icon

Výsledky chudnutia s Ozempicom

16. jún 2025

Tie co ste to brali na chudnutie, kolko sa vam podarilo za 1-2 mesiace?

alickapusinka
16. jún 2025

o tom toči že ak nemáš cukrovku môžeš na to veľmi zle doplatiť.

autor
16. jún 2025
@alickapusinka

o tom toči že ak nemáš cukrovku môžeš na to veľmi zle doplatiť.

alickapusinka
16. jún 2025

zabil babu kameň a čo teraz

simca06022011
16. jún 2025

na mna to efekt nemalo, takze ja som jedla normlane... neksor som mala priam vlci hlad neustale.. ja som totiz netrpela nikdy prezieranim sa... co mi velmi lekarka neverila :D preto mne sa vaha ani nehybala s tym takmer vobec, za pol roka som dala dole asi 3kg... :DDD cize nula bodov.. stale osm pocuvala, ze len vydzat a sprostosti...

balerina2025
Odpoveď bola odstránená
balerina2025
16. jún 2025
@simca06022011

na mna to efekt nemalo, takze ja som jedla normlane... neksor som mala priam vlci hlad neustale.. ja som totiz netrpela nikdy prezieranim sa... co mi velmi lekarka neverila :D preto mne sa vaha ani nehybala s tym takmer vobec, za pol roka som dala dole asi 3kg... :DDD cize nula bodov.. stale osm pocuvala, ze len vydzat a sprostosti...

@simca06022011 mala si diabetes?

simca06022011
16. jún 2025
@balerina2025

@simca06022011 mala si diabetes?

simca06022011
16. jún 2025
@balerina2025

@alandra povolene je raz tyzdenne. samozrejme ze tie davky sa zo zaciatku otpimalizuju.
a je rozdiel diabtes a clovek co to berie len preto aby zhodil a inzulin ma normlany len mozog drbnuty

@balerina2025 inak inzulin je svina, vela ludom blokuje chudnutie. taka inzulinova rezistenicia je smakotinka... a vela ludi to ma s nadvahou, ani nevedia.

balerina2025
Autor odpoveď zmazal
autor
16. jún 2025
@balerina2025
Odpoveď bola zmazaná

@balerina2025 ty musis byt strasne nestastny clovek

eliska13
16. jún 2025
@simca06022011

@balerina2025 inak inzulin je svina, vela ludom blokuje chudnutie. taka inzulinova rezistenicia je smakotinka... a vela ludi to ma s nadvahou, ani nevedia.

A ako plánuješ upraviť stravu a pohyb?hlavne po dobrati lieku.Poznam jedného čo to bral schudol 12 kg podľa mňa ich už ma späť.Je to len o disciplíne
@simca06022011 máš vyššiu nadváhu?

simca06022011
16. jún 2025
@eliska13

A ako plánuješ upraviť stravu a pohyb?hlavne po dobrati lieku.Poznam jedného čo to bral schudol 12 kg podľa mňa ich už ma späť.Je to len o disciplíne
@simca06022011 máš vyššiu nadváhu?

@eliska13 urcite

pieces
16. jún 2025
@doriiis

Ja som len zvedavá,aké následky budú mať všetci,čo to do seba pchaju

@doriiis vraj môže spôsobiť rakovinu...

1lionik1
17. jún 2025

Ahoj, nie ozempic, ale mounjaro v mojom prípade. Prvý mesiac 5kg, druhý tak isto, za 3 mesiace 15kg z pôvodnej váhy 93kg som šla na 78kg. Som spokojná a šla by som do toho znovu.

balerina2025
17. jún 2025

kebyze hned napises ze mas cukrovku, cela komunikacia by bola uplne ina. lebo samozrejme chapes ze cukrovkarom to pomaha kedze to zniozuje hladinu cukru.
3 x som sa ta pytala aj ine, ci mas cukrovku a neodpovedala si. cakala si, dokym vyvrie voda z hrnca. a az potom si zacala pisat tvoje choroby.
este jedno napisem, je naozaj rozdiel ked to berie zdravy clovek ktory ma zdrave hladiny inzulinu a je rozdiel ked to berie clovek ktory ma nizke hladiny inzulinu.
prajem vsetko dobre.

1gramofon
17. jún 2025
@balerina2025

kebyze hned napises ze mas cukrovku, cela komunikacia by bola uplne ina. lebo samozrejme chapes ze cukrovkarom to pomaha kedze to zniozuje hladinu cukru.
3 x som sa ta pytala aj ine, ci mas cukrovku a neodpovedala si. cakala si, dokym vyvrie voda z hrnca. a az potom si zacala pisat tvoje choroby.
este jedno napisem, je naozaj rozdiel ked to berie zdravy clovek ktory ma zdrave hladiny inzulinu a je rozdiel ked to berie clovek ktory ma nizke hladiny inzulinu.
prajem vsetko dobre.

@balerina2025 táto téma mala byť na hadanie sa nech je tu živo. Prečo by inak rovno nenapísala, že áno som chorá... A celkovo tie odpovede boli provokačné.

balerina2025
17. jún 2025
@1gramofon

@balerina2025 táto téma mala byť na hadanie sa nech je tu živo. Prečo by inak rovno nenapísala, že áno som chorá... A celkovo tie odpovede boli provokačné.

