icon

Záťažové manžety alebo činky: Čo je lepšie na začiatok?

22. jan 2025

Prosim mate skusenost co je lepsie
Upone jednoduche, zacinam cvicit akoze silovo neviem toto asi silovo nieje doteraz len rotoped a kardio
Stacia mi take 1kg co je lepsie? Nechcem ani do toho vela investovat nebude zo mna kulturistka dakujem

Strana
z3
nyusika
22. jan 2025

tak ked nechces investovat, dve dvojlitrove plastove flase s mineralkou.

sabina230
22. jan 2025

Záleží aj ktorú časť tela chceš cvičiť. Princíp silových tréningov spočíva aj v tom že síce začínaš zľahka ale postupne musíš váhy pridávať aby to malo účinok. A takisto veľa cvikov s činkami vieš nahradiť gumou ak nechceš investovať. V balení si vieš kúpiť niekoľko stupňov obtiažnosti za malo peňazí, potom si už len nájdi videá kde cvičia cvik namiesto činiek s gumou. Ale 1/2 kg činky určite nekupovať, zbytočne vyhodené peniaze a žiadne výsledky.

nevenka
22. jan 2025

Viete co, ja necvicim vobec, idem zacat SM system, lebo mi odchadzaju platnicky, mam hrozne bolesti, klbove, svalove a ja mam svalovku, ked spravim 10 drepov, uplne vazne. Takze pre mna aj 1 kg cinka by mala vyuzitie a teraz ani to nie, pokial nebudem mat pevnejsi stred tela, lebo si platnicky doondiem este viac. Zdravotne som zle teda na tom. Co autorka nie je. Tak u nej by som volila asi 2-5 na zaciatok. Mne by ruka odpadla s 5 kg 🤣.

lubina
22. jan 2025

nie kupovala to v Intersporte a je spokojna, daju sa utiahnut ako ona sama potrebuje, vyhovuje jej to

buberova
22. jan 2025

Kľudne si nájdi na YouTube silové cvičenia s "no equipment". Garantujem že budeš mať dosť aj bez činiek 🙂 a zadarmo..

Strana
z3