Zdravé chudnutie bez diét
Ahojte maminy, nemaminy, budúce maminy a všetky ostatné. Zakladám tému zdravého chudnutia bez diét, len zmenou stravy, zloženia stravy, pravidelného režimu. Uvítam všetky vaše otázky, dotazy. Môžete sem kľudne napísať svoje jedálničky, rada poradím, pomôžem. Popridávam sem aj linky, kde si môžete pozrieť energetické hodnoty potravín. Držím všetkým palčeky a budem rada, ak sa sem budete chodiť pochváliť svojimi výsledkami, pretože z vlastnej skúsenosti viem, že podpora ostatných chudnúcich je veľmi dôležitá. Kľudne sem nahlasujte svoje chudnúce úspechy. Je to téma verejná, aby sa sem mohli prísť pozrieť aj ostatné babule, ktoré nechudnú. Tento štýl je nielen na chudnutie, ale sa môže dodržiavať celý život... Nie je to nič náročné...
🙂 🙂 🙂 🙂
@betina1984 ahoj čakame na tvoje spravicky,kolko sa ti podarilo už dat dole...či už nedodržuješ?
@tamichloe ahojky... Ale dodrzujem, tento vikend bola oslava, dcerka mala 5 rokov, tak som ochutnala tortu... Dnes bOlo na vahe 83,4 kg, takze 14 kg je dolu. Teraz som mala 2 tyzdne take rozlietane, stagnovala vaha... Niekedy som jedla len tri krat za den, malo pila... Ale uz sa snazim nabehnut na system...
@betina1984 si sikulka...aj si vsetko vazila prvy mesiac??
@tamichloe nie, prave mozno to je ta xhyba, uz tam mohlo byt aj o 5 kg menej
baby poradte nieco ucinne na spevnenie tela - hlavne zadok a stehna..velka vdaka
ahojte
baby super vysledky 🙂
mne sa vobec nedari ☹ som strasne unavena teraz chodim skoro kazdy den spavat okolo 21.00 boli ma cely den hlava, neviem co sa to deje.
konecne mam po mrche, vcera rano som bola plavat zajtra sa chystam opat.
vcera som sa merala, vsetky miery tie iste akurat brucho - 2 cm, inak nic
@jasminka7 dakujem za podporu
vcera som bola plavat, bola som aj v stredu rano a aj vcera, plavem hodinu skoro v kuse s malymi prestavkami, momentalne som sa prepracovala na 1300 m, dnes som este cez obed bola v posilke a bola som na beziacom pase - sice som nebezala, lebo sa mi dost toci hlava ale presla som rychlou chodzou 50 minut, takze som cely vikend "sportovala" 🙂
ked uz nechudnem aspon pre seba konecne nieco robim 😀
Ahojte babule, za 3,5m, ---10,50kg dole 🙂
tesim sa az na to , ze ma zacali uzliny pod prsiami boliet tak stresikujem ☹
pozdavujem vas a drzim palce 🙂
Ahojte kočky, ja mám dnes presne 65kg...od 17. februára do dnes 5,8kg mínus 🙂
Baby, dnes už len 64,7 kg!!!! 😵 😵 😵 😵
ahojte
baby dnes sa mi stala neuveritelna vec, stretla som jedneho chalana co sme sa mesiac nevideli a on hned ze jeej ako krasne chudnes, super, kolko si dala dole 7 kg?? ja som vahovo dala zatial dole len 2 ale nenormalne ma to potesilo...vcera som sa merala a v pase mam konecne -4 cm, stehno -2 cm, a brucho -2 cm..a teda plavem 3x tyzdenne + som si dala 1x bezecky pas, sice po nom idem ale hodinu v kuse.
