Rozumné chudnutie bez jojo efektu - poraďme si
Primeraným stravovaním a cvičením som už niečo schudla, ale keď som povolila, kilá sa mi začali vraciať späť. Rozhodla som sa, že to len tak nenechám a skúsim to znovu. Bola by som rada, keby sme sa tu stretávali viaceré a vzájomne sa podporili a vyrozprávali zo svojich pocitov, prípadne poradili. Začala som len v pondelok a ide mi to veľmi ťažko....
@mimikyky
@miskap2111
@erulka77
@iconka baby nechcet dakto kupit sluchadka na behanie za 13eur?lebomam 2 su z klipsani aby nepadali odporucam
@miskap2111 😉 idem niečo porobiť, nemôžem tu stále sedieť 😀
@mimikyky ja detto. 🙂 roboty ako na kostole!! Tak pekný deň!!
@leni78 Nemáš zač. Já si to taky musela přečíst víckrát, než to můj rozum pobral 😉 A já bych zase nedokázala jíst jenom dvakrát nebo třikrát denně. Ono trvá týden nebo dva, než si na ten režim menších a častějších jídel člověk zvykne. Zmenší se žaludek a díky menším porcím má hlad dvě až tři hodiny po jídle, takže jí díky tomu víckrát. Ale je to náročnější na čas a na paměť (např. nezapomínat si brát ven svačinky).
@leni78 @mimikyky
tak tak, pridaj sa k nam. Ja som sa tiez stravovala hrozne, sladke, slane, lupienky, krizom- krazom, kedykolvek, cokolvek a vinove striky po veceroch. Dnes je to 14ty den, co som s tym sekla a naucila sa jest 5x denne pomenej a je to super. Vobec mi nechyba cokolada a pod. Skus, mozno sa ti to zapaci ako aj mne. Kocky tuna ta usmernia, neboj nic. 😉
Neda mi, nenapisat vam sem, ako chudnu moje dve kolegyne 😀
kolegyna c.1: neje cely den nic, max. od rana pokial ide o 14.30 domov zje jeden pomaranc a vari jeden caj za druhym. To ju drzi tak tyzden a potom zacne chodit na obedy, kde si da napr. vysmazany syr, ale bez hranoliek, akoze DS a potom to zaklincuje veternikom a pocas prac. doby zje balik cukrikov, alebo lentiliek. A takto dookola.
kolegyna c.2: zje vsetko, hlava nehlava, este aj na obede odjeda druhy z taniera, okrem toho jej mama nabali kopu papkanice z domu. Nevyhyba sa tatarskej, ani dressingom, proste vsetko. A hned ako to zje, pride za mnou a zacne mi ukazovat ake ma velke brucho, ze ci neviem preco. 😀 Potom najblizsi pondelok sa rozhodne drzat prudku dietu, naposledy tusim vydrzala na dukanovej asi 5dni (samozrejme pri nej zhresi snad denne). Najlepsia bola, ked mi tu dietu zacala popisovat, ze to moze jest aj tresku, tak si bola kupit hned dve tresky v majoneze (nepochopila,ze ide o rybu 😀) tak som jej to musela vysvetlovat, ze co vlastne ma jest. Dnes opat s nejakou dietou zacala, doniesla si asi 2kg nadrhnutych jablk s mrkvou. Pozeram a hovorim, ze kde mas k tomu nejaku ovs.kasu, alebo daco? A ze to podla nejakej knihy ma takto jest. Snazila som sa jej vysvetlit, ze to moze len urcite mnozstvo, ale neda si to vysvetlit. No a toto je vydrzi tak max. tento tyzden do vikendu a potom povie, ze schudla ale 2-3kg a vykasle sa na to, lebo usudi, ze uz sa jej brucho zmensilo a je spokojna. O tri dni zase zacne za mnou chodit, ze musi daco zhodit, lebo zase pribrala 4kg a tak si vecer s frajerom spravia dobre kaloricku veceru a takto to ide uz 4roky co s nou robim 😀
@lubica69 aj ja gratulujem k babatku, aj moja sestra ma malinke babo (28.11.2012) a buducu sobotu ideme na krstiny 🙂
a tiez gratulujem k ubytku vahy 😉 ja som sa tiez dnes po 14dnoch odvazila a mam o 3.3kg menej 🙂 tak pekne bojujme polu dalej a drzme si palce
@sylvar no ja sa na nich bavim stale a krutim ocami, skoda slov, ale dnes mi to nedalo nenapisat 😀
Mam odmakane, dnes 45minut + nejake mensie cvicenia pocas dna, krasa a je mi fajn 😎
@iconka krásny úbytok! Super! Ono sa to síce spomalí asi po prvom mesiaci, ale netreba sa potom vzdávať! Inak tie tvoje kolegyne, to je typický príklad ako slovenské baby diétujú. 😀 A potom, že nič nefunguje! 🙂
@lubica69 aj ty perfektný úbytok!
Len tak ďalej! Ide nám to. Ja to síce uvidím len na oblečení, ale to mi nevadí!
@miskap2111 dakujem za pochvalu. A toho spomalenia sa obavam, ale nevzdam sa. Aj ja to chcem vidiet na obleceni 😀
Presne tak, ked kazda baba dietuje ako oni, tak sa necudujem, ze ziadna dieta nie je dobra...
no dievčatá u mňa sa začína priberanie...klesla som na 50 kg pri výške 173 cm a nikomu sa to nepáči...ja som s tým už prestávala, len sa to nedá nejak zastaviť...tak teraz papám pod dohľadom... 😀 priateľ sa ma stále pýta...čo si jedla??? idem ti niečo urobiť 😀
@valeria1985 a ako sa ti podarilo tolko (kolko vlastne kil) schudnut? Za aku dlhu dobu?
@iconka v apríli na začiatku som mala 68 kg, mala som veľké bruško a necítila som sa dobre...začala som chudnúť ale len pomaličky, nemala som pevnú vôľu a tak mi to nešlo...v septembri som mala 63 kg a povedala som si dosť..keď aj vzdialenejší známy mi povedali že vyzerám "dobre"...som sa zaťala a šlo to...obmedzila som jedlo, žiadnu predpísanú diétu som nedržala...aj sladké som jedla ale s mierou...
baby ja som dnes prvy krat cvicila no to ste mali vidiet som sa smiala sama na sebe..jaak chroma vrana a hned svalovica...no to bolo...ddufam z zajtra uz bude lepsie... 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
@valeria1985 ten tvoj vzdialený známy to je teda riadny truhlik! Ja tiež meriam 173 a 63 je pre mňa úplne ideálna váha. Ja má síce na sebe teraz už svaly, ale ked som mala okolo 58-60kg, tak mi vraveli, že vyzerám choro. Takže 50 kg- to už musíš byť príliš chudá-to je dokonca riadna podvaha!
Ahojte, co dnes varite? Ja som si z jedalneho listka vybrala toto: Zapekane rybie file s brokolicou a syrom+salat (DS). 1395kJ. To je ako motivacie pre tie, co nevedia, co dnes varit 😉

@miskap2111 kde? bežiaci pás v spálni vedľa postele, steper a rotanu pod posteľou, vežu a činky a telocvičňu ... v hale, a stacionár a eliptikal v obyvačke 😉 poobede Ti to odfotím, sa zasmeješ, ako to tu vyzerá 😀