icon

Splníme si sen a konečne schudneme

zloba_z_pd
26. feb 2012

táto diskusia je pre vsetky zeny ktore uz nechcu stále chudnut ale konecne schudnut

zloba_z_pd
autor
27. feb 2012

baby musim sa nato pozriet len teraz sa musim pozerat aj na mojho drobca tak to trva a vsetky ste to dnes zvladli?,

dai
27. feb 2012

ahojte,
tak sa aj ja pridavam - pribrala som asi 20kg, vzdy som mala okolo 50kg, po porode 66 - zacala som chudnut v januari - doteraz som sa dostala na 58kg - cvicim 5x do tyzdna min 30 min. a jem pravidelne mensie porcie... chcem sa dostat aspon na 52kg 😔

locko007
27. feb 2012

@locko007 Aha, už som to našla, ten Take Away na chudnutie stojí 46 Ečiek.

lucka1987
27. feb 2012

baby inak ja mam dnes 1 den 90 dnovej za sebou a hodnotim celkom fajn.. hladna som nebola... a tak.. no zaklad je ze som nebola hladna 😀 akurat sa na mna usmievali tycinky na stole slane.. ale odolala som.. len ich musim schovat ked vecer sadnem k telke, nech na potvory neprovokuju 😀

zloba_z_pd
autor
27. feb 2012

zeny takze uz by vám to malo ist skuste

locko007
27. feb 2012

@lucka1987 Počkaj na ovocný deň, ja by som vtedy zjedla aj klince. A vodný deň ani nehovorím.

lucka1987
27. feb 2012

@locko007 kuurnik, nestras. nemam chute moc.. ale naco drazdit hada bosou nohou ze ? radsej ich schovam 😉

lucka1987
27. feb 2012

@zloba_z_pd uz to ide..

locko007
27. feb 2012

@lucka1987 ja nemám vôbec pevnú vôlu. Tak to bude asi tým. Mala som napríklad uhlohydrátový deň a ja som vyjedala z chladničky šunku. A že veď čo, pár koliečok mi nemôže uškodiť. Radšej všetko poschovávaj. Aj ja napríklad už teraz nič nevečeriam. Alebo len nejaké ovocie. A čo môj manžel? Objednal pizzu a mne sa teraz už slinky zbiehajú a neviem sa na ňu dočkať.

mikailla
27. feb 2012

@lucka1987 suhlasiiiiim s tebou 😀 tak takym co kolise vaha musia urcite vyrazne zmenit stravovanie, ale mozno prave dieta im to zmeni,stiahne sa im zaludok budu menej papat .... no jasne ze je to individualne 😀

mikailla
27. feb 2012

Ja som dnes mala na taky skorsi obed volske oko na vode a poobede varene zemiaciky, celkom slusne, a cely den na mna cumi nugatova bonboniera vylozena na stole😕

livka299
27. feb 2012

@tun1ska to sme na tom rovnako 😀 😀 😀

katka121
27. feb 2012

@wikinap takze vpravo dole je okienko STIAHNUT POMALY.. na to kliknut, pockat 25 sekund a stahovat..ak mas moyillu, tak stiahne automatickz sama po tych 25s, ak explorer, treba znovu kliknut.

magali
28. feb 2012

dievcata suhlasim najdolezitejsia je pevna vola, ale ked naokolo su vsade take lakadla.. ja teda nezvladam, ja strasne rada papam, akoze nie zeby som sa stale nejako prejedala ale proste mam rada jedlo a ja si nedokazem povedat ze toto jest nebudem, alebo nemozem.. u mna je to skor asi o pohybe, keby som sa hybala viac tak by sa aj kilecka hybali smerom dole... najviac sa na seba hnevam ze nedokazem schudnut vzdy ked vidim nejake pekne tricko alebo rifle a samozrejme ze na mna velkost nemaju, alebo aj tu na MK ked vidim tie inzeraty a velkosti vacsinou S,M to ma ide porazit.. 😠

zuzkanka117
28. feb 2012

@locko007 ovocný deň som mala rada, inak tam sa dá zmeniť aj zeleninová verzia 😀 😀 a so zeleniny sa zasýti lepšie ... a neviem, či máte aj tú knihu, baby, boli tam recepty na každý jeden deň a jeden som mala obzvlášť obľúbený - banán prerežeme po dĺžke a z oboch strán opečieme na troške oleja, alebo rastlinnom tuku a posypeme škoricou, orieškami ... bol sladučký, super 😅 😅

lucka1987
28. feb 2012

@magali na mna sa uz od vcera obeda ked dosla navsteva ceria tycinky na stole v pohari .. ale ja statocne odolavam.. naschval ich tam nechavam vylozene aby som si robila trening, ked pojdeme niekam na navstevu 😀

locko007
28. feb 2012

@zuzkanka117 Ja mám tiež knižku, ale moc som ju nevyužívala. Manžel mi to jesť nechcel a variť na 2x sa mi moc nechcelo. Veď aj ja som mala rada ovocné dni, lebo ovocie mám veľmi rada. Robila som si všelijaké možné ovocné šaláty, len večer som už mala taký vlčí hlad, že ma išlo poraziť.

