 10 kg, takze vo vysledku 80 perecent veci zo skrine neobleciem a vo zvysnych 20 percentach vyzeram ako jelito. Zajedala som nejake problemy a takto to dopadlo. Chcem sa vratit teraz spat k pohybu a pokusim sa menej jest v tom zmysle, ze budem jest absolutne vsetko ako doteraz, len sa prestanem prezierat (aspon dufam teda ze to dokazem). Ani predtym som nejedavala smazene, len obcas, a myslim si ze vsetko s mierou je zdrave. Uplne vylucit nieco je podla mna blbost. Treba si len najst zdravsie varianty jedal a zaradit pohyb. Teda takto si to aspon predstavujem hehe 🙂))) ci to bude fungovat vam poviem o par tyzdnov. Inak som si precitala par stranok dozadu, nie vsetko, a chybaju mi v tych vasich jedalnickoch strukoviny, ktore su velmi zdrave, ci sa myliim ?
@sandrikacsg jééj, Ty si moja krvná skupina 😉

Děvčátka,inspirujte se knihou od Lucie Výborné, Marie Dočekalové - Fit maminka!! tam Vás to navede!