icon

Skúsenosti s chudnutím pomocou Ozempic

28. júl 2025

Ahojte. Zaujima ma tema ozempic , kolko ste na nom schudli a za ako dlho ? A kedze sa da uz anonymne odpovedat , tak sa podelte o svoje skusenosti 🙂 mam tu toho nacitane ohladom tejto teme vela , len maloktora sa verejne priznala... tak podme na to 😎

Strana
z2
sisska96
28. júl 2025

Nežer toľko a schudneš

morpheuss
28. júl 2025

Zo 118 na 93, od decembra 2023... posledné mesiace mi už ale váha stagnuje. Kombinoval som to s prerušovaným pôstom.

morpheuss
28. júl 2025
@sisska96

Nežer toľko a schudneš

@sisska96 no vidíš a presne na to slúži ozempic... aby človek doslova menej žral 🙂

anonym_27566f
28. júl 2025

@anonym_autor ja za 5 mesiacov pri jednotke 18 kg (teda prvý mesiac som mala 0,5 potom bol výpadok tak som prešla na 1 a šlo to rýchlejšie tak som pri nej ostala )
potom mi neprišiel menzes tak som ho vysadila a odvtedy začala viac sa hýbať a dávať pozor na stravu
Nikdy som sa neprejedala no po pôrode nie a nie kg dole
Mne to pomohlo sa rozhýbať viac
Ale nemala som žiadne vedľajšie účinky ani nič len tu nechuť do jedla

anonym_53b5b8
28. júl 2025

A tie, ktoré k tomu mate prístup, mate to od lekára? Len ma to zaujíma, či máte diagnózu na to, alebo vám len prilepilo riť k stoličke, že sa vám nedá hýbať a cvičiť.

anonym_545080
28. júl 2025
@anonym_53b5b8

A tie, ktoré k tomu mate prístup, mate to od lekára? Len ma to zaujíma, či máte diagnózu na to, alebo vám len prilepilo riť k stoličke, že sa vám nedá hýbať a cvičiť.

@anonym_53b5b8 toto by som aj ja chcela vedieť. Lebo je také množstvo prípadov, kedy sa to nesmie a ozempic má byť predpísaný až vtedy, kedy zlyhali všetky iné pokusy -pod kontrolou diabetológa a nutričného poradcu.

anonym_1f026f
28. júl 2025

@anonym_autor moja mama drzala fasting. Za 4 mesiace 15 kg. Bez ozempicu.

anonym_580fcb
28. júl 2025
@morpheuss

@sisska96 no vidíš a presne na to slúži ozempic... aby človek doslova menej žral 🙂

@morpheuss na to aby si menej zrala nepotrebujes ozempic. Nie je to liek na chudnutie pre tie co si nevedia rozkazat ale na diabetes 2.typu.

lubkavargova1
28. júl 2025

Ja si picham pod lekarskym dohladom, uz rok...a ano schudla som, a ano citim sa lepsie a ano aj tlak sa mi upravil, cholesterol a aj cukrovka sa stiahla....my sme OK....a komu sa to nepaci alebo ma problem, no hold jeho zivot....tak ako moj a moje telo....
A ano mam to predpisane. lekarom, nie neplatim nic, ani euro....zo 126 kg som na 68 kg....a ano citim sa dobre, nemam rozvrateny metabolizmus...neskoncila som na pristojoch, nestudujem na internete ale sleduje ma lekar co ma prof titul pred menom a XY skusenosti a vedomosti...

stellarstar
28. júl 2025

Schudla som 30 kg, bez ozempicu, ozempic je pre diabetikov a nie na chudnutie

anonym_d021a0
28. júl 2025

ja by som sa ta chcela opytat, ako sa ti podarilo tak vyzrat ze potrebujes Ozempic?
potrebujem pribrat zo 4 kg a uz roky sa mi to nedari. od strednej skoly, co je uz vyse 25 rokov sa s tym trapim.

stellarstar
28. júl 2025
@anonym_d021a0

ja by som sa ta chcela opytat, ako sa ti podarilo tak vyzrat ze potrebujes Ozempic?
potrebujem pribrat zo 4 kg a uz roky sa mi to nedari. od strednej skoly, co je uz vyse 25 rokov sa s tym trapim.

@anonym_d021a0 prečo práve vyžrať ? Obézny človek nemusí pribrať z vyžierania, môže ísť o nejakú poruchu. Nechápem prečo musia ľudia hneď myslieť na žrádlo 🙈 choroby existujú tiež

sisska96
28. júl 2025
@morpheuss

@morpheuss no a nemá sebakontrolu. Chcem schudnúť tak nebudem žrať sprostosti

morpheuss
28. júl 2025
@anonym_580fcb

@morpheuss na to aby si menej zrala nepotrebujes ozempic. Nie je to liek na chudnutie pre tie co si nevedia rozkazat ale na diabetes 2.typu.

