icon

Výsledky chudnutia s Ozempicom

16. jún 2025

Tie co ste to brali na chudnutie, kolko sa vam podarilo za 1-2 mesiace?

mimirka32
16. jún 2025

To ti predpisal lekar?

autor
16. jún 2025
@lucia13022023

Tvojou odpoveďou sa mi to len potvrdilo 😅 veľa šťastia s ozempicom

@lucia13022023 dakujem

autor
16. jún 2025
@mimirka32

To ti predpisal lekar?

@mimirka32 ano, je to len na predpis liek.

autor
16. jún 2025
@1gramofon

Keby po chemo nevypadali vlasy tak si dáš aj to?! Je to určené pre cukrovkarov a kvôli lenivcom bude problém sa k tomu dostať za nejaký čas.

@1gramofon ano, je uz teraz problem sa k tomu dostat, ale uz to mam objednane v lekrani zajtra by to malo prist.

balerina2025
16. jún 2025
@doriiis

@balerina2025 ...na druhej strane.Prirodzeny výber nech spraví,čo treba.Aj tak je zem preludnena,treba to občas prečistiť.A keď niekto do seba dobrovoľne pcha takéto svinstvá tak si o to priam koleduje

@doriiis no co uz. ked niekomu niet rady ani pomoci. ja radsej budem jest zdravo a moj rozum ma odkazuje na kaloricky deificit, aj ked nie vzdy sa mi dari, ale minimalne sa hybem kazdy den

balerina2025
16. jún 2025

anonym a ty mas cukrovku?

autor
16. jún 2025
@balerina2025

@doriiis no co uz. ked niekomu niet rady ani pomoci. ja radsej budem jest zdravo a moj rozum ma odkazuje na kaloricky deificit, aj ked nie vzdy sa mi dari, ale minimalne sa hybem kazdy den

@balerina2025 Super, ze sa hybes, vela zdravia zelam 👍❤️

simca06022011
16. jún 2025

prvy mesiac by prave mal byt ubytok na vahe, ak nebude = nefunguje to. Myslim, ze napr. letak saxendy pise aj o 10% vahy.. nepamatam si to uz presne

A k uzivaniu... je tu ina tema uz o tomto, vlastne je ich kopa.. okrem toho ze toto chudnutie v podstate likviduju SVALY, cize v podsatte zeny su kostricky, bez svalovej hmoty,po dobrati vela z nich naberie spat = tuk. Ma kopec vedlajsich ucinkov. Preto by mal byt uzivany s rozumom a riadnym rezimom stravy/športu... a iba ako barlicka, a co najskor vysadit a fungovat bez neho.
NIekto kto sa obziera, a prestane zrazu vdaka tomu jest, lebo sa proste pogrcia ked sa preje, tak sa proste nazerie v momente ako to doberie...

simca06022011
16. jún 2025

A nie nie je voebc problem sa k tomu dostat. Je to riadny biznis, povyrabaju toho kolko bude treba...

autor
16. jún 2025
@doriiis

@balerina2025 ...na druhej strane.Prirodzeny výber nech spraví,čo treba.Aj tak je zem preludnena,treba to občas prečistiť.A keď niekto do seba dobrovoľne pcha takéto svinstvá tak si o to priam koleduje

@doriiis koledujem si hlavne o zdravie, neviem o com tocis.

simca06022011
16. jún 2025
@mimirka32

To ti predpisal lekar?

@mimirka32 predpisuju to ako na beziacom pase...

balerina2025
16. jún 2025

tak mne to ide mega pomaly zas nemam sa cim chvalit ale pohyb je alfa omega na psychiku

balerina2025
16. jún 2025
@simca06022011

prvy mesiac by prave mal byt ubytok na vahe, ak nebude = nefunguje to. Myslim, ze napr. letak saxendy pise aj o 10% vahy.. nepamatam si to uz presne

A k uzivaniu... je tu ina tema uz o tomto, vlastne je ich kopa.. okrem toho ze toto chudnutie v podstate likviduju SVALY, cize v podsatte zeny su kostricky, bez svalovej hmoty,po dobrati vela z nich naberie spat = tuk. Ma kopec vedlajsich ucinkov. Preto by mal byt uzivany s rozumom a riadnym rezimom stravy/športu... a iba ako barlicka, a co najskor vysadit a fungovat bez neho.
NIekto kto sa obziera, a prestane zrazu vdaka tomu jest, lebo sa proste pogrcia ked sa preje, tak sa proste nazerie v momente ako to doberie...

