Rozumné chudnutie bez jojo efektu - poraďme si
Primeraným stravovaním a cvičením som už niečo schudla, ale keď som povolila, kilá sa mi začali vraciať späť. Rozhodla som sa, že to len tak nenechám a skúsim to znovu. Bola by som rada, keby sme sa tu stretávali viaceré a vzájomne sa podporili a vyrozprávali zo svojich pocitov, prípadne poradili. Začala som len v pondelok a ide mi to veľmi ťažko....
Dnes to mam o drzku cele. Ranajky, desiata a obed pekne nacas po 3hodinach, ale olovrant az po 4 a pol a to uz som bola riadne hladna a takto to bude cely tyzden, ked chodim na 7mu do prace, tak mi to takto blbo vychadza ☹ serka ma to, asi si posuniem aspon o pol hodku obed 😖
@sandrikacsg hej ohladne tých vločiek, že to ich len namočíš do horúcej vody alebo či ich dáš aj na noc namočiť.
@borkavan zalejem a o chvilu papam este teple 😉 zmäknu zachvilu
baby pomoooc...poradte co si dat na veceru, boli sme vonku a ziada sa mi nieco teple a neviem co 😠
@borkavan no toto je aj moj problem, minuly tyzden som chodila na siestu do prace, tak som si brala tie hotove ovsenne kase, co sa len zaleju vodou a dala som si to o siestej v praci. Tento tyzden chodim na siedmu, tak som stihla spravit ovsennu kasu zo surovin a naranajkovat sa doma, ale zase mi to poobede vychadza casovo blbo. No co uz, nejako to uz len budeme musiet nakombinovat. Tiez mi nechuti skoro rano jest, tak som si dala budik 5.15 a ranajky 6.00hod. Aj napriek nezvyku som to v pohode zjedla. 🙂
@miskap2111 vypada to super, to isto skusim, kolko si dala toho tofu? A to si s tym hned zasmazila, ci si to tam potom pridala?
Takze 7dni zdraveho stravovania za mnou, prave som asi 40minut cvicila podla toho Nike treningu a som hotova. Este hodim veceru a uz na dnes staci. Nedalo mi to a odvazila som sa a mam o 1.5kg menej 🙂 Merat sa budem len raz za mesiac, nech nie som sklamana, viem, ze vaha nie je moc dobra takto skoro na hodnotenie, ale aspon troska utechy 🙂
@iconka je to strašne jednoduché- na trolinku olivového oleja (ale môže byť aj úplne bez tuku, ak máš dobrú panvicu) som dala 2 vajíčka a asi polovicu z bežného balenia údeného tofu - práve som to pozerala- mohlo to byť cca 80-90g. Dala som to naraz, miešala, kým sa tie vajíčka "zatiahli" (nemám rada tuhú praženicu) a vtedy sa aj to tofu zohrialo. To je všetko- ešte som to trošku osolila. No a potom som naplnila polovicu veľkej papriky a tú druhú polku len tak nakrájala, plus rajčinky. Mňamka.
@iconka a ešte som zabudla, že to tofu bolo nakrájané na kocky.
@miskap2111 diky, akoze jasne, ze prazenicu robit viem 😀 len som nevdela, ci si smazila aj to tofu, alebo si ho proste nechala surove...dik
@iconka 😀 sorry! Ja som zvyknutá už všetko vysvetľovať- že keby náhodou. 🙂 Teraz nie je vobec nezvyklé, že niekto nevie uvariť ani praženicu.. Napríklad taká moja staršia dcéra nevie navariť vobec nič, hoci študuje medicínu. Takže vždy jej musím polopatisticky povedať postup pri príprave akéhokoľvek jedla vrátane teploty varnej dosky. 🙂
@miskap2111 v pohode, som sa usmiala, si zlata 🙂
Baby, dajte nejaky link na sportove podprsenky za prijatelne ceny. Vobec neviem aku vybrat, nevyznam sa v tom. 😕
dnes som bola na jumpingu,prvý krát.. a myslela som, že tam dušu vypľujem 😝 😀 😀
http://www.adidas-mania.sk/sport/beh/spodna-bie...
napriklad z tychto by ste si ktoru vybrali? Ale kludne dajte aj ine linky, to je je len na porovnanie, ze ake su podla vas dobre.
@sandrikacsg Však tak to má být 😉
@iconka ja mám túto - bola síce drahá, ale neľutujem investíciu: http://store.nike.com/us/en_us/?l=shop,pdp,ctr-...
Plus mám jednu z Tchiba- treba si ustriehnuť, keď budú mať bežecký tovar- vyšla asi na tretinu ceny Nike podprdy a tiež je s najvyššou podporou.
@miskap2111 dik, no tiez by som najradsej asi nejaku od firmy, ktora robi sportove veci, tym v tomto berim asi viac ako bonprixu a pod.
@miskap2111 super vecera, nieco podobne som si urobila aj ja 😉 ale mala som len klasicke tofu a bola to mnamka 😉
@iconka ja mám takúto a kupovala som ju u nás v normálka kamennom obchode so spodným prádlom...
http://www.anita.sk/sk/sortiment.php?skupina_ID...
a ešte teraz tú na doma, teda myslím, keď cvičím doma, nech mám na striedačku
http://www.trops.sk/webshop/234-damske-obleceni...
So včerajšou stravou som spokojná. Bola som zaneprázdnená a nemala som čas na zobkanie pomimo 😉
@sandrikacsg Ďakujem za info. Tak tú špaldovú kašu hádam aj ja raz oskúšam 😉 Si dobrá, keď ideš aj tak neskoro cvičiť. Ja som o 22 h už mŕtva v posteli 😝 Myslím, že pred tréningom je dobré jesť sacharidy, aby malo telo energiu.
@iconka Super, si šikulka. Len tak ďalej.
@mimikyky Jej, tiež si bola na jumping? Hej, je to riadna makačka, ale závisí aj kto a ako to robí.
@iconka Ja som si kúpila fitnes tričko Nike už spolu s podprdou a je to perfektné, takže športové podprdy teraz ani nevyužívam.
Ahojte, mohli by ste mi prosím poradiť nejaký jedálniček? ak si niektorá naájdete chvíľu čas, ďakujem 😉

já dnes budu mít asi na véču pizzu, slíbyla jsem malé, že si koupíme, byla 14 dní u našich, včera jsme ji přivezli,tak na přivítanou 😎 nebo čerstvou zeleninku s rýží a tuňákem 😅