zuzu3743
28. feb 2012

baby nahodou nemate nejake vidoe napr. na you tube podla ktoreho cvičite prosim nehodite tu nejaky link lebo chcela by som po večeroch cvičiť a nič ma nenapada ake cviky zaradiť aby som mala inšpiraciu . A tie baby ktore ste v tej sukromnej skupine môžte tam vôjť mne zloba_z_pd pisala že som pridana no len sa mi to neda otvoriť ☹ čo musim robiť aby sa mi to otvorilo 🙂

lucka1987
28. feb 2012

@zuzu3743 nie nie si v sukromke.. @zloba_z_pd prosim ta pridaj aj tuto maminku 😕

lucka1987
28. feb 2012

@zuzu3743 ja som cvicila zumbu .. prve dni je to o nicom, ale ked uz sa naucis kroky je to super.. zapotim sa a tak.. ale uz dva mesiace skoro som necvicila.. a doma mam steper.. dnes sa musim donutit

zuzkanka117
28. feb 2012

@lucka1987 Lucka, prosím, môžete pridať aj mňa ????? Halooooo

ja som cvičila na orbitreku a ešte som mala DVD od Zory Czoborovej, už neviem, ako sa to volala, neviem, Bodywork alebo tak nejako ... inak všetci to cvičenie odpisovali, ale svaly sa vypracujú, len treba pravidelnosť, asi ako so všetkým 😀

normálne ma namotávate, ešte chvíľku a cvičím znovu ... už už 😅 😅

ikusa11
28. feb 2012

@zuzkanka117
@zuzu3743 no ved aj ja cakam na pridanie do sukromnej,snad vecer nas tam hodi 😉

lucka1987
28. feb 2012

@zuzkanka117 nove clenky pridava @zloba_z_pd takze alsia clenka.. zloba z pd kde si ??? 😕

maminuska
28. feb 2012

ahojte , môžem k vám do sukromky aj ja ? Viem že som tu nebola od začiatku , ale potrebovala by som schudnút
Helf ,helf

lucka1987
28. feb 2012

@maminuska ahoj .. no jasne .. sak my fungujeme len dva dni .. no len keby sa chcelo zakladatelke aby popridavala viacere baby do skupiny.. asi tu cely den nebola... 😕 @zloba_z_pd si tu ? dalsia do skupiny.... 😀

ikusa11
28. feb 2012

No tak ale toto? 😖 tu poradovnik do sukromky a nic??? 😉

lucka1987
28. feb 2012

@ikusa11 no su.. napisala som zakladatelke ze ak nema cas rada jej ulohu prevezmem ale to ona musi najskor napisat adminovi .. lebo mna nebavi byt v teme kde sa zakladatelka ani neukaze.. pripadne pozve 6 ludi a na ostatnych kasle 😅

zuzu3743
28. feb 2012

@lucka1987 ja tiež chodim cvičiť zumbu už viac ako rok len teraz cez zimu nechodim som z dediny a treba mi isť asik takych 7-8 km autom sa trošku teraz bojim že niekde naburam som slabši šofer 😎 preto som chcela či niekto doma neciči podla nejakeho linku

@ikusa11 mi sa tam asik nedočkame ja čakam už od predvčera aj mi pisala že som tam ale nejak sa tam neviem dostať asik treba novu zakadatelku 🙂

lucka1987
28. feb 2012

@zuzu3743 no ja som si to postahovala z " uloz.to " tam mas vela dielov zumby napr http://ulozto.net/xfB2NND/zumba-fitness-20-minu... uz das len stiahnut a odpises kod u obrazka a mas to mat doma pekne v pc 😉

lucka1987
28. feb 2012

@zuzu3743 http://ulozto.net/xwsAh3v/zumba-2011-activate-avi aj tu ...

http://ulozto.net/xo2MhLK/zumba-fitness-sculpt-...

inak u nas zacala zumba v jednom otvorenom fitnese.. tiez som z dediny... ale nema mi kto byt pri malom.. a mm chodi na kamione.. takze som to vzdala.. sem tam doma.. ale bol mesiac. ked som 5 krat za tyzden 60 minut zumby cvicila cely mesiac skoro..

zloba_z_pd
autor
29. feb 2012

baby uz ste vsetky v sukromke