Za 4 dni - 4kg dole. Pridáte sa aj vy?
Ahojte všetky xudnúce 🙂 poznáte túto diétku?ja ju xcem držať od zajtra?nepridá sa niekto ku mne?je údajne zaručená,sxudli ňou už 2 moje kamarátky a nevedia si ju vynaxválit 😉
ahojte cicky, nebola som lebo nám blbne ten net šlahne ma o zem 😉 :-S som u kamaratky, kočky a večera som zrobila večer prehrešok som mrkvu zjedla jednu, surovu... :-| lebo my nebolo dobre sa my hlava točila...neviem kedy nám to pôjde snažím sa držať myslím na vás cmuk potom sa ozvem... 🙂
@chymenitta33 jeeej ahoj,drzim palce,ten prehresok je ok :-N ,teba aspon podla mna =-)
@cessy cez vikend tu asi vela nebudem,ked sa podari tak sa ozvem,ak nie tak potom v pondelok 😉
no veru mi az tak neskoro chodime spavat.... :-N
dnes vecer ovocie,jeej aspon trosku zmena chuti,ani sunku nemam kupenu,dam si len ovocie.. :-p
@cessy cez vikend tu asi vela nebudem,ked sa podari tak sa ozvem,ak nie tak potom v pondelok 😉
no veru mi az tak neskoro chodime spavat.... :-N
dnes vecer ovocie,jeej aspon trosku zmena chuti,ani sunku nemam kupenu,dam si len ovocie.. :-p
@emmo
@chymenitta33
ahojte, ja som dnes doobecda bola v meste na nakupy, tak na hlad som ani nemyslel 🙂
jedna mrkvicka ti neuskodi, mne dnes maly natlacil do pusy gumenneho medvedika, ale nezjedla som ho.... :-|
na veceru mam kupenu tu sunku, ale neviem ci si dam aj sunku aj ovocie....ved uvidim podla hladu 🙂
@chymenitta33
ahojte, ja som dnes doobecda bola v meste na nakupy, tak na hlad som ani nemyslel 🙂
jedna mrkvicka ti neuskodi, mne dnes maly natlacil do pusy gumenneho medvedika, ale nezjedla som ho.... :-|
na veceru mam kupenu tu sunku, ale neviem ci si dam aj sunku aj ovocie....ved uvidim podla hladu 🙂
mi sa zajtra chceme ist kupat do Senca......idem ukazovat svoju božsku postavu :-| :-| :-| :-| a na vecer ma krsniatko oslavu narodenin, tak ideme aj s darcekami aj s tortickou co som robila.....tiez bude grilovacka......
a teraz pozeram ze v nedelu mame polku kurata....to akoze mam zjest cele???? ved prasknem 😃 noooo, tesim sa
a teraz pozeram ze v nedelu mame polku kurata....to akoze mam zjest cele???? ved prasknem 😃 noooo, tesim sa
@cessy hej melon,tak dobre vyzeral a uplne som bola prekvapena ze je aj sladky....myslela som,ze bude bez chuti,ale prave naopak.Mala som,ale len kusok,a este aj hrusku aj jablko. 😉
Do Senca???hned by som sa pridala...tak mate tiez grilovacku?ja som nakoniec si nachystala pstruha na veceru,tak si ho ugrilujem x-) (zajtra)
ale mohla si si dat tej sunky aj viacej 😃 dnes nam dovolili 20dkg 😃
Do Senca???hned by som sa pridala...tak mate tiez grilovacku?ja som nakoniec si nachystala pstruha na veceru,tak si ho ugrilujem x-) (zajtra)
ale mohla si si dat tej sunky aj viacej 😃 dnes nam dovolili 20dkg 😃
Začni písať odpoveď...

Odošli
@cessy ta sobota vecer,neviem,ja ked som ju predtym drzala,tak som si tusim dala nejake cestoviny (taku malu porciu),ale na to papiery od teba je,ze sa jest len to co je v tabulke.Tak neviem,je by som si dala aj nejaku polievku,ale nechcem to pokazit.Kdo to tam napisal?