Som pažravá?
Ahojte. Som zena, 166cm, 50kg, veľmi mierna fyzicka aktivita.
Ranajky: 250g tvarohu, 1 banan
Desiata: jablko
Obed: 200g hovädzieho, 70g ryze, veľký salat zeleninový
Olovrant: grécky jogurt 140g, ovsena placka z 30g vlociek
Medzi olovrantom a večerou som zjedla 3 jablka 😄😄
Večera: 200g hovädzieho, 100g zemiakov, salat zeleninový
A teraz chrumem jablko 😂🙏🏻
Je to veľa? Asi hej… kaloriovo to vychadza tak 1400-1500. Ale furt mi skvrka, cely deň… nechápem!
Ja teda neviem... pri 167 cm a 49 kilách som bola kosť a koža, práveže som potom musela trošku pribrať, aby na mne veci neviseli či nemusela nakupovať na seba oblečenie pomaly v detskej sekcii... Podľa mňa ty úplne zbytočne riešiš tie kalórie, normálne sa najedz.. na čo sa týmto týrať?
@zenulkaaa npo podla mna tzo nie je 1400, ani 1500Kcal, ja som to nahadzala do KT a aj ked neviem presne udaje,a le mne to vyslo 2000kcal.
no nezda s ami to zas vela.,
jedla je via,c ale kalorii an to mnozstvo jedla nei ej zas tak vela a prave to je dobre pri chudnuti. teda iby ten system, ze vela jedla pri nizskom prijme kalorii-.
niekde pisala, ze sa jedna o surove potraviny, cize 70g ryze je mozno aj dvojnasobok uvarenej. zemiaky maju podobnu hmotnost po uvareni. cize tych je malo.
co sa tyka masa, zalezi od toho, ako je pripravene, ale 200g surovgeho masa, ak je nejake rstovane, tak je max 150g urobeneho masa., tie porcie prakticky nei su az take velke.
Ja mám kamosa na kuracej farme, a čo tie sliepky žerú je hnus.
Určite je zdravšia hovadzina ako terajšia kuracina.
Po jablku by som zjedla aj slona. Po jablku sa musim najest, lebo mi zacne tak skvrkat a tak vyhladnem...
A dam ti tip, na mna funguje toto. Nezjedz nic sladke, absolutne nic, ani ovocie. Akonahle dam do ust nieco, co je sladsie od chleba, uz do vecera iba zhanam po spajzi a po chladnicke. Skus, mozno ti to zaberie. 🤞🍀
Nie, ale ak sa to tebe zdá veľa tak áno. Ty musíš vedieť ako sa cítis a či máš potom výčitky že si zjedla veľa. Mávala som stavy, že by som zjedla aj dvere z chladničky. Pomohli kapsule. Zahnali chuť do jedla, rozprúdili metabolizmus a ešte odplavili nežiaduce látky z tela, takže som nakoniec s nimi aj schudla.

@andreafa mrte vela? ako uznavam ze masa je na moj vkus viac ale ved predsa 100g surovych zemiakov je fakt nic max 2 zemiaky, 70g ryze tiez nic