icon

Rozumné chudnutie bez jojo efektu - poraďme si

luci78p
7. nov 2012

Primeraným stravovaním a cvičením som už niečo schudla, ale keď som povolila, kilá sa mi začali vraciať späť. Rozhodla som sa, že to len tak nenechám a skúsim to znovu. Bola by som rada, keby sme sa tu stretávali viaceré a vzájomne sa podporili a vyrozprávali zo svojich pocitov, prípadne poradili. Začala som len v pondelok a ide mi to veľmi ťažko....

drakenn
5. jan 2013

Děvčátka,inspirujte se knihou od Lucie Výborné, Marie Dočekalové - Fit maminka!! tam Vás to navede!

drakenn
5. jan 2013

Udělejte si na snídani ovesnou kaši. Nebo večer namočte polévkovou lžíci ovesných vloček do vody a ráno nabotnané smíchejte s dvěmi lžícemi jogurtu.. přidejte pár hrozinek a malou lžičku medu.. a do oběda máte vystaráno. Pokud Vás přepadne hlad, dejte si do oběda jablíčko.. a vodu..

drakenn
5. jan 2013

luci78p - a hýbeš se přes den vůbec nějak? Uberu výživu, budu se hýbat, tak jak jsem zvyklá a nic se nebude dít?.... 😒

belissima85
6. jan 2013

je tu niekto kto zacina chudnut na vahe 99kg?:(

mimikyky
6. jan 2013

ahojte kočky
tak na mňa veru prišla riadna svalovica 😝 dnes mám v pláne bežiaci pás 😉
ráno ma zobudila migréna 😠 😠 😠 akosi sa mi to nezlepšuje,idem si veru dať tabletku 😝

@belissima85 ja nie,ale kľudne sa pridaj 😉

kosska3003
6. jan 2013

@belissima85 no ja skoro

belissima85
6. jan 2013

je tu niekto kto zacina chudnut na vahe 99kg?:(

belissima85
6. jan 2013

@miskap2111 AKO SA ROBI TA TEPLA OVSENNA KASA S JABLCKOM A MEDOM,? 🙂

iconka
6. jan 2013

caute baby, idem si dat na obed 100g sampionov so 150g varenych zemiakov, ale vychadza to malo a mna vobec nenapada, co si mam k tomu este dat. poradte, dik 🙂

iconka
6. jan 2013

@belissima85 ahoj, sice sa nepytas mna, ale ja som si ju dnes robila prvy krat v zivote a bola super. Spravila som ju tak, ako mi tu kocky poradili: 30g vlociek som nasypala do vriaceho mlieka(2dcl) a varila 4minuty, potom som to nechala odstat 10minut a medzitym som si do misky nakrajala 1kiwi a 1jablko a tam som supla tie vlocky a 1lyzicku medu a boli super. Odporucam. 🙂

vyslo mi to takto: to som este zapila 2dcl mlieka

Celkom: 1 850kJ 442kcal 19,0bielkoviny 9,9tuk 80,7sacharidy 20cholesterol 8,1vlaknina

mimikyky
6. jan 2013

@belissima85 ja ju varím vo vode... 1 a 1/2šálky vody, a 1/2 šálky vločiek... povarím cca 5min,, jablko môžeš nakrájať na kocky a povariť spolu s vločkami, prípane aj nastrúhané... alebo pridať k uvarenej kaši... posypať škoricou a mňam...

vichrica
6. jan 2013

Dávam si 4 dni pauzu od športu, lebo mám riadnu svalovku a ani sa necítim fit, tak chcem dať telu trošku oddych. Na raňajky som si dala musli a na desiatu jabĺčko a kávu s mliekom. Na obed máme obaľované kuracie prsia, ryžu a čerešňový kompót. Manžel robí obed 😉
Neviem ako ide chudnutie vám, ale ja bojujem s každým jedlom ☹ Dúfam, že to prejde a pôjde to ľahšie.

vichrica
6. jan 2013

@iconka Nič si z toho nerob. Každý je iný a každého baví niečo iné. Ja napríklad radšej cvičím medzi ľudmi. Nájdi si šport, ktorý bude baviť Teba. Švihadlo je super 😉 Pozerala som foto. Veľa Ti netreba, akurát to bruško. Držím palce.

iconka
6. jan 2013

@vichrica dakujem za podporu 🙂

miskap2111
6. jan 2013

@belissima85 varím si tú kašu tak ako @iconka. Používam nízkotučné mlieko a sladím medom. Potom tam nastúham jabĺčko, prípadne aj iné ovocie (hruškami je mňam). Ak máš zavárané marhule, broskyne, ananás- aj s tým je to super a potom ale nedávaj med, lebo tam je už cukor. Ešte si vrch zvyknem posypať škoricou- tá je super na chudnutie.

sbosorka
6. jan 2013

Chcela som sa spýtať tie, ktoré zvyknete jesť proteinové tyčinky alebo piť nápoje, ktoré máte overené?