@1gramofon uplne suhlasim. nechala nas vypenit. a potom sa obranuje ze je chora a my vyzerame ako neprajnicky

autor
17. jún 2025
@balerina2025

@1gramofon uplne suhlasim. nechala nas vypenit. a potom sa obranuje ze je chora a my vyzerame ako neprajnicky

@balerina2025 @balerina2025 nerozumiem vobec, preco by sa mali ludia k sebe spravat tak arogantne, to je uplne jedno, ze je to online priestor. Vety typu si: leniva zdvihnut rit, ludstvo treba eliminovat lebo je nas moc, si drblina co fajcis kkty a podobne. Ja si neviem predstavit co by som musela byt za povahu, aby som toto dokazala cloveku napisat, ved to je uplne pod uroven. Mysliet si mozem svoje ale priamo to napisat niekomu? Nech akokolvej nesuhlasim s jeho konanim, nikdy by som sa na nieco taketo neznizila. Aj ked to laka, lebo je to akoze anonymne tu a ludia su odvazni, ale nie, toto by som nedokazala niekomu koho nepoznam jeho ani jeho pribeh.

procrastique
17. jún 2025

Anonym, ty tiež skús pochopiť balerínu :D chce byť chudá ako balerína a miesto toho má viac než 100kg a snaží sa schudnúť 8hodinovou dietkou, ktorá určite nefunguje a je frustrovaná, že sa jej nedarí... a ty tu potom šplechneš, že si ideš kupovať ozempic za stovky eur... pri tom ona je z východu a možno sú na mizine :D

jogy1984
17. jún 2025
@simca06022011

@simca06022011 presne tak inzulín a iné lieky či samotny diabetes dokáže zhoršiť snaženie redukovať hmotnosť. Ja som po jedných liekoch pribral za tri mesiace 8 kil

autor
17. jún 2025
@procrastique

Anonym, ty tiež skús pochopiť balerínu :D chce byť chudá ako balerína a miesto toho má viac než 100kg a snaží sa schudnúť 8hodinovou dietkou, ktorá určite nefunguje a je frustrovaná, že sa jej nedarí... a ty tu potom šplechneš, že si ideš kupovať ozempic za stovky eur... pri tom ona je z východu a možno sú na mizine :D

@procrastique Ano, asi tak to je :D Aj som vyssie pisala, ze musi byt strasne nestastny clovek, to je uz vidno zo stylu pisania.

maya_hi
21. jún 2025
@balerina2025

@simca06022011 vid Plackova. neverim ze ona ho nebrala. mala 100kg ked rodila a zrazu za polroka mala 55kg ci kolko? hmmm hlavne ta postava je neprirodzena mlandrava ziaden sval, spravne pises, suseda berie tiez a tiez je mlandrava

@balerina2025 prirodzená selekcia 😏 Plačková ma v sebe toľko chémie, že to bude fakt veselý koniec 🫤

balerina2025
21. jún 2025
@maya_hi

@balerina2025 prirodzená selekcia 😏 Plačková ma v sebe toľko chémie, že to bude fakt veselý koniec 🫤

@maya_hi teraz je mlada, o 10-20rokov sama uvidi :(
ale tak nikomu neprajem nic zle.

nitrankanr
22. jún 2025

Mne povedal endokrinológ, že pri BMI nad 27 sa to môže predpísať aj bez ochorenia diabetes.
Ozempic nie je len diabetikum ale aj obezitikum. Je to napísané aj v pribalovom letáku.

balerina2025
22. jún 2025
@nitrankanr

Mne povedal endokrinológ, že pri BMI nad 27 sa to môže predpísať aj bez ochorenia diabetes.
Ozempic nie je len diabetikum ale aj obezitikum. Je to napísané aj v pribalovom letáku.

@nitrankanr ale malo by sa to predpisovat ludom co nemaju ziadne gastro problemy a nie hala bala a mojej znamej 60kg to rpedpisuje lekar. niet co dodat

autor
23. jún 2025
@balerina2025

@nitrankanr ale malo by sa to predpisovat ludom co nemaju ziadne gastro problemy a nie hala bala a mojej znamej 60kg to rpedpisuje lekar. niet co dodat

@balerina2025 lekar, co to predpisuje, vie najlepsie a aj tvojej znamej - nevies detaily, nesud.

balerina2025
23. jún 2025

sudim, viem o situacii. prepac. skoda ze niektori si to pichaju preto ze su lenivi nieco so svojim zivotom robit a zenu to do extremu a zrovna o tejto kocke viem vsetko. predstav si. lebo poznam lekarku aj , aj tu kocku...

autor
23. jún 2025

A co sa do nej staras, je to jej vec, keby aj vazila 50 kg a picha si to. Predpokladam ze je dospela a svojpravna.

balerina2025
23. jún 2025

ty si velmi naprudena osoba. prepac, s tebou nema vyznam dalej pisat.
neviem na co si sa urazila. nechapem. obranuj si niekoho koho nepoznas. a urazaj sa.
maj sa. koncim s touto diskusiou

autor
23. jún 2025
@balerina2025

ty si velmi naprudena osoba. prepac, s tebou nema vyznam dalej pisat.
neviem na co si sa urazila. nechapem. obranuj si niekoho koho nepoznas. a urazaj sa.
maj sa. koncim s touto diskusiou

@balerina2025 ja som naprudena osoba 😀 po tom co si ma dourazala aj nasledne zmazala svoje prispevky. (Potom si zacala svoju kamosku a lekarku) Dakujem ze koncis, zelam ti vela zdaru nech schudnes, odporucam ozempic 👍 pa