tak dole s tymi cm to ide tazsie ale asi sa mi ta postava nejako formuje alebo co
velmi sa tesim, malinky uspech ale predsa je, oficialne soom sa nakopla 24.3.2013 🙂
dakujem vam vsetkym za uzasnu podporu 🙂
Ahojte hviezdy 🙂
nestiham sem casto chodit, ale chudnem s vami dalej 😉 , moja momentalna vaha je 61,1kg, kila moc nesli dole, ale cm ano, obleciem uz skoro vsetky nohavice co som nosila pred porodmi, velmi sa z toho tesim 🙂 . Chudnutiu zdar a vsetkym chudnucim drzim palce 🙂 .Papa
Ahojte baby...keď čítam niektoré príspevky, tak je mi do plaču :( som 9,5 mesiacov po pôrode, ostalo mi asi 13kg navyše...mám 170cm, 81kg, v páse 94cm!!!!!!! z veľkosti 38 pred pôrodom som sa dostala na veľkosť 42/44....od januára nepijem žiadne sladké nápoje, dokonca ani kávu si nesladím, jem o polovicu menej, žiadne vyprážané, viac ovocia a zeleniny, posledný mesiac aj cvičím 2-3x týždenne a neschudla som ani kilo, dokonca som jedno pribrala, som už zúfalá, chodím s malým 3x denne na prechádzky a aj doma som stále v pohybe, veď to poznáte, variť, prať, upratovať....ja už neviem čo mám robiť, poradte :(
@kocicka99 hlavne sa nestresuj, niekedy je to aj o psychike...cim viacej chceme...tym to ide pomalsie 🙂,
skus system 5 jedal denne, kazde zhruba 3hodiny prestavka medzi tym, pit vela , voda..., teraz to aj laka je teplo tak to ide lahsie s tymi napojmi, do obeda ranajky celozr.pecivo, sunka, zelenina...napriklad, potom desiata bud ovocie, alebo jogurt, obed masko -ryza max. 150g v surovom stave, a kopec zeleniny..., olovrant co uznas za vhodne ale mimo ovocia, vecera bielkoviny, cize nejake rybicky vo vlastnej stave-zelenina k tomu..., zelenina moze byt aj calamada, mrazena, surova...co mas rada a co ti ide aj na chut.
Hlavne sa nestresuj ono sa to pohne, cvicenie obmedz na max. 2krat tyzdenne,...
pohybu mas urcite dost pri dietatku 🙂 , 13kg das dole do 4-mozno aj 3 mesiacov, to urcite 🙂
niekedy ak nekojis si mozes dat aj pohar sucheho bieleho vinka ...pekne spaluje tuky 😉
drzim palce
@kocicka99 skus popozerat tuto stranku su tam aj recepty na varenie 🙂 http://www.chudnutie-ako.sk/
ahojte, ja vas nejaky ten piatok citam a uz dva tyzdne sa snazim jest 5x denne, predtym som bola na 90DD ale uz ma nebavilo to delenie potravin, takto jem na co mam chut, ale davam si pozor. Chcem sa opytat, musim kazdy den dodrziavat presny cas jedenia, alebo staci ak mam tie 2-3h medzi jedlami. Ide o to, ze nie vzdy sa mi podari mat obed napr.o 12h... ja mavam na ranajky vacsinou celoz.pecivo,sunka a zelenina, desiata - ovocie, obed bud maso so zeleninou, syr, ale dam si aj to co je normalne navarene, nie vsak vysmazane, udene a pod...na olovrant mam jogurt s musli alebo ovsenymi vlockami a na veceru salaty so sunkou, a obcas syrom...vodu pijem cistu, ak som doma, tak prevarenu, min. 2l, cvicim cviky hlavne ne brucho, to je moj najvacsi problem, plus drepy a tiez na stacionarnom bicykli... za 2mes. pri 90DD som schudla 4kg, este by som chcela tak 2-3kg, ale hlavne odstranit pneumatiku na bruchu, tak dufam, ze sa mi to podari, aj ked teraz mam vahu stale rovnaku, neschudla som nic...ale ja mam aj nizsiu vahu, mozno preto to ide tak pomaly...
@zuzanat ahojky. Treba dodržiavať tie 2,5-3 hodiny. Je jedno, či začneš ráno o 6.00, alebo o 8.00 hod., ale treba dodržiavať to rozpätie potom.
@takyna tu ťa chcem opraviť... Určite nie 150 g ryže v surovom stave... V hotovom je to raz toľko a 300 g ryže je už poriadna porcia... 150 g v hotovom stave... 😅
Ahojky spoluchudnúce... Nejako som to chudnutie tento mesiac zanedbávala... Nepribrala som, ale ani neschudla, stále sa točím +- 500 g. Ani jedálniček som dávno nedala... Ale od zajtra som si dala záväzok, že si jedlo aj prevážim, lebo dávam od oka len.
Inak dnes...
Raňajky: 2 celozrnné kaiserky, tenká vrstva Veto light, 1 trojuholník Lunex light, 8 plátkov šunky, paprika, rajčina
Desiata: 1 nízkotučný jahodový jogurt, malý banán
Obed: pangasius na masle, dinstované zemiaky, sterilizovaný patizón
Olovrant: 1 celozrnný rožok, 1 trojuholník Lunex light, 6 plátkov šunky, paprika
Večera: to čo na obed
Nejako som zanedbala aj varenie, ale pravdupovediac, pri tých mojích čertoch neni ani kedy, tak väčšinou obedujem to, čo máme zrovna uvarené...
@betina1984 som vedela, ze som sa niekde kopla 🙂diky

@jasminka7
@takyna
@badzova
@lola11
@tara2
@betina1984 Kočky, no ako sa Vám darí? hm? 🙂