Skúsenosti s chudnutím pomocou Ozempic
Ahojte. Zaujima ma tema ozempic , kolko ste na nom schudli a za ako dlho ? A kedze sa da uz anonymne odpovedat , tak sa podelte o svoje skusenosti 🙂 mam tu toho nacitane ohladom tejto teme vela , len maloktora sa verejne priznala... tak podme na to 😎
@ibatanecnica od toho sa predsa robia štúdie, nie? EU trh je najprísnejšie regulovaný na svete, ak by Ozempic poskytoval viac negatív ako pozitív, nikdy v živote by ho tu neschválili...
@morpheuss tolka naivita
@ibatanecnica práve preto je to na LP, aby lekár zhodnotil výhody a rizika + aby pacienta počas liečby týmto liekom sledoval. To nie je že mám 4 kila naviac, nezapnem obľúbené džiny a nechce sa mi do fitka, tak zavolám doktorovi nech vypíše recept ....
@anonym_990c70 lenze nie je lekar ako lekar. A ked clovek chce pacient predpise ......
@morpheuss tolka naivita
@ibatanecnica náhodou má pravdu oproti USA alebo Rusku sme o niekoľko levelov vyšie. A nie len tam . máme aj prísnejšie smernice ohľade potravín
@anonym_990c70 lenze nie je lekar ako lekar. A ked clovek chce pacient predpise ......
@ibatanecnica predpísať môže pri splnení istých podmienok, napr bmi nad 30 a pacienta sledovať ... či myslíš, že bude riskovať, lebo chce silno splniť pacientovo želanie, niečo si už vymyslí a keď pacienta klepne tak len mykne plecami?
Manzel neschudol absolutne, lebo proste stale vela jedol. A ma diagnozy, takze mu to predpisali riadne, nie cukrovku ale imunodeficitne vazne dozivotne diagnozy, je na biologickej liecbe + operacie. ale on platil cca 100 e mesacne ak si dobre pamatam. Schudol ked prestal zrat.
@morpheuss tolka naivita
@ibatanecnica jaká naivita? prečo drístaš? sú to fakty...
Mamina, diabetička, dostala ozempic od dr. Po krátkom čase skončila na jis. Schudla 17 kg, ale až v nemocnici, napojená na prístroje. Prišla o pankreas. Prečítaj si najnovšie štúdie.
@ibatanecnica jaká naivita? prečo drístaš? sú to fakty...
@morpheuss ked myslis
@morpheuss ked myslis
@ibatanecnica vedecké štúdie ti nevoňajú, rozumiem... sama vieš najlepšie.
@ibatanecnica vedecké štúdie ti nevoňajú, rozumiem... sama vieš najlepšie.
@morpheuss mam.na to svoj nazor a co si druhy spravi so svojim zdravim je jeho vec
@morpheuss mam.na to svoj nazor a co si druhy spravi so svojim zdravim je jeho vec
@ibatanecnica dnes je fakt moderne opominat fakty a hovorit tomu nazor, ze?🙂
Ozempic je na chudnutie super brali a beru ho viaceré moje známe… niekto ma nežiadúce účinky niekto nie… ale každej bolo po jedle zle preto skoro vôbec nejedli a preto hlavne schudli … kamoska čo ho teraz berie schudla za mesiac 8 kíl ona ma nežiadúce účinky (bolesti hlavy,nechutenstvo minule jej bolo na odpadnutie)ale ma výsledky tak kašle nato…lekári ho nepredpíšu len tak ale zohnať sa dá…
@morpheuss na to aby si menej zrala nepotrebujes ozempic. Nie je to liek na chudnutie pre tie co si nevedia rozkazat ale na diabetes 2.typu.
@anonym_580fcb mne ho lekár nechcel predpísať ani pri diagnóze diabetes 2. stupna
@anonym_27566f ako dlho si ho prosím brala a kolko si schudla na ňom ? Kedy boli vidieť prve vysledky?