miparime
6. jan 2013

Holky a to si ty recepty a vlastně celý jídelníček vymýšlíte sami? pro mě nepředstavitelný ☹

sbosorka
6. jan 2013

@miparime ahoj..skús si pozrieť stranu 49, mimikyky tam napísala taký prehľad, čo na raňajky, obed ... a ak sa budeš riadiť tými radami, tak to nebude až taký problém. Kočky sem zvyknú napísať aj nejaký super receptík na palacinky, alebo mäsko, len stačí sledovať 🙂

mimikyky
6. jan 2013

@sbosorka proteinové tyčinky kupujem aj tie z DMky, aj značku Maxsport protein chocolade,mňam...nemám nejakú vybranú naj... keď mám možnosť, kúpim si vždy pár na koštovku a striedam ich, no tieto kupujem najviac, mám ich poruke vlastne stále... protein kupujem tento:
http://www.fitplanet.sk/doplnky-vyzivy/scitec-n...
u nás má jeden chlapík obchod so športovou výživou, tam chodíme na všetky doplnky... a mám aj lepšiu cenu 😉

sandrikacsg
6. jan 2013

Ahojte kocky, pridavam sa k vam 🙂 trenujem 4x tyzdenne vo fitku a mam upravenu stravu..kojenec sa moze skryt oproti mne, papam 6-7x za den, mam stravu zameranu na bielkoviny a polysacharidy..ak chcete nieco vediet, kldne sa pytajte, nie som ziadny odbornik, ale rada pomozem a podporim 😉

sandrikacsg
6. jan 2013

@miparime to co jem ja, nie je ziadny kulinarsky skvost, ale dam telu to co potrebuje a kedze mam narocny trening, plus cely den behacky okolo maleho, tak musim primat vela spravnej stravy, aby som zvladala..takze v mojom pripade nejde o chut, ale o kvalitu 😉

vichrica
6. jan 2013

@sandrikacsg Si dobrá, keď cvičíš 4x do týždňa vo fitku. A ako približne vyzerá Tvoj jedálniček?

sandrikacsg
6. jan 2013

@vichrica nie je to ziadna konkretna dieta, je usposobena tomu, co potrebujem..a vobec to nie su kulinarske skvosty 😀 moj jedalnicek sa sklada z potravin, ktore obsahuje bielkoviny a polysacharidy prevazne..samozrejme aj nejake cukry a sem tam v den ked netrenujem mam povoleny malicky prehresok 😉
Ranajky: ovsene vlocky zaliate horucou vodou, mandle, kusocek medu (toto mi velmi chuti, takze to jem skoro kazdy den)
alebo prazenica z bielok bez oleja plus celozrnny suchar
alebo cottage s celozrnnym sucharom
obcas moze byt nizkotucny jogurt s vlockami

Desiata: ovocie

Obed: kura na vode plus nedovarena natural ryza
rozne druhy ryb s ryzou ( ryba opecena s oboch stran na panvici bez oleja
steak s ryzou
raz za tyzden mozu byt spaldove cestoviny s tuniakom napriklad

Olovrant 1 a 2: bio spaldova kasa
zelenina
nizkotucny syr
alebo zelenina aj so syrom
ked som vonka proteinove tycinky
nudzove riesenie su tiez ryzove chlebicky s nizkotucnym acidkom (ale nie casto)

Vecera: tvaroh (to mam vzdy po cviceni az)
Vecera 2: v poslednej dobe som hladna aj v noci, takze moze byt cokolvek bielkovinove - nizkotucny jogurt, tvaroh,cottage

Dufam, ze inspiruje 😉 ale je to az moc, vela ludi mi tvrdi, ze by sa na to nahovorit nedali 😕 je to uz skor zivotny styl ako nejaka dieta a mna to velmi chytilo a byvi ma to stale viac a viac 😉

belissima85
6. jan 2013

@miskap2111 dakujem 😝

belissima85
6. jan 2013

@iconka dakujem si zlata🙂

belissima85
6. jan 2013

@vichrica v tvojom albume si pre mna inspiracia co sa da s telom spravit ked sa chce🙂

borkavan
6. jan 2013

@iconka 😀 a tie neviem ako sa volajú 60 ks :D to je na akú partiu? a čo sú to tie preskoky?

iconka
6. jan 2013

@borkavan pozri stranu 55 dala ich tam slunce3 🙂 a preskoky cez svihadlo

zuzka105
6. jan 2013

ahojte dievcence, idem sa ku vam pridat ak dovolite. Bohuzial som za necely polrok pribrala 10 kg, takze vo vysledku 80 perecent veci zo skrine neobleciem a vo zvysnych 20 percentach vyzeram ako jelito. Zajedala som nejake problemy a takto to dopadlo. Chcem sa vratit teraz spat k pohybu a pokusim sa menej jest v tom zmysle, ze budem jest absolutne vsetko ako doteraz, len sa prestanem prezierat (aspon dufam teda ze to dokazem). Ani predtym som nejedavala smazene, len obcas, a myslim si ze vsetko s mierou je zdrave. Uplne vylucit nieco je podla mna blbost. Treba si len najst zdravsie varianty jedal a zaradit pohyb. Teda takto si to aspon predstavujem hehe 🙂))) ci to bude fungovat vam poviem o par tyzdnov. Inak som si precitala par stranok dozadu, nie vsetko, a chybaju mi v tych vasich jedalnickoch strukoviny, ktore su velmi zdrave, ci sa myliim ?

mimikyky
6. jan 2013

@sandrikacsg jééj, Ty si moja krvná skupina 😉