Rozumné chudnutie bez jojo efektu - poraďme si
Primeraným stravovaním a cvičením som už niečo schudla, ale keď som povolila, kilá sa mi začali vraciať späť. Rozhodla som sa, že to len tak nenechám a skúsim to znovu. Bola by som rada, keby sme sa tu stretávali viaceré a vzájomne sa podporili a vyrozprávali zo svojich pocitov, prípadne poradili. Začala som len v pondelok a ide mi to veľmi ťažko....
@iconka ja tiež špenátik môžem,ale len čerstvý - baby lístočky 😵
@miskap2111 ja som ti tiež včera dostala chuť na tú tortilu s tými pečienkami kuracími,ale nezohnala som celozrnnú,tak boli pečienky so zemiakovou kašou - navážila som si až 200g pečienok - ale nezdalo sa mi to veľa,trochu tej kaše a 80g čerstvej uhorky
robievate si niektorá tuniakovú pomazánku???ja som včera robila - tuniak,maslo a cibulka,mala som strašnú chuť a dnes ma osvietilo,že som mohla radšej s cottage zmiešať.ako robíte vy???? 😵
Ahoj holky
tak jsem si odskočila z pobytu na chalupě v horách u známých přeprat věci než se tam zase vrátím a hned se dívám o co jsem přišla. No příspěvků je tu hodně. Zaujal příspěvěk mimikyky s foto její tělocvičny. To je opravdu pěkná tělocvična. Tolik nářadí nemám, Já dávám hlavně přednost pohybu venku (běh apod,) a obvyklému cvičení. Teď jsem byla každý den na lyžích a hned je to poznat na zpevnění postavy. Taky jedu jídelníček podle tý knížky co jsem o ní psala, kdy si jej sestavuji sama a dokonce i pro manžela (a je spokojenej) a je to perfektní. Moc doporučuji se to naučit si sestavovat jídelníček, kniha je skvělá. Na chalupě jse se seznámila s holčinou co měla nádváhu 14 kg. Také chodí na kontroly k doktorovi a poslední výsledky neměla nijak zářivé. Nechala jsem ji přečíst si knihu, jo mám ji stále u sebe, a pak jsme společně sestavili jídelníček a cvičení podle knihy pro ni. Holky za týden shodila bez problémů 1,1 kg. Byla nadšená. Zítra zase jedu na hory a už se těším. Potomkům to také velmi svědčí. Bohužel tam není signal na internet. Tak zatím ahoj.
@luci78p ja takto obzerám tie baby vo fitnesse 😀 až si niekedy pripadám ako úchylačka 😀 😀
ja mám foto z jednej mojej takej premeny, síce staršej, ale mám... ale sem ho nezavesím, mňa tu pozná dosť ľudí...keby sme mali skupinku, tak v poho...
neskúsime toto:
https://www.modrykonik.sk/fotoblog/martinjasen/...
nejaká novinka, podobné ako súkromky
@luci78p tú kašu od emca ja keď robím, nasypem 1/2 do miskly, k tomu vodu a prisypem obyč ovsáky...
ja už robím všetky pomazánky s cottage, aj bryndzovú pre muža 😀
a tuniakovú : tuniak, zemiak uvarený v šupke, vajko na tvrdo,,a dochutím, mňam 😉
baby co poviete na toto? http://varecha.pravda.sk/recepty/musli-tycinky-... alebo ako by ste to vylepsili aby to bolo vhodne aj pre mna 😀
Dnes som mala na obed ryžu s kukuricou a krabie tyčinky + 2 rybie prsty a samozrejme aj malá čokoládka 😎 Do fitka dnes nejdeme, lebo je kámoška chorá a aj mňa nejak všetko bolí, tak si dám možno aspoň trochu fit loptu.
@mimikyky tam treba 3 žiadatelov o založenie skupiny,či čo,tak ja by som do toho šla,a čo kočky,mali by ste záujem??? 😀 😀 😀 😀 😀 😀 som si už objednala ten fitness.ešte mi ani poukaz na zaplatenie neposlali,už ho chceeeem,ty už máš 1,že???? 😀 že mi potom pošlú od 1.čísla,dúfam,že to dlho nepotrvá,furt chodím kukať do schránky ako koza 😀
ahojky, dnes oběd vepřové na kmíně, omáčka jemně zahuštěná špaldovou moukou, k tomu rýže 😎 čtvereček milky s karamelem 😝
kávu si dám až po 16 h, až přijedu s malou domů, to asi půjdem bobovat
Ahojda 🙂
Tak jsem nakukovala, na čem jste si dneska smlsly 😉 Tak jsem dostala chuť. Takže můj dnešní oběd zahrnoval kuřecí maso, nadrobenou kukuřici, salát, okurky a rajčata. Takový salát 🙂 Chutný, zdravý 😉 No, mějte se hezky. Já du zatím za malým. Až se vzbudí půjdem se podívat ven, nejspíš na koníky 🙂
Ahojte kočenky
@miskap2111 @mimikyky @luci78p ja som súkromku navrhovala už niekoľko krát pred časom 😅 😀
Kočky chcem sa opýtať čo ak mi vychádza na deň len 4 dávky jedla?Stačí či skrátiť čas medzi nimi aby ich bolo 5???
Lebo dnes som len raňajkovala o 9:30 Deti dnes spali do 9 čo nikdy nebýva 😅 😀
@lubica69 ja by som sa riadila pocitom. Ak máš pocit, že ti 4 dávky stačia, že nie si hladná, resp. nemáš stále na niečo chuť, tak by som si pri neskorých raňajkách nechala 4 dávky. Ale ak máš pocit, že by si stále niečo mlsala, tak si skráť intervaly a pridaj ešte jedno jedlo. Ale možno baby budú mať iný názor!
@miskap2111
no to si viem predstavit, ale kedze som v obdobi, ze mi sladke (cokolada, tatranky a po.) nechyba, tak asi by stacilo zavriet skrinu 😀 😀 ale take belgicke morske plody tu bonbonieru by som si aj dala 😉

@milacik65
@radkakaczmar
ahojte kočky, tak Vás tu vítam 😉 ako už bolo spomenuté, jesť pravidelne, častejšie, a menšie porcie...každé 2,5 - 3 hodiny, posledné malé jedlo tak 2-3hodky pred spaním ........ jesť dostatok bielkovín, ktorých množstvo by malo k večeru stúpať a sacharidy klesať... na str.4 spm dala taký rozpis, tak kuknite 😉
@milacik65 na stepery môžeš cvičiť, je fajn... tak 3-4x do týždňa 30-40minút by bolo super... a k tomu nejaké to posilovanie, kľudne podľa JM ako veľa báb dnes, je to akousi módou tie jej cvičenia...alebo rôzne videá na doma, prípadne posilka 😉
proti sladkému je dobrá práve tá pravidelnosť a výber vhodnej stravy