icon

Skúsenosti s chudnutím pomocou Mounjaro a Ozempic

milik7068
9. jún 2025

Ahojte baby. Pred odsúdením tejto témy chcem iba poznamenať že sa chcem len poradiť, opýtať a popremýšľať nad touto “liečbou”
- pre kontext. Mám nad 100kg a niekoľko desiatok zlyhaných pokusov o chudnutie. (Záchvatové prejedanie). Hoci sa mi podarí schudnúť no jojo efekt a psychika to hneď vráti preto premýšľam nad touto cestou. Každopádne nemám o tom nič naštudované preto sa chcem opýtať NIE influencerov čo zpropagujú hocičo, no normálnych žien ktoré majú skúsenosti. Moja otázka teda znie- skúšali ste takúto liečbu? Treba ísť ku doktorovi alebo ku komu a aké je cenové rozpätie? Som stále študent a nerada by som platila 500€ mesačne. A posledná vec. Podarilo sa Vám to?
ďakujem krasne a verim že sa tu začne normálna, intelektuálna debata a nie zhadzovanie a nadávanie si.

Strana
z2
kejci
16. feb 2026
@ester1307

@anonym_9e20f2

Ahoj, cele pero je 60klikov a polovica je 30 - 2,5mg 🙂

@ester1307 ďakujem

anonym_c621d8
17. feb 2026
@anonym_fb6d71

@anonym_c621d8 pri každom chudnutí odchádzajú svaly ak nedodržiavaš stravu a cvičenie 😉

@anonym_fb6d71 ved to na par vynimiek beru taki, co sa im cvicit nechce

fidorka7
18. feb 2026
@anonym_c621d8

@anonym_fb6d71 ved to na par vynimiek beru taki, co sa im cvicit nechce

@anonym_c621d8 ako vieš, robila si prieskum či štúdiu? Kokos ďalší mudrujúci anonym, čo všetko vie a všetkému rozumie... Ak závidíš, aj ty si pichni

anonym_c621d8
19. feb 2026
@fidorka7

@anonym_c621d8 ako vieš, robila si prieskum či štúdiu? Kokos ďalší mudrujúci anonym, čo všetko vie a všetkému rozumie... Ak závidíš, aj ty si pichni

@fidorka7 áno, závidím, ja s 50 kg váhy 🙈. neviem, prečo sa Ťa tá informácia dotkla? Ja viem načo to je a pre koho je to určené, ak je to potrebné zo zdravotného hľadiska, tak s tým súhlasím, inak nie, zdravie by som si takto neničila, ale u ťažko chorých je to vhodné, aby lekár mohol urobiť niečo, napr.operáciu, prípadne znížil tlak a pod., čo zachráni pacientovi život. Ja cvičím a nežerem, tiež nemám 50 kg váhu zadarmo.

anonym_bb9a1f
19. feb 2026

Užívam Mounjaro od 21.11.2025. Mám dole takmer 30kg, som na dávke 3,75 mg. A stále len banujem, že ten liek neprišiel skôr.

ester1307
22. feb 2026

Prosím aké máte na mounjaro 2,5mg pocity? Ja sa cítim akoby sa nič nedialo 🫠 chute do jedla mám stále a ani sa nejak extra rýchlo nenasýtim, dokážem zjesť normálnu porciu, dokonca mám normálne chute aj na snacky, len sa snažím proste nasilu krotiť a nič nezdravé si nedávam, ale nie je to tak, že by som nemala chuť… úprimne mi to príde, akoby som ani nič nebrala 🙄

fidorka7
9. mar 2026
@anonym_c621d8

@fidorka7 áno, závidím, ja s 50 kg váhy 🙈. neviem, prečo sa Ťa tá informácia dotkla? Ja viem načo to je a pre koho je to určené, ak je to potrebné zo zdravotného hľadiska, tak s tým súhlasím, inak nie, zdravie by som si takto neničila, ale u ťažko chorých je to vhodné, aby lekár mohol urobiť niečo, napr.operáciu, prípadne znížil tlak a pod., čo zachráni pacientovi život. Ja cvičím a nežerem, tiež nemám 50 kg váhu zadarmo.

@anonym_c621d8 ako si môžeš dovolíť napísať to, čo si napísala, máš prieskum urobený či čo?ako vieš či tí ľudia cvičia alebo nie, či môžu alebo sa im chce/nechce? Ak vieš načo a pre koho je to určené, tak načo tvoje nevyžiadané rady? Ako vieš, že si niekto ničí zdravie, keď možno obezita mu ho ničí oveľa viac? Vieš čo, ty si presne ten typ, čo všetko vie, všade bol a ke'de nebol, od toho má kľúče... Maj svojich 50 kg, nežer, čo mimochodom tiež nie je zdravé a možno si tým ničíš zdravie oveľa viac.. alebo sa konečne nažer a nebudeš taká frustrovaná že máš potrebu pichnúť nos do každého hovna, aj do takého, ktorému vôbec nerozumieš. A dotklo sa ma to, lebo tým, že som si začala pod dohľadom lekára pichať Mounjaro, konečne svoje zdravie dávam dokopy a nie, neničím si ho. A mám už aj prvé výsledky krvi, sono pečene a iné.

anonym_c621d8
9. mar 2026
@fidorka7

@anonym_c621d8 ako si môžeš dovolíť napísať to, čo si napísala, máš prieskum urobený či čo?ako vieš či tí ľudia cvičia alebo nie, či môžu alebo sa im chce/nechce? Ak vieš načo a pre koho je to určené, tak načo tvoje nevyžiadané rady? Ako vieš, že si niekto ničí zdravie, keď možno obezita mu ho ničí oveľa viac? Vieš čo, ty si presne ten typ, čo všetko vie, všade bol a ke'de nebol, od toho má kľúče... Maj svojich 50 kg, nežer, čo mimochodom tiež nie je zdravé a možno si tým ničíš zdravie oveľa viac.. alebo sa konečne nažer a nebudeš taká frustrovaná že máš potrebu pichnúť nos do každého hovna, aj do takého, ktorému vôbec nerozumieš. A dotklo sa ma to, lebo tým, že som si začala pod dohľadom lekára pichať Mounjaro, konečne svoje zdravie dávam dokopy a nie, neničím si ho. A mám už aj prvé výsledky krvi, sono pečene a iné.

@fidorka7 este raz citaj a nepis blbosti

fidorka7
9. mar 2026
@anonym_c621d8

@fidorka7 este raz citaj a nepis blbosti

@anonym_c621d8 v prvom rade si prečítaj svoje nevyžiadané múdrosti, napr. zo 17.02 ty mozgový atlet

anonym_fb6d71
9. mar 2026
@ester1307

Prosím aké máte na mounjaro 2,5mg pocity? Ja sa cítim akoby sa nič nedialo 🫠 chute do jedla mám stále a ani sa nejak extra rýchlo nenasýtim, dokážem zjesť normálnu porciu, dokonca mám normálne chute aj na snacky, len sa snažím proste nasilu krotiť a nič nezdravé si nedávam, ale nie je to tak, že by som nemala chuť… úprimne mi to príde, akoby som ani nič nebrala 🙄

@ester1307 nie každému 2,5mg zaberá... Poznám ľudí ktorí pocítili zmenu až pri 7,5 mg

Strana
z2