Shake koktail na chudnutie - skúsenosti
Ahoj babenky skusali ste niektorá nejaké shake koktejli,napoje na chudnutie? ake mate s tym skusenosti? dakujem za info ja by som to chcela kombinovat ako nadhradu vecere...
🤦🏻♀️
Toto nepochopim, no naco si kupujete kkt ked staci upravit stravu🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Uz len ked si vezmes 90 dnovu delenu stravu, varis si sama, si pozres co mozes.. neminas za kraviny..
ja sama som tym schudla 15 kg a to som uplne striktne nedodrziavala, ani necvicila🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Tiež by som mala zaujem
Babenki nedajte sa oklamať cokolife je riadna sprostost brala som to nezabudla som ani delo a keď prišlo na to že garantujú 100% vrátenia peňazí ani to nie je pravda ak pošleš 1 krabicu pošlú ti iba za to a ešte si odratajú kuriera
@visage1974 ahoj. Prosim ta chutia dobre? Zarabala si s mliekom ci vodou?
Nechudne tu náhodou niekto s produktami od LIFETAKT, ktoré propagujú Eva Zelníková z Farmy a a aj Martin Bagár? Ostalo mi pár prokutov, tak ak by to niekomu pomohlo za rozumnejšiu cenu?
@mizu0903 ano aloe vera gel sa minie rychlo,pije sa zvysena davka,Aloe je skvely produkt skoda ze ho zienky beru len ako na chudnutie......ma velke vyhody a vela vitaminov a cennych latok,pre telo a jeho ocistu ,taktiez benefit v tom ze vsetky doplnky ktore popri nom uzivame nam znasobi ich ucinok ,je skoda ze si uzivala len jednu flasu.......lebomtreba aspon 3

@esselte áno....dokonca ak sledujete osobnosti v telke s našimi produktami chudnú.... Martin Bagar z farmy, Eva Zelnikova, Ivan Vojtek......