Rozumné chudnutie bez jojo efektu - poraďme si
Primeraným stravovaním a cvičením som už niečo schudla, ale keď som povolila, kilá sa mi začali vraciať späť. Rozhodla som sa, že to len tak nenechám a skúsim to znovu. Bola by som rada, keby sme sa tu stretávali viaceré a vzájomne sa podporili a vyrozprávali zo svojich pocitov, prípadne poradili. Začala som len v pondelok a ide mi to veľmi ťažko....
@dorekapa no ja som vo vyššej váhovej kategorii- kukni sem 😀 https://www.modrykonik.sk/fotoblog/luci78p/clan... snažíííííím sa . ako bez večere?kedy ješ naposledy?
10dní - mínus 2,4 kg 😀 😀 😀 tak určite bude niečo aj voda,ale teším sa
@dnika2
@mimikyky tak sypané mysli jsem ještě neviděla 😒 Holky a Corny tyčinka asi nee, že?já ji úplně zbožňuju ☹ ☹
Dnes sem zhřešila, byla sem s dětma po doktorech a místo oběda,sem snědla slaninový rohlík 😠 😠 😠 ,
A chci se zeptat, večeřím tak okolo šesté, zhruba o půl osmé jdu cvičit, mám si pak ještě něco malého k jídlu dát?
@mimikyky já si kupovala ty hrudkované, ale oříškové, ty zbožňuju,ty čoko mi až tak nejely, ale musím se poohlédnout po těch sypaných 😉 A co ta tyčinka Corny, ta asi není vhodná, že?
@luci78p Super 😉 Já za 7dní 1,4kg,taky je to asi i voda, ale říkám si, že to možná je dobře na začátek.Tělo dostalo takový šok,že nedostává sladkosti a večer mu taky nic nedopřeju 😀 😀
@veverka83 tie hrudkovité,zapekané si aj ja občas kupujem...len je v nich zbytočne veľa cukru
a corny? tak aj ja si občas dám, niekedy mi stačí 1/2 k jogurtu.... a keďže treba pravidelne a v malých dávkach jesť, treba mať stále niečo "poruke" a vtedy je oveľa lepšie dať si corny ako nejakú blbosť 😀 keks, alebo trebárs šišku 😉
inak baby na obed idem robit lososa k tomu parene zemiaky nasla som recpt kde bola zabaleny v proscuitte mate skusenosti s tymto receptom?
neviem bola som behavat v posilke a squash aj hravat ale to len voda zatial mam len brucho splasnutejsie 🙂
tak dnes som robila tuniaka,bol moc suchý,nabudúce by som dala neakú omáčku,alebo čo si vy dávate k steaku z tuniaka?smotanovú omáčku som mala už včera,dnes som už nechcela.... 😝
Ok....ranajky- kava s fat free mliekom do kavy
ovsenne vlocky s mliekom
Moze byt?

@luci78p Ahoj Luci,tak ako citam,aj ty bojujes s kilami.Ja som za ten rok pribrala takem 5 kil,co je dost pri mojej vyske 160 vazim 66 kil.Ja som po porode v 2007 schudla na 90 dnovej diete 12 kil,ale to som isla chudnut zo 72 a dlho som sa drzala na 60 tych kilach,potom som jeden cas mala aj 58 ale teraz to neviem ukocirovat.Povedala som si,ze naposledy ked som pred dvoma rokmi pribrala zo 60 na 64 kil,tak mi pomohlo schudnut 4 kila za mesiac ked som prestala vecerat.Tak sa pustim opat na to ze bez vecere a potom ked si telo zvykkne,tak zapojim aerobik,lebo sa uz na seba nemozem pozerat.A ty ako si na tom?