Som pažravá?
Ahojte. Som zena, 166cm, 50kg, veľmi mierna fyzicka aktivita.
Ranajky: 250g tvarohu, 1 banan
Desiata: jablko
Obed: 200g hovädzieho, 70g ryze, veľký salat zeleninový
Olovrant: grécky jogurt 140g, ovsena placka z 30g vlociek
Medzi olovrantom a večerou som zjedla 3 jablka 😄😄
Večera: 200g hovädzieho, 100g zemiakov, salat zeleninový
A teraz chrumem jablko 😂🙏🏻
Je to veľa? Asi hej… kaloriovo to vychadza tak 1400-1500. Ale furt mi skvrka, cely deň… nechápem!
ked si hladna ,tak je to malo, zeny potrebuju inak viac tukov v strave na spravne hormonalne fungovanie,tych tam mas malo podla mna (teda neviem, ako tučne je to hovadzie) ja ked nemam tuky v strave, tak ma nic nezastiti a furt by som zrala. :D
Pre mňa by bolo mäsa veľmi veľa, ale mliečne výrobky mám veľmi rada, na rozdiel od teba by som zjedla ešte viac zeleniny, ktorú milujem. Jabĺk by som toľko nezvládla celkovo som viac zeleninový ako ovocný typ. A teda keďže stále dojčím, tiež mám pocit,.že som viac hladná.
Pazravi ludia zjedia ine mnozstva a hlavne inu stravu. Podla mna sa stravujes dobre, vyvazene, ale sa mi zda ze malo.. na ranajky tvaroh a banan?? No to by mne skvrkalo v zaludku po hodine. Chybaju ti sacharidy. Aj tie jablka.. no to ti akurat tak pretravi iba, preto ti stale skvrka v zaludku.
Ja napr jedavam rano 2 kaiserky cele s niecim, maslo, natierka, dzem… a som najedena tak na 3 hodiny.
A sladkosti mam denne v jedalnicku 😄😄, to by som povedala ze je pazravost, aj ked nepovazujem sa za pazravu.
Nie je to vela. Ak mas dostatok pohybu a nepriberas, tak ok. Ja tie, jem dost, mam pohyb.. Ovsem..nikto nevyvratil, ze vnutornosti su skodlive-maju vela cholesterolu a cervene maso by malo byt 1-2 x do tyzdna. Maso celkovo nie je velmi zdrave tolko jest (1/2 kg za den). Ked tak pozeram, ty stale nieco zujes. Nieco zajedas? Aj zaludok si potrebuje niekedy oddychnut.
Jablko vytravi človeku a keď ich ješ až toľko tak sa nečudujem že pocitujes hlad :D
Ale podľa mňa ješ normálne. Jedz keď ti chuti :D
Ty by si mala dostat moj jedalnicek aby si zistila co je to pazravost 🙄🤦♀️
Podľa mňa si hladná preto, že ti kolíše cukor
Je to málo. Ja mám 45kg a prijímam minimálne 2000kcal denne
Jablko neberiem ako jedlo
50 kg na vysku 166 cm? To uz fakt nechapem, co riesis..jedz, na co mas chut!
Na mna je to strasne vela masa... inak okej super jedalnicek 🙂))
@dominikamacakova aj sa nejak viac hýbeš, keď máš tak vysoký príjem a málo vážiš?
Kiežby som ja toho za deň toľko zjedla.. som rada že pri dieťati dám nejaké raňajky a obed až keď muž príde z roboty.. takže za mňa to veľa nieje
@janka0215 iba popri deťoch behám, inak nič. Ja mám dobré spaľovanie. Mala som jedálniček nastavený aj na viac, ale to som ešte schudla kilo
Ja mam 50kg a 163cm. Takto som uz cez 20r. Niekedy mam aj dni, ze jem piate cez deviate ako sa hovori. Vcera napriklad na obed som mala kuraciu rolku plnenu sunkou, mozzarelou, paradajkou a vajickom. K tomu zemiakovo spenatove pyre. Malo mi bolo. O pol.hodinu som zbuchla plnu misku dukatovych buchticiek s kremom. A asi o 2h na to som si este nalozila gulas, co som varila. Trebalo predsa ochutnat 😂
Cize... toto je pazravost 🙈
Neviem ci je toto dobra otazka do fora 🤔 V zasade nemas ziadny problem - neriesis prirastok ani ubytok vahy, nepises o zdravotnych tazkostiach... Takze za mna jedine rada - neporovnavaj sa s druhymi. Nikdy a v ničom. Kazdemu vyhovuje nieco ine - druh stravy, jej mnozstvo, kombinacia s pohybovou aktivitou atd atd. Nehas co ta nepali ☝️ A ak ma niekto blbe poznamky, ze vela jes, tak je to z jeho strany len a len zavist 😉🤫 Neries!
