icon

Skúsenosti s chudnutím pomocou Mounjaro a Ozempic

milik7068
9. jún 2025

Ahojte baby. Pred odsúdením tejto témy chcem iba poznamenať že sa chcem len poradiť, opýtať a popremýšľať nad touto “liečbou”
- pre kontext. Mám nad 100kg a niekoľko desiatok zlyhaných pokusov o chudnutie. (Záchvatové prejedanie). Hoci sa mi podarí schudnúť no jojo efekt a psychika to hneď vráti preto premýšľam nad touto cestou. Každopádne nemám o tom nič naštudované preto sa chcem opýtať NIE influencerov čo zpropagujú hocičo, no normálnych žien ktoré majú skúsenosti. Moja otázka teda znie- skúšali ste takúto liečbu? Treba ísť ku doktorovi alebo ku komu a aké je cenové rozpätie? Som stále študent a nerada by som platila 500€ mesačne. A posledná vec. Podarilo sa Vám to?
ďakujem krasne a verim že sa tu začne normálna, intelektuálna debata a nie zhadzovanie a nadávanie si.

Strana
z2
kejci
16. feb 2026
@ester1307

@anonym_9e20f2

Ahoj, cele pero je 60klikov a polovica je 30 - 2,5mg 🙂

@ester1307 ďakujem

anonym_c621d8
17. feb 2026
@anonym_fb6d71

@anonym_c621d8 pri každom chudnutí odchádzajú svaly ak nedodržiavaš stravu a cvičenie 😉

@anonym_fb6d71 ved to na par vynimiek beru taki, co sa im cvicit nechce

fidorka7
18. feb 2026
@anonym_c621d8

@anonym_fb6d71 ved to na par vynimiek beru taki, co sa im cvicit nechce

@anonym_c621d8 ako vieš, robila si prieskum či štúdiu? Kokos ďalší mudrujúci anonym, čo všetko vie a všetkému rozumie... Ak závidíš, aj ty si pichni

anonym_c621d8
19. feb 2026
@fidorka7

@anonym_c621d8 ako vieš, robila si prieskum či štúdiu? Kokos ďalší mudrujúci anonym, čo všetko vie a všetkému rozumie... Ak závidíš, aj ty si pichni

@fidorka7 áno, závidím, ja s 50 kg váhy 🙈. neviem, prečo sa Ťa tá informácia dotkla? Ja viem načo to je a pre koho je to určené, ak je to potrebné zo zdravotného hľadiska, tak s tým súhlasím, inak nie, zdravie by som si takto neničila, ale u ťažko chorých je to vhodné, aby lekár mohol urobiť niečo, napr.operáciu, prípadne znížil tlak a pod., čo zachráni pacientovi život. Ja cvičím a nežerem, tiež nemám 50 kg váhu zadarmo.

anonym_bb9a1f
19. feb 2026

Užívam Mounjaro od 21.11.2025. Mám dole takmer 30kg, som na dávke 3,75 mg. A stále len banujem, že ten liek neprišiel skôr.

ester1307
22. feb 2026

Prosím aké máte na mounjaro 2,5mg pocity? Ja sa cítim akoby sa nič nedialo 🫠 chute do jedla mám stále a ani sa nejak extra rýchlo nenasýtim, dokážem zjesť normálnu porciu, dokonca mám normálne chute aj na snacky, len sa snažím proste nasilu krotiť a nič nezdravé si nedávam, ale nie je to tak, že by som nemala chuť… úprimne mi to príde, akoby som ani nič nebrala 🙄

Strana
z2