@anonym_autor schudla som 25kg za 6mesiacov bez ozempicu a nikdy som nenavstivila fitko
Mimochodom ozempic da dole cca max 20%hmotnosti navyse, ostatne si clovek musi odmakat sam
Ked sa vysadi a clovek sa vrati k starym zvykom vitajte kila navyse 🤷🏻♀️
@anonym_autor schudla som 25kg za 6mesiacov bez ozempicu a nikdy som nenavstivila fitko
Mimochodom ozempic da dole cca max 20%hmotnosti navyse, ostatne si clovek musi odmakat sam
Ked sa vysadi a clovek sa vrati k starym zvykom vitajte kila navyse 🤷🏻♀️
@taktotedanie super výsledok 🙂 Predpollkladam že si mala nesprávne stravovacie návyky a úprava stravy pomohla. Sú však ľudia , čo ich maju správne a aj tak sa kila držia, pripadne pribúdajú a kĺby už trpia, a oni sa chytia aj slamky .... si striktne proti tomu, aby ich ozempic nakopol ? Ja poznám takú, o jej dg písať nebudem, ale ozempic ju pekne nakopol a umožnil po zhodeni časti kil sa rozhýbať. Teraz je bez ozempicu, pri novej váhe sa vie viac hýbať a kila ubúdajú naďalej ...
@taktotedanie super výsledok 🙂 Predpollkladam že si mala nesprávne stravovacie návyky a úprava stravy pomohla. Sú však ľudia , čo ich maju správne a aj tak sa kila držia, pripadne pribúdajú a kĺby už trpia, a oni sa chytia aj slamky .... si striktne proti tomu, aby ich ozempic nakopol ? Ja poznám takú, o jej dg písať nebudem, ale ozempic ju pekne nakopol a umožnil po zhodeni časti kil sa rozhýbať. Teraz je bez ozempicu, pri novej váhe sa vie viac hýbať a kila ubúdajú naďalej ...
@anonym_990c70 kcal clovek neobabre, vela tychto ludi po douzivani sa vratia k starym navykom
@anonym_990c70 kcal clovek neobabre, vela tychto ludi po douzivani sa vratia k starym navykom
@taktotedanie to su ti co hľadajú skratky. Ale su taki, čo to berú ako dar z hora.
@taktotedanie to su ti co hľadajú skratky. Ale su taki, čo to berú ako dar z hora.
@ela_79 je ich ako safranu, maju to uzivat ludia co maju naozaj problem s morbidnou obezitou
Nie niekto kto ma 70kg a chce schudnut na 60
@ela_79 je ich ako safranu, maju to uzivat ludia co maju naozaj problem s morbidnou obezitou
Nie niekto kto ma 70kg a chce schudnut na 60
@taktotedanie 70 kilovy človek určite nie je cieľovkou ozempicu ...
@ela_79 nie ale hlavne tito to tu vyhladavaju a na cierno
@ela_79 nie ale hlavne tito to tu vyhladavaju a na cierno
@taktotedanie ja by som tých na čierno vynechala, ich hlúposť. Ale načo strašiť tých, čo to majú od lekára.
@ela_79 ja som ozempic dostal keď konvečna liečba diabetu prestala zaberať a BMI mám 50
@taktotedanie ti ľudia sa liečia, úprava kalórií po vysadení ozempicu, saxendy, wegovy a pod je samozrejmosťou
@taktotedanie ti ľudia sa liečia, úprava kalórií po vysadení ozempicu, saxendy, wegovy a pod je samozrejmosťou
@anonym_990c70 absolutne nemam uz chut toto dalej rozoberat, temy z ineho dna su uz pre mna nezaujimave a vypinam upozornenia
Pekny den
Ahojte viete mi poradit akou injekciou dostanem vobku poslednu - zostatkovu davku z mlujnjara?
@anonym_autor Ja som schudla 18 kilov žiadne nežiadúce účinky nemám a Pokračujem ďalej …mám aj na predaj 1mg ak by mal niekto záujem. Pošlem aj poštou

@morpheuss len aby im tem liek neskratil zivot
@ibatanecnica práve preto je to na LP, aby lekár zhodnotil výhody a rizika + aby pacienta počas liečby týmto liekom sledoval. To nie je že mám 4 kila naviac, nezapnem obľúbené džiny a nechce sa mi do fitka, tak zavolám doktorovi nech vypíše recept ....