Som viac ako rok po pôrode a mám 100 kg
Ahoj babulky , mam taku dilemu a neviem co mam robit . Važim 100kil - rok a pol po porode . Občas mavam velke depky , kvoli tomu ze niesom pekna pre svojho manzela , pritažliva.. Rozhodla som sa nieco so sebou robit strava , cvicenie. Ale este sme sa rozhodli pre jedno babetko .Teraz neviem ci mam zacatt chudnut alebo sa snazit o babetko . velmi sa bojim schudnem potom zasa priberem pocas tehu . ja vobec neviem . S manzelom sa nechcem moc bavit o chudnuti , lebo mi povie ze vizeram dobre atd , ale ja viem ze dobre nevyzeram , nemam ziadne sebavedomie . ked ideme p ulici a ide neake stihle pekne dievca tak sa velmi zle citim , aj ked viem ze sa neobzera ....skuste mi poradit , vsade ocuvam si este mlada a takto vyzeras ... je mi hrozne !!!
okrem toho, tema stara 4 roky, autorka neaktivna, tu mozeme uz len zabijat cas, kedze je vonku horuco
Neni to take hrozne??? Na mladu babu?? Veruze to je hrozne.

@tortelinka
presne tak
zeny, zbytocne autorku temy necicikajte, je totiz uuuplne jedno, ci ma meter a pol, alebo 180 cm. proste sto kil je prijatelnych na beznom dvojmetrovom muzovi, alebo na 185 cm a vysokom kulturistovi.
100 kil nebude nikdy zdravych, je to extra vysoka nadvaha. navyse, autorka ma 21 rokov, ved to je mlada baba !
je super, ze si problem uvedomuje a chce to riesit, lebo inak je to cesta do pekla.