icon

Môže Mounjaro pomôcť s prejedaním a chudnutím?

17. jún 2026

Ahojte, za posledne roky som.pribrala asi 10 kg, je to hlavne z dovodu ze mam.problem so spankom, spavam malo a potom dohanam energiu jedlom..uz to trva viac ako 10 rokov a lieky mi nezaberaju..Som velmi nestastna z toho ako vyzeram, mam 162 cm/62 kg, cvicim silovy trening ale mam problem so zachvatovym a emocnym prejedanim..ked som unavena, jednoducho necitim sytost..Rozmyslam.nad Mounjarom, myslite ze by mi mohol pomoct? Doktorka mi ho nepredpise, ale viem si ho zohnat..

zmrzlinka2021
17. jún 2026

@anonym_autor a riešiš to aj so psychológom?

anonym_d5822a
17. jún 2026

@anonym_autor Moujaro pri 62 kg??? Ti hrabe? Ak by si mala 162 kg nepoviem. Fakt si ľudia nevážia zdravie, následné poškodenie zdravia, tvojho rozhodnutia na vlastnú päsť a jeho liečbu by som ti dala uhradiť do posledného eura!!!

miskajerry
17. jún 2026

to nemas až tak veľa, neriskuj, radšej skús pridať ešte šport a zmeniť stravu

anonym_fa197f
17. jún 2026

@anonym_autor kebyze mas aspon o 20kg viac, pochopim, ale toto? Ty si daj skontrolovat hlavu ! v dobrom.

kiki68
17. jún 2026

@anonym_autor zmenit rezim a toto schudnes bez svinstva za par mesiacov. Staci o 22:00 ist spat a nezrat, ziadne snacks, viac pohybu a mas to cele dole.

anonym_3cf2ac
17. jún 2026

Mounjaro ti nepomoze s emocnym prejedanim sa. Akurat ti bude zle, ked sa neovladnes a prejes sa 🤷‍♀️. Mounjaro pomaha s pocitom sytosti, ze zjes menej a dlhsie ti vydrzi pocit sytosti ale zvysok je stale v hlave. A ked to na teba pride, tak sa ty musis ovladnut. A hlavne pri takejto vyske a vahe je to cira hlupost.

anonym_77d48f
17. jún 2026

Mounjaro je pre ludi ktori maju BMI vyssie ako 30. Tak shut up, vypni mobil pred spanim. Nemas co pisat doskusie o 22:00, uz dve hodiny nemas co cumit do mobilu ked nemozes spat. Mrena

anonym_fb5621
17. jún 2026

Ak sama nevies prestat s prejedanim, tak liek ti moze pomoct odvyknut si od prejedania a schudnut. Ale ked ho vysadis, nesmies sa vratit zase k zajedaniu stresu. Inak to budes robit dokolecka.

anonym_fa197f
18. jún 2026

toto ries s pychiatrom ci so psychologom, zase si uverejnila temu, uz sme sa vyjadrili. Mam emocne prejedanie sa, to je psychika, ja mam 30kg navyse, ty si pribrala 10kg. Ten liek nepredpisuju niekomu, kto ma 62kg. Prosim ta, nenic si telo tymto, a ries to inac.

anonym_53b66d
18. jún 2026

Samozrejme, že ti to nepomôže

anonym_b088e0
18. jún 2026

Toto je na psychiatra nie na mounjaro

anonym_291b98
18. jún 2026

Jednoduchsie davat do seba tieto zbrndy ako zapracovat na sebe ze ? Povedzte mi ,preco je ludstvo tak sproste ?😵‍💫

anonym_35aee0
18. jún 2026

62kg nie je pri tvojej vyske ziadna tragedia. Kolko by si chcela mat? 50? To uz by si bola chuda. Ani 55 nie je velka slava. Ja som v poslednej dobe pribrala 21kg a neuvazujem nad mounjarom ani ozempicom ani nicim podobnym. Tiez to mam ako ty, nespim a zeriem a to aj v noci. Mam 163cm 77kg.