Kebyže toto ja zjem tak umriem od prejedenia a mam 150 kil, ale... ješ pravidelne, telo to všetko spali, takže len ticho zavidim 😉
Keby som ja toľko zjedla denne tak mám zachvíľu 300 kíl. Ale ty máš rýchly metabolizmus, tak kľudne ešte niečo pridaj. Môj muž je tiež taký, jemu páli ako raketový motor. Keď dve hodiny neje tak umiera od hladu a je ako palička.
@zoepikna @strudlikmalicky prosim????
Zeny a vy co cez den jete??? Ked toto sa vam zda vela
Lebo ona podla mna neje vela.. ok ma pravidelny jedalnicek,
Ale chrume dost jablka, a 200g hovadzieho je bezna porcia. Ranajky tvaroh a banan??? Toto sa Ti zda ze by Ťa zasytilo?? Ok bielkoviny su syte, ale napr mne tam strasne chybaju sacharidy… ziadne pecivo.. neviem podla mna tu nie je z coho priberat..
1400kcal denne je tak pri chudnucom rezime vhodne… Bezna zena by mala prijat okolo 2000kcal.
Ja zjem zeny denne sladkosti, celkovo vyse 2000kcal denne a nepriberam..
Preto 1400kcal fakt nie je na priberanie..
@zoepikna ale jablko to je také jedlo, že z toho si tak do pol hodiny znova hladna. Ked aj 3 zjem naraz, mna to nezasyti a celkovo je to málo kalorii. Sama píše, že zje denne 1500kcal, čo ked si kdekolvek zadaš, tak je to prijem vhodny pri odburavani hmotnosti.
Prepáč, za mna jedáva málo, a teda fakt neviem, čo jete vy, ak sa vám toto zdá vela...
A čo sa týka otaznikov, nie je to myslene ani osobne, ani uražlivo, ani nijako. Proste zvyknem použivat viac znamienok a nemyslim to nijako v zlom..
podla mna vela, ale to ma tu roznesu. Z mojho pohladu je to mrte vela. Ja zjem polovicu z tvojho denneho planu.
@andreafa ale ja nezeriem - teda nemám ten pocit, jem uplne normálne... ale to čo tu piše pani, podla mna je málo. Ok zje viac masa, ale má len 70g ryže, čo to je - ja napr masova nie som, staci mi 100 g na obed, ale zjem zas viac prilohy a zeleniny k tomu napr. ale celkovo - podla teba je tvaroh s banánom na ranajky nejak vela? Ci 6 jablk denne? ved to je akurát tak na pretravenie - z jablk som vždy hladna ešte viac ako som bola.
schválne napiš mi, čo si dnes zjedla?
Ja napr.:
Ranajky: 2 ks cereálna kaiserka s maslom, káva s mliekom bez cukru
Desiata: jablko, mandarinka, banán, 2 malé keksiky cca 30g maju spolu
Obed: 200g ryže uvarenej - schválne som si to odvážila, lebo autorka piše 70g ryže - a teda zdalo sa mi, že to je nejak mega málo. A teda som nečakala že moja porcia bude mať 200g, ale mala, a to som fakt nemala obriu porciu.
Ona má 200g masa, ja mám iba 100g kuracieho. takže viac mäasa, menej priloh, ja mám opačne.
A teda ani zdaleka nie je koniec dna.
Neviem, fakt ženy, čo potom všetky jete?
Ahoj. Ja sa v tabuľkách a kalóriách nevyznám (jem to, na čo mám chuť), som teda asi posledná, ktorá môže v tejto oblasti radiť. Vyjadrím sa len k tomu "pocitu hladu", ktorý ťa prepadáva, mne sa to občas stane tiež, hlavne pred ms. V tvojom jedálničku nevidím žiadne pečivo - pre mňa je to veľmi dôležitá súčasť stravovania, bez neho sa neviem dojesť. Úplne najradšej mám celozrnnú žemľu s avokádovou nátierkou, zeleninou a vajíčkom na tvrdo. Zasýti ma snáď na viac ako polovicu dňa. 🙂
Och zeny, ja mozem dakovat niekomu tam hore ze nepriberam ( musim si zaklopat) lebo oproti Vam som jak 🐖 nenazrana . 13:30 a ja som zjedla uz 2rozky s parizskym salatom a párkou, polku milka cokolady, banan, vypila kavu a na obed som mala tanier ryze s hovädzinou az mi z neho skoro pretekalo. Za tym este cokolada
@lady18
@dominikamacakova presne ženy - jablko akurát tak podporuje trávenie. A zjest ich denne 6 - tak to by som aj ja bola stále hladna.

Nemas nahodou pred svojimi dnami? Ja vtedy sa neviem "dozrat".