@simca06022011 vid Plackova. neverim ze ona ho nebrala. mala 100kg ked rodila a zrazu za polroka mala 55kg ci kolko? hmmm hlavne ta postava je neprirodzena mlandrava ziaden sval, spravne pises, suseda berie tiez a tiez je mlandrava

balerina2025
Autor odpoveď zmazal
balerina2025
16. jún 2025
@jogy1984

@alickapusinka tak i samotná cukrovka poškodzuje pankreas tiež . Ozempic je pomocník nie riešenie ani diabetu ani obezity. Oboch prípadoch je zdravý životný štýl dôležitý i v prípade kedy je cukrovka tak zlom stave že ani redukcia hmotnosti nepomáha ju zlepšiť

@jogy1984 samotna cukrovka poskodzuje ale ked je liecena, tak verim ze to je podchytene, tento organ je najhorsi na celom tele. skryta smrt.

simca06022011
16. jún 2025
@balerina2025

@simca06022011 vid Plackova. neverim ze ona ho nebrala. mala 100kg ked rodila a zrazu za polroka mala 55kg ci kolko? hmmm hlavne ta postava je neprirodzena mlandrava ziaden sval, spravne pises, suseda berie tiez a tiez je mlandrava

@balerina2025 vidno to na hviezdach aj v hollywoode.. a ja som dostala saxendu minule leto a jedna katastrofa, ale vtedy som o tom nic nevedela, mne to dala lekarka sama od seba, lebo mne sa zaseklo chudnutie a kvoli inej diagnoze proste potrebujem schudnut. A fakt, uplna katastrofa. O tom, ze hovno o tom vedia aj lekary ani nehovorim. vobec neziaduce ucinky ako keby nevedeli, neriesili.. ked som prisla sa postazovat trosku, ze nieco je velmi zle, odpinkala ma ze to je ine, a ze nic mi nie je..nakoniec som ich vysadila sama ale mala som to spravit skor :(
ako skoda penazi, vsak za to je strava na niekolko tyzdnov, alebo trener alebo plavanie.. hocico.

balerina2025
16. jún 2025
@simca06022011

@balerina2025 vidno to na hviezdach aj v hollywoode.. a ja som dostala saxendu minule leto a jedna katastrofa, ale vtedy som o tom nic nevedela, mne to dala lekarka sama od seba, lebo mne sa zaseklo chudnutie a kvoli inej diagnoze proste potrebujem schudnut. A fakt, uplna katastrofa. O tom, ze hovno o tom vedia aj lekary ani nehovorim. vobec neziaduce ucinky ako keby nevedeli, neriesili.. ked som prisla sa postazovat trosku, ze nieco je velmi zle, odpinkala ma ze to je ine, a ze nic mi nie je..nakoniec som ich vysadila sama ale mala som to spravit skor :(
ako skoda penazi, vsak za to je strava na niekolko tyzdnov, alebo trener alebo plavanie.. hocico.

@simca06022011 presne, suhlasim

alandra
16. jún 2025

Mna by zaujimalo ako casto sa ozempic teda berie ked je to primarne na to chudnutie? Muz ho má skrs diabetes, ale picha si ho len raz týzdenne. Teraz si ho pichol 1x .
A sme sa veru o tom rozpravali ze ako asi casto si ho tie celebritky pichaju..

balerina2025
16. jún 2025
@alandra

Mna by zaujimalo ako casto sa ozempic teda berie ked je to primarne na to chudnutie? Muz ho má skrs diabetes, ale picha si ho len raz týzdenne. Teraz si ho pichol 1x .

