icon

Splníme si sen a konečne schudneme

zloba_z_pd
26. feb 2012

táto diskusia je pre vsetky zeny ktore uz nechcu stále chudnut ale konecne schudnut

wikinap
27. feb 2012

uz ste v tej sukromnej mne to stale nejde

lucka1987
27. feb 2012

@wikinap napis potom zakladatelke.. ona vcera sal si lahnut tak poreto ta uz nestihla potom pridat.. kukala som , ze si tam neni....

wikinap
27. feb 2012

ale pisala mi ze ma pridala a nejde

lucka1987
27. feb 2012

@livka299 presne ako si napisala.. ze to nie je dieta.. neobmedzujes sa.. dokonca aj sladke jes.. ved v ktorej diete ti nakazu jest zakusky ? 😀 tiez mus ta pridat @zloba_z_pd ona je zakladatelka

lucka1987
27. feb 2012

@wikinap no ked sem rano dojde jej trebnapisat este raz necht oskusi, lebo ja ta medzi uzivatelmi sukromky nevidim... 😕

irsina83
27. feb 2012

@zloba_z_pd
@sirael
@wikinap
@lucka1987
@sante81 mam sukromnu skupinu o chudnuti, mozte sa pridat ak chcece, ja som schudla 18 kil a baby tam pekne pokracuju v mojich slapajach 😉

wikinap
27. feb 2012

@irsina83 a o aku dietu ide

vero021
27. feb 2012

No to by aj mňa zaujímalo 18 kilov to je pekne 😉

happy8051
27. feb 2012

kocky, je tu niektora z vas, co chudla hned po porode???

happy8051
27. feb 2012

@irsina83 aky je nazov skupiny?

katka121
27. feb 2012

@zloba_z_pd Aj ja si prosím ísť do súkromky, pridáš ma?

tibinka22
27. feb 2012

@irsina83 ahojky aj ja chcem schudnut, co si robila???? ak by som mohla ist k Vam do sukromnej, nech viem vsetky rady....

sante81
27. feb 2012

@irsina83 práveze ja s váhou problém nemám, ked priberiem 2-3 kg navyse tak sa trochu obmedzím v prezieraní a v sladkostiach a ide to dole. po pôrode som schudla tiez, chcelo to len trochu pevnej vôle. schudnut sa dá a nepotrebujeme drzat ziadnu dietu, je to o stravovaní, o zdravom stravovaní a o pohybe.

sante81
27. feb 2012

@happy8051 ja som schudla hned po pôrode, a to som bola ako slon mala som tak do 80kg a pôvodnu váhu som mala 57kg ked som zostala tehotná.

katka121
27. feb 2012

@wikinap keď príde MM domov hodím Ti link

irsina83
27. feb 2012

@wikinap
@vero021
@happy8051
@sante81 ale ja som nedrzala dietu v pravom slova zmysle....lebo ja nikdy nevydrzim nejaku drzat...ja som si zaplatila on-line trenera , ktory mi robil jedalnicky a jedla som takmer vsetko ale 5x a zdravo 😉 a este som pred tym drzala jednu a tam sa tiez jedlo 5x 😉 schudla som to za 4,5 mesiaca... a samozrejme som cvicila 5x do tyzdna na orbitreku po 30 min zo zaciatku 😉 tema sa vola Dieta alebo jest 5x denne a zdravo 😉
@tibinka22

mikailla
27. feb 2012

ja nesuhlasim,ze ked schudne niekto dietou a prejde do normalneho rezimu tak to pribere, ked sa niekto dietou trapi pochybujem ze po skonceni sa bude prejedat, uz si bude davat pozor,odvykne si od urcitych zlozvykov ako ja. Napriklad mam zlozvyk vyjedat sladke, ked schudnem a budem spokojna so svojou postavou isto si vecer nesadnem pred telku s bombonierov, moje pokusy su aby sa mi zaludok trosku stiahol a kedze dietujem a som hladna zahanam hlad vodou,takze mi ostane dobry zvyk vela pit. 😉 😉

llienkaa
27. feb 2012

ak mozem pripajam sa k vam 🙂

lucka1987
27. feb 2012

@mikailla suhlasim s tebou.. malokto prejde do normalneho rezimu .. a ine je ked clovek chce schudnut po porode../ napr ja som vzdy mala cca 53 - 56 kg .. v tehu som nabrala 20 kg a ostalo mi 11 . pre mna je to strasne na psychiku .. v zivote som takto nevyzerala . a chcem co najskor spat svoje telo .. /
a uplne ine chudnutie je u toho, kto mal vzdy propblem s vahou .. pretoze tam je vasci predpoklad , ze hmotnost sa neudrzi, kedze tam zohravaju ulohu aj geneticke predispozicie, hormony, a celkovy stav cloveka.. ( mozno je mensia motivacia u niekoho, kto nebol nikdy chudy a chce schudnut / neviem... dufam ze sa tym nikoho nedotknem .... 😕

tibinka22
27. feb 2012

@lucka1987 Mas pravdu, napr. ja som ten typ,vzdy som bola gulatucka, predpoklad ze by som mala mat nejakych 60 kg ani neviem, ako by som vyzerala, kedze mam 90, lebo tych 60 som mala naposledy na zakladnej skole, asi v 6 rocniku, takze ako dieta.... ale napriek tomu verim, ze to dokazem, aj ked som uz zacinala hadam stokrat.Vsetky diety ovladam naspamat, ale pri ziadnej som nevydrzala, tak snad teraz to uz vyjde. A ak to vyjde, uz nikdy sa nevratim sem, ani v pripadnom tehotenstve, lebo aj v prvom som robila chyby, pribrala som 22 kil lebo som doslova zrala. Za dvoch. Chora som bola 😅

