icon

Výsledky chudnutia s Ozempicom

16. jún 2025

Tie co ste to brali na chudnutie, kolko sa vam podarilo za 1-2 mesiace?

Strana
z4
lewisko
20. júl 2025

Netreba k tomu dokopy nič len chcieť. Ten ozempic ti pomôže s disciplínou s chuťou k sportovaniu keď človek začne naraz aj s cvičením tak to ide riadne a rapídne dolu. Samozrejme podľa váhy. Čo sa týka tej mľandravosti to je samozrejme pravda pokiaľ si to človek pichá a k tomu drží drasticku dietu (ktorúnieje problémdržať pretožes týmti ozempic tiez pomôže). Treba zaradiť silový trening a je to pohoda. Môj výsledok je -26 kg za 5 mesiacov bez straty svalovej hmoty , vlastne s miernym navýšením. Žiadne vedľajšie účinky ani nič podobné.

lewisko
Autor odpoveď zmazal
jogy1984
20. júl 2025
@lewisko

Netreba k tomu dokopy nič len chcieť. Ten ozempic ti pomôže s disciplínou s chuťou k sportovaniu keď človek začne naraz aj s cvičením tak to ide riadne a rapídne dolu. Samozrejme podľa váhy. Čo sa týka tej mľandravosti to je samozrejme pravda pokiaľ si to človek pichá a k tomu drží drasticku dietu (ktorúnieje problémdržať pretožes týmti ozempic tiez pomôže). Treba zaradiť silový trening a je to pohoda. Môj výsledok je -26 kg za 5 mesiacov bez straty svalovej hmoty , vlastne s miernym navýšením. Žiadne vedľajšie účinky ani nič podobné.

@lewisko tak to gratulujem. Mne to ide oveľa pomalšie 2 kilá za mesiac ale zato mám úžasné hodnoty cukru. A nie je to len o číslach ale cítim sa úžasne. V tomto smere sa mi zlepšila kvalita života . Ale osobne ja mám aj ozempicom často hlad. Skôr mám lepšiu disciplínu v stravovaní.

anonym_d0f5d6
20. júl 2025

@anonym_autor mne sa podarilo 18kg za 5mesiacov,,, mala som stale pocit nutkanie na jedenie a aj ked som presla 10km peso vzapeti som to prejedla. Ozempic mi pomohol s mojim najvecsim problemom. Citim sa skvelo jem zdravsie, nemusim sa nutit do jedla som nastavena kedy a kolko zjem a do toho mam aj pohyb,, ale budem musiet zaradit silovy trening tak ako hovoria baby aby ma spevnilo,, mala som 94kg na zaciatku s vyskou 164cm a problem v hlave, kvoli ktoremu som sa milion krat zrutila pretoze aj ked som mala snahu akukolvek nutkanie v hlave na jedlo to vzdy pokazilo,, teraz ho vobec nemam…cukrovku nemam… takze ja odporucam ale vsetko s rozumom

Strana
z4