Rýchle chudnutie za dva týždne
Ahojte, uz dlhsiu dobu mi vadi ako vyzeram, chcela by som byt chuda. Neviete ako schudnut co najrychlejsie za 2 tyzdne? Nechcem ale svaly, chcem byt len chuda.
Prosím ťa, choď aspoň k obvodnému lekárovi aby ti zobral krv. Určite ti chýba kopec vitamínov plus máš ďalšie problémy na ktoré kašleš. Škoda, že si už dospelá a rodičia pred tvojim stravovaním zatvárajú oči.
@zuzana76 Skor myslela, ak rodina ortodoxne trva na zdravej strane a fit zivotnom style, tak je to len krocik, ze dcera moze skoncit takto. Minule tu pisalo dievca, ze jej otec hovori, ze je tucna. Tomuto dievcatu mozno toez niekto v rodine bud nepomaha alebo naopak dopomaha k tomu, v akom stave je..
@dadis ale my netrvame, ja som napisala, ze nam sladke nechuti a bolo mi odpisane inou prispievatelkou, ze toto je vysledok. Ale my nevidime prinos v jedeni sladkosti a vyvinulo sa to same, nikdy sme si nic nezakazovali, ale toto nie je vysledok nejedenia sladkosti. Toto dievca ma zrejme autizmus, alebo inu poruchu.
@zuzana76 Skor myslela, ak rodina ortodoxne trva na zdravej strane a fit zivotnom style, tak je to len krocik, ze dcera moze skoncit takto. Minule tu pisalo dievca, ze jej otec hovori, ze je tucna. Tomuto dievcatu mozno toez niekto v rodine bud nepomaha alebo naopak dopomaha k tomu, v akom stave je..
@dadis nie moja rodina ma niako nenuti jest co nechcem ani mi nehovoria ze som tucna.
@dadis s tebou vo vsetkom suhlasim, mas pravdu a dobre rady
@dadis ale my netrvame, ja som napisala, ze nam sladke nechuti a bolo mi odpisane inou prispievatelkou, ze toto je vysledok. Ale my nevidime prinos v jedeni sladkosti a vyvinulo sa to same, nikdy sme si nic nezakazovali, ale toto nie je vysledok nejedenia sladkosti. Toto dievca ma zrejme autizmus, alebo inu poruchu.
@zuzana76 nie nemam autizmus, ani mi si nic nezakazujeme.
Ale mne sa napriklad tiez pacia take ploche, stihle zeny, minimalne prsia, nie zase, ze uplne rovna, ale maximalne B, maly zadok, stehna, co sa nedotykaju a pod.... Nepacia sa mi plne zeny a krivky, ale teda ja mam uz takmer 50 rokov 65 kg a 165 cm, tiez by som chcela schudnut a nedari sa mi, tak na 59, bohuzial mam viacero zdravotnych problemov a cvici sa mi tazko. Ale teda so svojou postavou spokojna nie som.
@dadis nevies poradit? neviem, jedalnicek, cviky jednoduchsie, uz som tiez nestastna, ze len priberam a tiez vela nejem
@anonym_99adcc moj syn jedala mliecne veci, maso, tvaroh, ovocie, ryzu, zemiaky, zelenina varena ci dusena, sladkosti ziadne, ja detto
@zuzana76 nie, nepríde mi normálne dieťaťu vsugerovať že zmrzlina, koláč, čokoláda nemá prínos.. potom to sa niet čomu čudovať, že deti majú výčitky z jedla, lebo nemá prínos, nemá sa to jesť a strach im nedovolí to jedlo ani ochutnať a radšej ich z toho nadrapne popredu, len aby to náhodou nezjedli
@zuzana76 nie, nepríde mi normálne dieťaťu vsugerovať že zmrzlina, koláč, čokoláda nemá prínos.. potom to sa niet čomu čudovať, že deti majú výčitky z jedla, lebo nemá prínos, nemá sa to jesť a strach im nedovolí to jedlo ani ochutnať a radšej ich z toho nadrapne popredu, len aby to náhodou nezjedli
@anonym_99adcc ale ty nerozumies, my si nic nevsugerovavame, nam sladke nechuti. Zmrzlinu si raz za cas dame. Kolac som zvykla piect, ale kedze nam vzdy vystal, tak som uz aj prestala. Z cokolady ma napina, je velmi sladka na moj vkus. Nam to nechuti a fakt v tom nevidime prinos, radsej si dam banan a jablko.
