Rozumné chudnutie bez jojo efektu - poraďme si
Primeraným stravovaním a cvičením som už niečo schudla, ale keď som povolila, kilá sa mi začali vraciať späť. Rozhodla som sa, že to len tak nenechám a skúsim to znovu. Bola by som rada, keby sme sa tu stretávali viaceré a vzájomne sa podporili a vyrozprávali zo svojich pocitov, prípadne poradili. Začala som len v pondelok a ide mi to veľmi ťažko....
@iconka
@miskap2111
@erika0802
@sylvar
@lubica69
ahojte kočky 😉
tak ja som dala včera v posilke už len kardio, lebo bola totáč plná 😠 😝
malému sa v noci zhoršilo, dnes sme boli u Dr. a má od zapaleného rdla,cez laryngitídu až po chytené priedušky, taký silný zápal, vraj si môžem vybrať ktorú chcem ako hlavnú diagnózu 😢
@iconka šikovné baby, že ich pozdravujem, nech si dajú také chudnutie patentovať, som sa zabavila 😀
@iconka mňááám 🙂 ja mám ryžu + psia na zelenine
Dievčatá, ja mám dnes celozrnnú tortilu a kuracie pečienky.
@miskap2111 ďakujem 🙂 a to máš tak na cibuľke,len?
@lubica69 držkajte sa, a bacily preč 🙂
@mimikyky áno, len tak na cibuľke. Trochu si to posolím, mletej čierne korenie, trochu muškátový oriešok a majoránku. A tak to potom vložím do tej tortilly a zabalím. Je to mňamka a veľmi sýte.
@miskap2111 ja pečienku milujem 😉
tak kocky uz som skoro vyliecena som sa tesila ze dam aspon kilo dole no tak som ze uplne sklamana ze nic ☹ ☹ ☹ ☹ jaj nemam motrivaciu u ☹ ☹ druhy tyzden sa snazim a nic☹
tak je asi ten hacik niekde zaveseny 😀 😀 😀 lebo ho nevidim ale je pravda ze som sa vazila po polievke naobed musim sa odvazit rano.
a v com si myslis ze to je?
@miskap2111 juj ja pečienku ee
@fatima30 tak ale ak si po chorobe 😅 neboj nič nie je stratené
Ahojte, bolí ma celé telo z cvičenia, ale aspoň viem, že pre seba niečo robím. Strava újde, len dnes som urobila zas tiramisu 😅 Zistila som totiž, že Lidl má o polovicu nižšiu cenu ako Kaufland za Mascarpone. No, neurob ho 😝
@iconka Som sa dobre pobavila na Tvojich chudnúcich kolegynkách 😀 Ja som dnes robila cestoviny s brokolicou a syrom. To Ti ide váha pekne dole. Ja budem vďačná aj za 1 kg mesačne. Po roku chudnutia mi to ide teraz už pomaly.
@valeria1985 Držím palce.
@fatima30 Nevzdávaj sa. Keď som začala chudnúť, tak som prvé 3 týždne nedala dole nič a potom naraz zmizli 2 kg. U mňa to bolo vždy tak nejak naraz po krámoch 😉 Upravuje sa Ti teraz metabolizmus, tak len vydrž!
@vichrica - vies, že aj ja mam den D po menstr. 😉 😉 .dovtedy nic, nic a 2. den mam o 1 kg menej..a potom zase cely mesiac cvicim, dodrziavam stravu, depkujem, že nic sa dole nehybe a bum....2. den menzesu a 1 kg dole...
len u mna je problem, že mam cyklus strasne nepravidelny, tak aj ubytok vahy nie je taky super..ale neva...aspon že je nejaky....
ja som prisla akurat z posilky, naobedovala som sa, idem dat sprchu a este nejake domace prace porobit a potom po detuchy do skolky...u nas je tak skaredo, cely den prsi, sneh sa topi...fuj
tak a teraz som svoje dnesne snazenie zabila 😀 😀 😀 ...dala som si cerstvo upeceny, vonavy chlebik ..aky krajec s maslom...ked ja to milujeeeemmmmm 😉 😉 😉 😉 😉
😀 😀 😀 😀 😀 s vami je veselo no ved uvidim rano sa odvazim a uvidime
vichrica dufam ze budes mat pravdu
a co sa tyka jedenia nejam malo 🙂 rano som mala orechovnik tri tenke kusky potom mandarinka,obed taku velku naberacku polievky kyslej fazulkovej a druhe zapekane zemiaky s cuketou na maly tanierik ale aj tak som plana a o hodinku si dam jogurt s orechami skoricou a meodm a vecera no s tym je vzdy problem........to aj o 11 si dam pomaranc
ale kocky pozitivne ze zmizla chut na chipsy,tycinky.........i ked ti epukance stale ostavaju hlavne ked pozerame nejaky dobry film ako vcera goyove prizraky super
ahojte dievčence, veľmi písomne neprispievam, no čítam poctivo a inšpirujem sa tiež 😉 , u nás doma lazaret, staršia priniesla zo školy virózu a chytila ju menšia a ja takisto, včera som bola total ko, muž musel zostať doma sa postarať 😒 , dnes už je lepšie
@fatima30, mne to ide s váhou tiež dosť pomaly dolu len 0,5kg čo som začala, u mňa je to možno tým, že mi stačí dať dolu cca 6kg, ale to si len myslím 😉 ,
stravu sa snažím poctivo aj keď včera som tomu moc nedala, dnes už lepšie, ale pohyb je malá katastrofa, chodím do práce s príchodom okolo 17 hodiny a potom sa snažíme venovať malej (chodí cez deň do jasličiek), tak som večer ko 😒 a nieto sa ešte prinútiť cvičiť, ešte aj prácu mám kancelársku, toš neviem ako to vylepšiť 😖
@miskap2111 druhý pokus 😀 😀 😀 😀 sľúbené foto, časť z mojej posilovne
Ženušky poradíte mi nejaku dietu? Možte aj tak na celý deň napríklad čo na raňajky olovrant večera, Ďakujem
@dvojickychalani precitaj si celu tuto temu a vsetko sa dozvies 😉
moje dítě má celiakii, mě klepne, biopsii jsme odmítli, když výsledek z krve je 90% 😝
dnes budu na véču zapékat brokolici s bramborem, sojovým mlíkem+sojovou smetanou a vajíčkem, jsem zvědavá, jak to bude chutnat 😎
@mimikyky tak to nevyzerá vobec až tak zle!! super!! Jedine ten pás oproti stene- to by som tam nevydržala asi ani 5 minút! 😀 Ja mám pás v obývačke, priamo s výhľadom na telku a dá sa aj zasunúť pod schody (bývam v takom menšom podkrovnom byte), takže behanie na ňom je znesiteľné aspoň v tom, že mám nejaký ten smer, kde sa môžem pozerať. 😀 Ale keďže som už zvyknutá behať vonku, doma je to stále skôr ako za trest. 😀
@sylvar tak to nie je dobré, ale dá sa to zvládnuť. Moja bývalá kolegyňa má dćerku s celiakiou. Prvá vec, čo si zadovážili, je domáca pekárnička.... Držím palce!!!

JA dnes len kuracie s nejakou zeleninkou ešte neviem ako 😅
Do 14 musím vymyslieť a navariť 😝 😀