icon

Som viac ako rok po pôrode a mám 100 kg

gabulka15
6. aug 2013

Ahoj babulky , mam taku dilemu a neviem co mam robit . Važim 100kil - rok a pol po porode . Občas mavam velke depky , kvoli tomu ze niesom pekna pre svojho manzela , pritažliva.. Rozhodla som sa nieco so sebou robit strava , cvicenie. Ale este sme sa rozhodli pre jedno babetko .Teraz neviem ci mam zacatt chudnut alebo sa snazit o babetko . velmi sa bojim schudnem potom zasa priberem pocas tehu . ja vobec neviem . S manzelom sa nechcem moc bavit o chudnuti , lebo mi povie ze vizeram dobre atd , ale ja viem ze dobre nevyzeram , nemam ziadne sebavedomie . ked ideme p ulici a ide neake stihle pekne dievca tak sa velmi zle citim , aj ked viem ze sa neobzera ....skuste mi poradit , vsade ocuvam si este mlada a takto vyzeras ... je mi hrozne !!!

Strana
z3
nyusika
2. aug 2017

@tortelinka
presne tak

zeny, zbytocne autorku temy necicikajte, je totiz uuuplne jedno, ci ma meter a pol, alebo 180 cm. proste sto kil je prijatelnych na beznom dvojmetrovom muzovi, alebo na 185 cm a vysokom kulturistovi.

100 kil nebude nikdy zdravych, je to extra vysoka nadvaha. navyse, autorka ma 21 rokov, ved to je mlada baba !

je super, ze si problem uvedomuje a chce to riesit, lebo inak je to cesta do pekla.

nyusika
2. aug 2017

okrem toho, tema stara 4 roky, autorka neaktivna, tu mozeme uz len zabijat cas, kedze je vonku horuco

candii
2. aug 2017

@nyusika no rozdiel to je. Lebo ak ma trebars 1,80m a ma 100kg tak to nie extra vysoka nadvaha.. ale ak ma 1,5m tak to je extra vysoka nadvaha.

nyusika
2. aug 2017

@candii 100 kil na 180 cm je dvadsat kil nadvaha a to je vysoka nadvaha

candii
2. aug 2017

@nyusika zalezi aj od stavby tela.. isto ze nejake speky tam su ale zase nie je to az tak vela ak by mala fakt tych 1,50m tym ju nechcem cicikat ale podla mna to nie je hrozne

sabina_es
2. aug 2017

Neni to take hrozne??? Na mladu babu?? Veruze to je hrozne.

candii
2. aug 2017

@sabina_es vravim ze pri vyske trebars 1,80m by to nebolo az tak hrozne. Citaj vsetko.

Strana
z3