@anonym_autor Keď sa tak zamyslím nad celým kontextom diskusie, zaujímalo by ma celkom, prečo chceš schudnúť za 2 týždne?
@anonym_99adcc my sme sladkosti normalne jedli a vyvinulo sa to tak, ze uz ich jedava obcas len najmaldsi syn, my ostatni 50 rokov ja a muz a syn 18 rokov sladke nejeme.
Autorka MAS poruchu prijmu potravy. Je to vazna vec. Kamarstkinej dcere ktora malo jedla, zacali padat vlasy. Velmi. A uz sa jej to nevratilo. Tiez chcela byt velmi chuda. Je to vazna psychicka choroba. Jednym z priznakov je ze sa strati menstruacia, ze zena chce byt tenka - cim mensie prsia tym lepsie. V slutocnosti aj na smrt vychudnute zeny sa v zrkadle vidia ako obtlstle. Ak nezacnes lepsie jest, caka ta velmi narocny zivot a urcite nie zdravy. Z nedostatku zivin trpia vsetky mozne organy a postupne viac a viac. Potrebujes psychologa. Mas sice 18, podla zakona si dospela, ale bud si ista ze ked budes mat o 20 viac pochopis, ake decko si bola. A este aj velmi nezrele. A to ti nechcem ublizit, prave naopak. Dve zakladne veci treba urobit. Ist ku gynekologicke kvoli tomu ze nemas menstruaciu, ist k vyzivovej poradkyni ktora ta nejako da dokopy a ist k psychologovi. Ty si mozno myslis, ze vsetko je ok, ale nie, je to na mile vzdialene od toho ako by to malo byt.
To pisem, ak by tato tema bola realna. Ale ak citam, ze jes surove cestoviny, zacinam si mysliet, ze si tu z ludi robis dobry den. Tak skvele pobavenie…
@anonym_99adcc ved povedala ze si nic nezakazuju, ani mi doma nie. proste to netreba kupit/naucit deti jest a nebudu si to pytat. ja ani neviem ako vacsina sladkosti chuti, ale mala som v detstve, ochutnala som ale nechutilo mi to lebo na to nie som zvyknuta a nepotrebujem to
@anonym_autor Keď sa tak zamyslím nad celým kontextom diskusie, zaujímalo by ma celkom, prečo chceš schudnúť za 2 týždne?
@anonym_47804c lebo za chvilu je koniec prazdnin a mna zasa ludia uvidia ako velrybu
Autorka MAS poruchu prijmu potravy. Je to vazna vec. Kamarstkinej dcere ktora malo jedla, zacali padat vlasy. Velmi. A uz sa jej to nevratilo. Tiez chcela byt velmi chuda. Je to vazna psychicka choroba. Jednym z priznakov je ze sa strati menstruacia, ze zena chce byt tenka - cim mensie prsia tym lepsie. V slutocnosti aj na smrt vychudnute zeny sa v zrkadle vidia ako obtlstle. Ak nezacnes lepsie jest, caka ta velmi narocny zivot a urcite nie zdravy. Z nedostatku zivin trpia vsetky mozne organy a postupne viac a viac. Potrebujes psychologa. Mas sice 18, podla zakona si dospela, ale bud si ista ze ked budes mat o 20 viac pochopis, ake decko si bola. A este aj velmi nezrele. A to ti nechcem ublizit, prave naopak. Dve zakladne veci treba urobit. Ist ku gynekologicke kvoli tomu ze nemas menstruaciu, ist k vyzivovej poradkyni ktora ta nejako da dokopy a ist k psychologovi. Ty si mozno myslis, ze vsetko je ok, ale nie, je to na mile vzdialene od toho ako by to malo byt.
To pisem, ak by tato tema bola realna. Ale ak citam, ze jes surove cestoviny, zacinam si mysliet, ze si tu z ludi robis dobry den. Tak skvele pobavenie…
@liv1 za to ze mi chutia surove cestoviny?? neviem aky je s tym problem ale ok no
@anonym_47804c lebo za chvilu je koniec prazdnin a mna zasa ludia uvidia ako velrybu
@anonym_autor spolužiaci? To oni mali blbe narazky? A v lete si nikam nechodila?
@liv1 velmi pekne a citlivo vysvetlené, chcela som sa k tomu tiež tak citlivo dopracovať
Akurát bez tej gynekologičky, ktorú rázne odmietla
@anonym_99adcc zmrzlina, kolac, sladkosti ze maju prinos? 🙈🙈😂 toto myslis vazne? No nie, nemaju. Ak by si nemala co jest, tak ti ten cukor zachrani zivot. Ale ak jest mas co, tak ti ho akurat tak nici. Clovek nepotrebuje ziadny cukor, vytvori si ho zo sacharidov sam…
@anonym_autor spolužiaci? To oni mali blbe narazky? A v lete si nikam nechodila?