@alandra povolene je raz tyzdenne. samozrejme ze tie davky sa zo zaciatku otpimalizuju.
a je rozdiel diabtes a clovek co to berie len preto aby zhodil a inzulin ma normlany len mozog drbnuty

michaela329
16. jún 2025

Poznám dvoch a neschudol ani jeden ani kilo. Jeden je už dokonca ťažší ako pred ním. Lebo jedli aj tak. Ale išlo o mužov, možno ženám to ide lepšie 😏

doriiis
16. jún 2025

Hej,hej.Kvoli zdraviu ideš do tela dávať liek,ktorý telo nepotrebuje.To je rozum

balerina2025
16. jún 2025
@doriiis

Hej,hej.Kvoli zdraviu ideš do tela dávať liek,ktorý telo nepotrebuje.To je rozum

@doriiis niekedy nevysvetlis. ako ked chudne s ozempikom 60kg osoba.

autor
16. jún 2025
@alandra

@alandra a ma aj vedlajsie ucinky muz? Teda ci mu byva zle, alebo vyslovene nechutenstvo? Picha sa to 1x tyzdenne

autor
16. jún 2025
@doriiis

@doriiis co ty vies o tom ci to potrebujem alebo nie?

doriiis
16. jún 2025

Prečo? Máš cukrovku?Veď jasne píšeš,že to chces brat kvôli chudnutiu.Tak?

autor
16. jún 2025
@doriiis

Prečo? Máš cukrovku?Veď jasne píšeš,že to chces brat kvôli chudnutiu.Tak?

@doriiis cukrovku,cholesterol, chronicky opuch clenkov a klbov, BMI 34,5. Staci to, aby si ma prestala urazat? A ano, viem ze si mozem za to sama, prosim s tym ani nezacinaj.

majkakoc
16. jún 2025

Mojej mamine ho predpísal diabetológ v rámci liečby, ale to bola jedna veľká katastrofa, bola po ňom slabá, odpadávala, no celé zle.Po pár dávkach ukončila liečbu (a to jej on navrhol, ona nechcela chudnúť, len má cukrovku) je to riadne svinstvo 🤦 povedala nikdy viac. ☝️
Niekomu možno sadne, záleží od človeka.

autor
16. jún 2025
@majkakoc

Mojej mamine ho predpísal diabetológ v rámci liečby, ale to bola jedna veľká katastrofa, bola po ňom slabá, odpadávala, no celé zle.Po pár dávkach ukončila liečbu (a to jej on navrhol, ona nechcela chudnúť, len má cukrovku) je to riadne svinstvo 🤦 povedala nikdy viac. ☝️
Niekomu možno sadne, záleží od človeka.

@majkakoc ano, to som pocula, ze ludia su po nom bez sily a energie.:(..to tym ze menej jedia

simca06022011
16. jún 2025

vobec nemusis byt bez sily a energie, prave to ja som napr. bola naspidovana ako vevericka.. len slaba som bola po par mesiacoch ako mucha= to ten ubytok svalovej hmoty. Na odpadnutie mi bolo na zaciatku (a tiez som nezvysovala potom uz viac davku), kym som nezistila, ze mi to znizuje tlak a proste MUSIS jest, inak okrem ineho to znizuje aj cukor. Co vela ludi nevie, ze ano nemas chut jest.. lenze ty musis jest, zdravo, v malom, ziadne prejedacky.

autor
16. jún 2025
@simca06022011

vobec nemusis byt bez sily a energie, prave to ja som napr. bola naspidovana ako vevericka.. len slaba som bola po par mesiacoch ako mucha= to ten ubytok svalovej hmoty. Na odpadnutie mi bolo na zaciatku (a tiez som nezvysovala potom uz viac davku), kym som nezistila, ze mi to znizuje tlak a proste MUSIS jest, inak okrem ineho to znizuje aj cukor. Co vela ludi nevie, ze ano nemas chut jest.. lenze ty musis jest, zdravo, v malom, ziadne prejedacky.

@simca06022011 no ved toto, treba pestru stravu a vsetko a tohoto sa trochu bojim ze sa "potesim" a nebudem jest vobec 😄 A to si jedla potom nasilu, alebo ako si to riesila?