magali
27. feb 2012

@lucka1987 asi sa niekoho tymto urcite dotknes.. lebo podla mna si napisala pravdu a pravda vzdy boli.. ja som tiez bola kedysi chuda a ako som zacala pracovat, tak sa to na mna za tie roky nalepilo, samozrejme ze ma trapi ze si nemozem obliect vela krasnych veci, ale uz som si akosi zvykla a nemozem sa do toho chudnutia nijako prinutit.. ja som mamickovske kilecka schudla hned, co som velmi rada, lebo keby som mala mat este viac ako pred porodom, to uz by som asi nezvladla.. momentalne som zacala aspon s tym ze po siestej nejem, no najhorsie je to ked ma prist mrcha, vtedy je to silnejsie ako ja 😠

lucka1987
27. feb 2012

@magali s tou mrchou.. mas pravdu .. to aj ja mam vacsiu chut do jedla.. my mame zahradku a kedze som rodila na jesen a som na byte.. toho pohybu som nemala veůa a ani nemam.. vinimka bola ked som sla na drevo do hory.. kedze zaciname stavat tak ze aj chlapskej roboty sa nebojim.. boze to som bola stastna ze som spalila kalorie navyse.... 😀 no a kedze ide jar .. bude treba sadit.. a viac pohybu urcite budem mat... v zime sa zle chudne.
a co sa tyka toho dotknutia sa .. hadam som to nenapisala tvrdo, nechela som tym nikoho urazit, jednoducho si myslim ze lahsie schudne mamicka co mala pred otehu 53 kg. a teraz ma 66 / uviedla som svoj priklad/ ako mamicka co mala problem s vahou uz pred tehotenstvom ... ja som celkovio sportovy typ.. potrebujem pohyb, prirodu a sport.. tak si verim ze dolu to dam ...
ved o chvilku tu je leto ... kurnik nepotrebujem aby sa mm pozeral na kupku po inych maminach modelkovskymi mierami ale po mne 😀 😀 😀 😀

wieruss
27. feb 2012

ja sice kojim, ale snad trocha uprava stravy neublizi.... prosim pridajte ma do sukr. skupin, nech sa viem donutit a inspirovat od vas 🙂 @irsina83 @zloba_z_pd

lucka1987
27. feb 2012

@tibinka22 je to tazsie ale nie nemozne .. poznam vela bab.. mojich byv. spoluziacok, co boli nie ze gulate.. ale doslova obezne... a teraz maju krajsie postavy ako spoliziacky co uz vtedy vyzerali ze super... 😉 mozno treba najst tu spravnu cestu, a zmenit celkovo zivotny styl.. tu 90 dnova dieta asi vela neporiesi .. myslim ze treba stravovanie od zaciatku upravit.. a vela pohybu.. a obrovske odhodlanie.. ze aj napriek tomu ze neuvidis hned vysledky budes pokracovat a nevzdas to ... ason tak si myslim

iivkaa1
27. feb 2012

ahoj aj ja chcem,ale sa nedari :(

magali
27. feb 2012

@lucka1987 vobec si to nenapisla tvrdo.. proste si to napisala ako to je. ja som to skor myslela tak ze na MK sa vzdy niekto najde koho sa to dotkne, prip si potrebuje rypnut.. 😉
zavidim ti tvoje odhodlanie.. drzim palce

tibinka22
27. feb 2012

@lucka1987 koho sa to dotkne, tak ten vie, ze ma problem, ale zakryva ho, ano ja mam problem, ale zacinam ho riesit, snad sa mi to podari 🙂
Pomaly prichadzam na veci a chytam sa za hlavu, ze na co som ich do seba pchala, ked mi ani nechutia.... Medzi ne patri napr. malinovky/ Cola, Fanta../ , nechutia mi, su sladke... Chipsy.... uz ich nedam ani len do ust...
a ako povedal J.W. Goethe : " Clovek nestraca vzdy, ked si nieco odrieka." Len citat, ale velmi ma insipiroval....

lucka1987
27. feb 2012

@tibinka22 no ja neznasam sladene vody.. mam rada cistu .. u nas prameni pramen a voda je fantasticka.. a cipsi .. hmm tak tymi sa rada ponuknem na navsteve.. to sa musim priznat .. co je horsie.. ze aj ked chcem drzat nejaku dietu, tak ideme niekam na oslavu ci navstevu.. a zas mi je blbe im povedat ze drzim dietu .. chapes .. clovek sa stane potom tercom vysmechu ze preco drzimdietu a tak ... a v tom lepsom pripade sa do mna pustia rovesnicky,sesternice, svagriny.. ze dietu drzat nemusim. ze sak nie som tucka.. ale pritom sami vedia ze mam kg naviac.. no musim to nejako poriesit.. najem sa ked buem odchadzat z domu alebo tak..

livka299
27. feb 2012

@wieruss ja tiež kojím ale základ úpravy môjho jedálnička a stravovacieho pôsobu je aby som sa večer neprepchávala. Lebo cez deň veľa toho času nemám na jedlo, resp. som si ho nenašla. Ale už nájdem...

irsina83
27. feb 2012

@wieruss aj ja som do nedavna kojila a schudla som pri kojeni 😉