@anonym_47804c nie ja sa v skole s nikym nebavim iba s kamoskou zo zakladky. len viem ake krasne chude spoluziacky mam a vadi mi ze si nemozem obliect to co oni
@anonym_autor asi suche cestoviny, nie? bez omacky, len uvarene, nie surove, ved to sa neda jest
@zuzana76 surove, chuti mi to 🤷🏻♀️
@anonym_autor no tak teda zbohom zuby
@zuzana76 jem ich od asi 7 rokov nic sa mi zo zubami nestalo nevizm preco by malo
@anonym_99adcc tak sladkosti fakt nemaju v pod state ziadny pozitivny prinos pre organizmus, ak to teda nie su nejake raw sladkosti napriklad alebo nieco ultra zdrave. Cukor sposobuje v tele zapaly, a tie vedu k ochoreniam, tak naco to do seba pchat. Nevravim ze raz za cas ale nic pozitivne to telu v podstate neda, je to len chutovy pozitok. Z casu na cas je to ok, pri detoch s tym Treba opatrne nech sa potom za nimi neblaznia, ked vyrastu, s tym suhlasim.
@anonym_99adcc zmrzlina, kolac, sladkosti ze maju prinos? 🙈🙈😂 toto myslis vazne? No nie, nemaju. Ak by si nemala co jest, tak ti ten cukor zachrani zivot. Ale ak jest mas co, tak ti ho akurat tak nici. Clovek nepotrebuje ziadny cukor, vytvori si ho zo sacharidov sam…
@liv1 vobec nejde o konkrétne veci(sladkosti) čo som písala, autorka nikdy nejedla McDonald, ale o ten tiež nejde.
Pointa je jednostranná strava a neschopnosť detí ochutnať čokolvek iné.
Lebo už od detstva nepoznajú chute a možu dopadnúť ako aurorka na pár surovinách, lebo to tak je doma a koniec, ďalej sa už nepohnú koli napínaniu, vracaniu atď
@carolynka
@liv1 vobec nejde o konkrétne veci(sladkosti) čo som písala, autorka nikdy nejedla McDonald, ale o ten tiež nejde.
Lebo už od detstva nepoznajú chute a možu dopadnúť ako aurorka na pár surovinách, lebo to tak je doma a koniec, ďalej sa už nepohnú koli napínaniu, vracaniu atď
@carolynka
@anonym_99adcc budem rada ak budete rozpravat o mojej rodine, mam brata a ten zje vsetko, aj mekac aj sladke.
@anonym_99adcc budem rada ak budete rozpravat o mojej rodine, mam brata a ten zje vsetko, aj mekac aj sladke.
@anonym_autor ok rešpektujem, opúšťam diskusiu, nechápeš žiaľ, chytáš sa blbosti a žiadnu radu nechceš a nepochopíš veľmi dlho a len dúfam, že nebude neskoro
@carolynka
@anonym_99adcc ale taketo nieco moze byt aj ked sa dieta neobmedzuje, moj syn ma tiez preferencie na rozne textury a chute. Niektore veci sa vyvinu same bez riadenia a obmedzovania rodicov. Niektori ludia nieco nikdy nezjedia, ani neochutnaju a to aj dospeli, vychovavani este za socializmu stylom, ked nezjes, ine nedostanes.
Ja to už nemôžem čítať.
Vidím seba v 18-tich na JISke so zlyhávajúcimi obličkami a so srdcom, čo bije 40/minútu lebo viac nevládze.
@anonym_autor Mna len udivuje to, ze zijes navonok v normalnej rodine a vyvinula sa u teba taka nenavist k vlastnemu telu 🙁, z coho prameni tvoja nespokojnost, tvoj postoj k spoluziackam, s ktorymi sa sice nerozpravas, ale pritom bytostne tuzis po tom byt ako ony (Garantujem ti, ze 43kg nemaju) a zapafnut...odkial prameni to nestastie a nespokojnost v tebe, ze si ochotna nicit svoje zdravie a telo pomaly ale isto privadzat do hrobu 🙁

@anonym_99adcc aky vysledok? preco by som mala jest sladkosti, ved to nema ziaden prinos, cukru je dost aj v ovoci