@anonym_580fcb ty to možno nepotrebuješ a to je super, ale iní áno...
a ozempic (lepšie povedané wegovy, ale to je to isté) je schválený ako liek na chudnutie - aj v USA, aj v EU.

morpheuss
28. júl 2025
@sisska96

@morpheuss no a nemá sebakontrolu. Chcem schudnúť tak nebudem žrať sprostosti

@sisska96 áno, sú ľudia, ktorí nemajú sebakontrolu... a im k tomu pomôže ozempic

autor
28. júl 2025

Ďakujem krasne všetkým

autor
28. júl 2025
@anonym_27566f

@anonym_autor ja za 5 mesiacov pri jednotke 18 kg (teda prvý mesiac som mala 0,5 potom bol výpadok tak som prešla na 1 a šlo to rýchlejšie tak som pri nej ostala )
potom mi neprišiel menzes tak som ho vysadila a odvtedy začala viac sa hýbať a dávať pozor na stravu

@anonym_27566f ako dlho si ho prosím brala a kolko si schudla na ňom ? Kedy boli vidieť prve vysledky?

blondanjel
28. júl 2025

@anonym_autor baby a nieje Vám zle z toho? Čo je lepšie ozempic či saxenda či monjaro ? A ďalšia otazocka čo pečeň ? A keď to predpíše lekár dopláca sa ?

anonym_990c70
28. júl 2025
@sisska96

Nežer toľko a schudneš

@sisska96 dost zákerná odpoveď, nevieš čo všetko okrem chybajucej sebakontroly dokáže byť za kilami ... možno ti raz karma ukaže ....

autor
28. júl 2025
@anonym_990c70

@sisska96 dost zákerná odpoveď, nevieš čo všetko okrem chybajucej sebakontroly dokáže byť za kilami ... možno ti raz karma ukaže ....

@anonym_990c70 🙏
Presne , nevedia nič a komentuju ako o dušu ...

ibatanecnica
28. júl 2025
@anonym_545080

@anonym_53b5b8 toto by som aj ja chcela vedieť. Lebo je také množstvo prípadov, kedy sa to nesmie a ozempic má byť predpísaný až vtedy, kedy zlyhali všetky iné pokusy -pod kontrolou diabetológa a nutričného poradcu.

@anonym_545080 miesto toho aby sa ludia spamatali a zacali racionalne jest ,budu pchat do seba humus. A potom zrazu po case zdrproblemy. Preco asi?

ibatanecnica
28. júl 2025
@morpheuss

@sisska96 áno, sú ľudia, ktorí nemajú sebakontrolu... a im k tomu pomôže ozempic

@morpheuss myslis? Ked ho prestanu brat vaha je spet. To budu ceky zivot na nom? Radsej mat parr kg navyse ako brat toto. Vsetko ma.svoje vedlajsie ucinky

morpheuss
28. júl 2025
@ibatanecnica

@morpheuss myslis? Ked ho prestanu brat vaha je spet. To budu ceky zivot na nom? Radsej mat parr kg navyse ako brat toto. Vsetko ma.svoje vedlajsie ucinky

@ibatanecnica Ozempic (resp. wegovy) nie je určený pre ľudí, ktorí majú "pár kg navyše"... je určení tým, ktorí sú obézni (BMI 30+). Obezita doslova skracuje život. Štúdie dokazujú, že ľudia s BMI 30+ sa dožívajú v priemere minimálne 3 roky menej ako ľudia, ktorí obézni nie sú. Ľudia s BMI 40+ sa dožívajú priemerne až o 10 rokov menej. Ak nebodaj fajčia, ten efekt je ešte výraznejší.

dibaby
29. júl 2025
@anonym_27566f

@anonym_27566f dobrý deň. Mala by som na to pár otázok. Môžeme si napísať? 😊

ibatanecnica
29. júl 2025
@morpheuss

@ibatanecnica Ozempic (resp. wegovy) nie je určený pre ľudí, ktorí majú "pár kg navyše"... je určení tým, ktorí sú obézni (BMI 30+). Obezita doslova skracuje život. Štúdie dokazujú, že ľudia s BMI 30+ sa dožívajú v priemere minimálne 3 roky menej ako ľudia, ktorí obézni nie sú. Ľudia s BMI 40+ sa dožívajú priemerne až o 10 rokov menej. Ak nebodaj fajčia, ten efekt je ešte výraznejší.

@morpheuss len aby im tem liek neskratil zivot

jogy1984
29. júl 2025
@morpheuss

@morpheuss 40+ ? Ja som mal BMI 55 teraz už "len" 50

morpheuss
29. júl 2025
@ibatanecnica

@morpheuss len aby im tem liek neskratil zivot

@ibatanecnica od toho sa predsa robia štúdie, nie? EU trh je najprísnejšie regulovaný na svete, ak by Ozempic poskytoval viac negatív ako pozitív, nikdy v živote by ho tu neschválili...

luciador
29. júl 2025
@stellarstar

Schudla som 30 kg, bez ozempicu, ozempic je pre diabetikov a nie na chudnutie

@stellarstar Wau, a prezradíš aj ako, prosím ťa? 😀 Bola by som ti veľmi vďačná 😀

stellarstar
29. júl 2025
@luciador

@stellarstar Wau, a prezradíš aj ako, prosím ťa? 😀 Bola by som ti veľmi vďačná 😀

@luciador veľa cvičila, beh, bike... Ja som kalor tabule nepoznala, vyradila pár jedál a jedla menej porciii

anonym_7ac3bd
29. júl 2025
@blondanjel

@anonym_autor baby a nieje Vám zle z toho? Čo je lepšie ozempic či saxenda či monjaro ? A ďalšia otazocka čo pečeň ? A keď to predpíše lekár dopláca sa ?

@blondanjel je to oba na lekarsky predpis a poistovna to preplaca len malemu mnozstvu ludi napr diabetikom pri urcitych parametroch
a ktory zavisi od problemu ozempic je urceny pre diabetikov, treba postupne zvysovat davku a ti ludia su pod kontrolou podstupuju testy atd v ramci svojej diagnozy

Strana
z2