icon

Rozumné chudnutie bez jojo efektu - poraďme si

luci78p
7. nov 2012

Primeraným stravovaním a cvičením som už niečo schudla, ale keď som povolila, kilá sa mi začali vraciať späť. Rozhodla som sa, že to len tak nenechám a skúsim to znovu. Bola by som rada, keby sme sa tu stretávali viaceré a vzájomne sa podporili a vyrozprávali zo svojich pocitov, prípadne poradili. Začala som len v pondelok a ide mi to veľmi ťažko....

dorekapa
15. nov 2012

@luci78p Ahoj Luci,tak ako citam,aj ty bojujes s kilami.Ja som za ten rok pribrala takem 5 kil,co je dost pri mojej vyske 160 vazim 66 kil.Ja som po porode v 2007 schudla na 90 dnovej diete 12 kil,ale to som isla chudnut zo 72 a dlho som sa drzala na 60 tych kilach,potom som jeden cas mala aj 58 ale teraz to neviem ukocirovat.Povedala som si,ze naposledy ked som pred dvoma rokmi pribrala zo 60 na 64 kil,tak mi pomohlo schudnut 4 kila za mesiac ked som prestala vecerat.Tak sa pustim opat na to ze bez vecere a potom ked si telo zvykkne,tak zapojim aerobik,lebo sa uz na seba nemozem pozerat.A ty ako si na tom?

luci78p
autor
15. nov 2012

@dorekapa no ja som vo vyššej váhovej kategorii- kukni sem 😀 https://www.modrykonik.sk/fotoblog/luci78p/clan... snažíííííím sa . ako bez večere?kedy ješ naposledy?

luci78p
autor
15. nov 2012

dnešný obedík 😀 😀 😀 😀 sa rozmaznávam 😀 😀 😀 😀

luci78p
autor
15. nov 2012

a toto je včerajší - tiež bol mňamky 🙂

luci78p
autor
16. nov 2012

10dní - mínus 2,4 kg 😀 😀 😀 tak určite bude niečo aj voda,ale teším sa

veverka83
16. nov 2012

@dnika2
@mimikyky tak sypané mysli jsem ještě neviděla 😒 Holky a Corny tyčinka asi nee, že?já ji úplně zbožňuju ☹ ☹

Dnes sem zhřešila, byla sem s dětma po doktorech a místo oběda,sem snědla slaninový rohlík 😠 😠 😠 ,

A chci se zeptat, večeřím tak okolo šesté, zhruba o půl osmé jdu cvičit, mám si pak ještě něco malého k jídlu dát?

veverka83
16. nov 2012

@luci78p To je červená řepa?tu vaříš v páře?

lubica69
16. nov 2012

@luci78p perfetknéééé gratulujem Ja mám tiež nejaké 2 kg mínus tak sa teším

lubica69
16. nov 2012

Ahojte spolubojovnice
Ako sa máte?
@luci78p tu zas hádže perfiš foto až sa mi zas slinky zbiehajú 😀 😀 😀
Ja nové nič Včera -2kg stále tak som rada Zajtra ideme s detvákmi plávať tak sa tešííím

digysa
16. nov 2012

@luci78p Tusim sa pridam aj ja..... lebo do Vianoc potrebujem schudnut asi 4 kg, aby som ich mohla "pocas Vianoc" nabrat naspat. 😉

No dnesne ranajky sa zacali dobre
Asi za hrst granola a 1 jablko, kava
Obed- dve mastne pizze ☹
Na veceru si dam asi ovocnu misku

mimikyky
16. nov 2012

@veverka83 a sú mňam 😉

veverka83
16. nov 2012

@mimikyky já si kupovala ty hrudkované, ale oříškové, ty zbožňuju,ty čoko mi až tak nejely, ale musím se poohlédnout po těch sypaných 😉 A co ta tyčinka Corny, ta asi není vhodná, že?

@luci78p Super 😉 Já za 7dní 1,4kg,taky je to asi i voda, ale říkám si, že to možná je dobře na začátek.Tělo dostalo takový šok,že nedostává sladkosti a večer mu taky nic nedopřeju 😀 😀

mimikyky
16. nov 2012

@veverka83 tie hrudkovité,zapekané si aj ja občas kupujem...len je v nich zbytočne veľa cukru
a corny? tak aj ja si občas dám, niekedy mi stačí 1/2 k jogurtu.... a keďže treba pravidelne a v malých dávkach jesť, treba mať stále niečo "poruke" a vtedy je oveľa lepšie dať si corny ako nejakú blbosť 😀 keks, alebo trebárs šišku 😉

@veverka83
@luci78p
šikuľky 😉 gratulujem k úbytkom

luci78p
autor
17. nov 2012

@veverka83áno,je to červená repa, nie na pare,normálne celú neošúpanú do vody ani konce sa neorezávajú,varí sa dosť dlho kým je mäkká,a po uvarení ju ošúpem 😵

luci78p
autor
17. nov 2012

@lubica69 no jo,dúfam že nám to vydrží 😀 😀 😀 😀

luci78p
autor
17. nov 2012

@digysa heeeeeh ,dobrý obed 😀 😀 😀 😀 😀 a na večeru žiadne ovocné misky!!!!!!radšej zeleninku 😵

dnika2
17. nov 2012

@veverka83 urcite este nejake bielkoviny treba nejak vajicko

dnika2
17. nov 2012

@mimikyky hm tie som u nas nevidela len tie ovocne ja papam sypane skoda ☹ ja dnes ubytok 3kila za 6dni

dnika2
17. nov 2012

inak baby na obed idem robit lososa k tomu parene zemiaky nasla som recpt kde bola zabaleny v proscuitte mate skusenosti s tymto receptom?

luci78p
autor
17. nov 2012

@dnika2 3 kilá za 6 dní ???? 😀 to neako moc,či?????

dnika2
17. nov 2012

neviem bola som behavat v posilke a squash aj hravat ale to len voda zatial mam len brucho splasnutejsie 🙂

luci78p
autor
17. nov 2012

tak dnes som robila tuniaka,bol moc suchý,nabudúce by som dala neakú omáčku,alebo čo si vy dávate k steaku z tuniaka?smotanovú omáčku som mala už včera,dnes som už nechcela.... 😝

dnika2
17. nov 2012

@luci78p napisala som

luci78p
autor
17. nov 2012

@dnika2 videla som 😀 😀 😀 😀 potom ked sa ti losos podarí hod recept 😀

dnika2
17. nov 2012
digysa
17. nov 2012

@luci78p A preco nie ovocie? Je to prilis sladke alebo???

Dnes ranajky: co si mam dat????

Ja to mam posunute....vy uz obedujete, ked ja este len vstavama..

digysa
17. nov 2012

Ok....ranajky- kava s fat free mliekom do kavy
ovsenne vlocky s mliekom

Moze byt?

luci78p
autor
17. nov 2012

@digysa jj,vela cukru na večer

kinna
Odpoveď bola odstránená
luci78p
autor
18. nov 2012

@kinna 20 kg super 🙂 ono je asi najhoršie,ked sa snažíš a kilá sa ani nepohnú - 😝 moja kamka,s ktorou chodím cvičiť, neschudla nič a ja som mala dole už 8 kg - to sme cvičili už 3 mesiace.....každý je iný, a každý si musí nájsť ten svoj spôsob