Tabletky na chudnutie Caralluma
Ahojte, práve som našla na nete reklamu na tabletky CARALLUMA. Nemáte niekto s nimi skúsenosť?
@stania81 mam pre Teba potrebne negativa,
@stania81 http://diva.aktuality.sk/forum/zivotny-styl/560...
@falbalalala tu je odkaz a porozmyslajte nad tym : http://diva.aktuality.sk/forum/zivotny-styl/560...
skúste si najskôr toto prečítať
http://diva.aktuality.sk/forum/zivotny-styl/560...
Ahojte, dievčatá čo sa stane ked to nepreberiem u kuriera.
keď som to našla na internete, samozrejme som sa zase nechala "oblbnúť" aj ked to stálo skoro 40€. Každý týždeň som čakala, či nezhodím aspoň jedno kilo.......no samozrejme nič.....akurát som začala zle spávať, aj keď som obmedzila kávu ako to bolo napísané v návode.
@stania81 No ja mam skusenosti taky som sa zasa dala obalamutiť ,ale človek sa stale učí na svojich chybách a to som si už nekolikrát povedala že nebudem vyhadzovať peniaze za blafy Carallumu som našla facebooku a objednala a jedla denne jednu tabletku a žadnou zmenu som po tyždni ani po mesiaci nevidela 😠 😠 a ešte mam jednu zlu skusenosť s kavou na chudnití CAFE-FORM krabička ma 7 sačkov vraj francúzska kava,ale mne nechutila a bola som po nej hladnejšia a hladnejšia 😠 cez deň keď mam aj viacej roboty nepotrebujem jesť ale pride večer a už začnou chuťove buňky uradovať a preto nežrať po 18.00 hod.snad sa mi to podarí a hlavne NEKUPOVAŤ žadne pripravky na chudnutie je to blbosť....... 🙂
Skúste sa pozrieť na toto: http://diva.aktuality.sk/forum/zivotny-styl/560...
Myslím, že si treba pozrieť viacej stránok, pretože niektoré diskusie môžu byť účelové, hlavne keď ide o dobrý "biznis" a ťažko dostupnú firmu niekde v Ázii, Amerike a pod. A to platí aj o iných zázračných o produktoch nie len na chudnutie.
Tým som ale nechcel povedať, že musí ísť vždy o podvod.
Ahojte prosim vas to kedy ma tie peniaze zaplatit az ked mi pride balik ?
neprevzala som balík, chvalabohu, neviem čo to do mna vošlo si to vlastne objednať... 😢
http://podvodnefirmy.cz/top-caralluma/
a čo toto? 🙂
ahoj objednala som si tie tabletky caralluma a neviem ci su dobre ma niekto s tym skusenosti??? ak aj ano tak prosim odpiste ci to ozaj zabera a ci niesu nejake neziaduce ucinky dakujem 🙂
@wartinka21 ozaj si schudla????
@kaciatecko myslis si ze je to z tych tabletiek???
Baby nebláznite. Také tabletky, po ktorých zázračne schudnete neexistujú!!! Len z Vás ťahajú peniaze! To isté platí aj o výrobkoch Herbalife (predražených kvôli Multi Level Marketingu, v lekárni to máte lacnejšie). Podobné nápoje (ako náhradu 1 jedla) si oveľa lacnejšie kúpite aj v obchodoch pre športovcov. Zloženie a efekt je rovnaký, jediný rozdiel je polovičná až tretinová cena. Ja som schudla 7 kg za 7 týždňov vďaka 90-dňovke a váhu si bez nej držím už 4 roky. Takže osobne si myslím, že je to len o sebakontrole a zmene životného štýlu.
Presne tak, tie čo tu napisali ze ozaj schudli, samozrejme pripisali, ze zmenili stravu a pridali pohyb.. Boze, zobudte sa, prave ta zmena stravy a pohyb maju na svedomi ubytok vahy a nie tieto akoze zazracne tabletky:D:D:D:D:D:D
@pipka1803
@katkam79
@magg424
@tamara559
@sanosano
@lenkaferova
@amynka1
@magg424
@ponti1 @salko gabriela tie tablety ponuka aby na nich zarobila...su jej plne vsetky fora o tabletach na chudnutie
@gabriela1987 chod dealovat inde
@ hirjak este raz poprosim zrus ju, lebo toto je ozaj na nervy.....ked to nejde po dobrom, musi ist po zlom...
@gabriela1987
Porušujes:
Všeobecné pravidlá fóra - bod 2
Všeobecné pravidlá fóra - bod 3
Všeobecné pravidlá fóra - bod 10
Admin si to uz s tebou vybavi... @hirjak
dievcence, vopred vas upozornujem na to, ze zhadzovat tukove vankusiky tabletkami je dobra sprostost. keby to bolo zdraviu nezavadne a tak dokonale ucinne, fakt by sme mohli zavriet vsetky sportoviska, telocvicne, haly, obchody so sportovymi potrebami atd atd...
mimochodom: tiez som raz skusala tabletky na chudnutie, po prvej mi bolo iba zle, po druhej som zvracala a 5 hodin sa mi tocila hlava a mala som busenie srdca.
potom som ich vyhodila a zrazu mi nic nebolo. kamaratka lekarka mi potvrdila, ze je to svinstvo prvej triedy, ze bud teda neurobi nic, alebo sarapatu v organizme. urcite vsak nepomoze schudnut
Dobrý den. Funguje tento přípravek? Už jste ho někdo vyzkoušeli? Děkuji.. 😉
@lala18 nefunguje.
Ahojte,
ako som začala čítať príspevky nielen tu aj v Čechách inak tam majú také isté tabletky len iný názov (btw. dneska som ich objednávala) tak som ihneď písala na tú firmu Caralluma čo sa tu spomína, na žiadosť o zrušení objednávky. Dúfam že ju zrušia. Môžem kašľať také tabletky. Budem radšej zúfalo jesť mrkvu a robiť drepy ako byť nemocnici škoda že som to pochopila po objednaní tovaru. 🙄 No trochu mi to trvá čo už so mnou.
Ahojky chcela by som poradit... Obiednala som si caralluma a briem us 2tyzdne stale mam istu vahu jak na zaciatku prosim poradte co mam urobit aby mi tie kg zmizli....vopred DAKUJEM
@sasurin môžem ťa poprosiť o kontakt na pani Helenku? môj e-mail : gelnican@centrum.sk Ďakujem

@stania81 mam pre Teba potrebne negativa,