Zdravé chudnutie bez diét
Ahojte maminy, nemaminy, budúce maminy a všetky ostatné. Zakladám tému zdravého chudnutia bez diét, len zmenou stravy, zloženia stravy, pravidelného režimu. Uvítam všetky vaše otázky, dotazy. Môžete sem kľudne napísať svoje jedálničky, rada poradím, pomôžem. Popridávam sem aj linky, kde si môžete pozrieť energetické hodnoty potravín. Držím všetkým palčeky a budem rada, ak sa sem budete chodiť pochváliť svojimi výsledkami, pretože z vlastnej skúsenosti viem, že podpora ostatných chudnúcich je veľmi dôležitá. Kľudne sem nahlasujte svoje chudnúce úspechy. Je to téma verejná, aby sa sem mohli prísť pozrieť aj ostatné babule, ktoré nechudnú. Tento štýl je nielen na chudnutie, ale sa môže dodržiavať celý život... Nie je to nič náročné...
🙂 🙂 🙂 🙂
@strasska JASNÉ, že možeš. Pekne chudneš, len tak ďalej, držím palce 🙂
@strasska ahojky. Vitaj u nas. Ja tiez schudla pomprvom tehu podla Mira Veseleho z 88 kg na 61 kg, teraz chudnem po dvojcatach z 97,5 kg a mam nieco cez 80 kg...🙂. Mimochodom, aky si mala nick u Mira?
babenky čo robíte,že tak pekne chudnete??? neviem ako začať 😖
@betina1984 ahoj, ja som sa k Mirovi dostala vdaka babam na MK, ale len som si citala clanky, sem-tam forum, ale nediskutovala som tam ... tu sme mali super diskusiu, takze som ostala tu 😉
ale teba som si vsimla aj tam 😉
inak som dnes dala druhy den Jillien a prave tu sedim cervena, jak Marfusa z Mrazika, ale zacina sa mi to lubit 🙂
@strasska ja este dva dni a shred mam skonceny, idem na ripped
@betina1984 a ako vidim, tak ta to chytilo? aj vidis rozdiel v kondicke, vahe ci cm?
@strasska urcite. Vaha je dole tak o nejake 3 kg a miery som merala po 20 dnoch a boli tak okolo 3-5 cm. Teraz pri vahe 81 kg mam take miery, ako ked som chudla prvykrat bez cvicenia pri vahe 76 kg.
@betina1984 tak to gratulujem!!! super!!!! dufam, ze aj ja to dam 😉
@se ahoj, ja jem kazde 2-3 hodky, pijem 3l cistej vody/neosladeneho caju, ovocie iba doobeda, cely den vela zeleniny a vecer ziadne sacharidy + samozrejme pohyb, ja zumba, v zime rychla chodza a teraz Jillien Michaels 😉
skus kuk www.chudnutie-ako.sk
@strasska
@betina1984 baby nebolia vas kolena po cviceni s Jill? mna to strasne bavi ale neviem ci robim nieco zle alebo kde je chyba ale po 3 dnoch som ledva po schodoch chodila a to je u nas dost problem kedzde byvame na 4. poschodi
@emilly chvilu ma boleli hlavne pri jumping jack, ale uz ma to preslo.
@betina1984 rozdiel je velky, este by som nieco robila na boky, urcite orbitrek..beziaci pas, a kocka na pohladanie bude s teba 🙂
@takyna ja ked schudnem celkovo, tak idu v pohode aj boky... 🙂
@betina1984 tak potom to mas super, ja z prs nedam..., ☹
@betina1984 super, krásny rozdiel - fakt - a dalo sa to zvládnut že? Čo budeš dalej cvičiť? Ak teda budes 🙂 🙂 Ja som mala dnes ráno veliké prekvápko - váha mi konečne ukázala 6!!! Presnejšie 69,5kg - hurá, už len 4,5 kg a som vysmiata 🙂 🙂 A potom pekne udržiavať 🙂 🙂
@lola11 zacala som vcera ripped, budem cvicit nie 5x, ale 6x a den volna a potom mam v plane ist tu kombinaciu Cardio a Workout... Ja sa zatial motam okolo 81,5 kg... Rychlo som prehupsla z 83,3 na 81,8 kg a teraz sa tam drzim... Ale je to aj stravou, ked dodrziavam, vaha klesa... Tak sa snazim neprezierat... Nech uz sa tam ukaze ta "7"...
kto je ten Miro Vesely? 🙂
@betina1984 ja som tiez cvicila ripped 6 dní v týždni 🙂 🙂 potom asi mesiac 6w6pack a teraz tápam neviem čo dalej - skusila som cardio kickbox od Jill - super, moc sa mi páci, dalej aj tu Tiffany pár cvičení, včera aj 3level so shredu, ale musim nieco najst co ma nejaky system,lebo to ja potrebujem. Ked viem co budem zajtra cvičit, tak cvičím 🙂 🙂
Ahojte kočky, po dlhšom čase opäť píšem, včera som bola prvýkrát cvičiť, dostala som tam aj jedálniček, ktorý je odporučený pri cvičení, ak budete chcieť, pošlem vám, ako inšpiráciu napríklad, ale asi to nebude pre vás nič nové, len je to od trénera, teda by to malo byť na poriadok 😉...ja mám stále 62kg, váha sa zatiaľ nehýbe, teraz idem spevňovať a tvarovať 😵 Nech nám to ide pekne a ak príde nejaké leto, tak nech sme v plavkách pekné 😎
@lola11 ja mam teraz na 2,5 mesiaca vytycene...🙂. Len aby ma to bavilo. Od vcera ma boli chrbtica... ☹
@angelin84 tak ak mozes posli mi aspon na inspiraciu...
@strasska
@betina1984
ja som si vcera dala posielat ten mailovy kurz mira veseleho...ale dodrziavali ste to vsetko ako pisal? ci len sem tam take rady na zmenu zivot.stylu....lebo sa mi to pozdava ale co ja viem pred kazd.jedlom 1/2 kg zeleniny? to uz potom nezjem nic ine....zatial mi dosiel len prvy den tak uvidim co dalej.....🙂
@katkaking nechudnem cez ten mail, ale podla jeho stranky uz 2x. Neviem, mozno si to dam poslat, pre zaujimavost...
@betina1984 miro-vesely.sk/kurzy/kurz-chudnutia/?utm_source=chudnutie.banner.300
ty mi posli tu stranku lebo ja som nasla len toto....vdaka

Ahojte, velmi pekna tema, uz ma nebavi citat ako tu zienky obdivuju zeny, co schudli, lebo jedli len tofu, abo cviklu abo co ja viem co este. 😉
Ja som 1x zacala chudnut pred 2 rokmi, po druhom tehotenstve som skocila na vahe 98kg pri vyske 175 ☹ vdaka jednej teme tu na MK a vdaka stranke Mira Veseleho sa mi podarilo za 9 mesiacov schudnut 23kg 😵
Potom som vsak opat otehotnela a kilecka nabehli naspat ☹ ☹ ☹ sypem si popol na hlavu, takze teraz v januari som opat zacala s vahou 98kg 😒 Ale teraz mam 85 😀 a pokracujem 😉
Ide mi to sice pomalsie ako v roku 2011, ale nevzdavam sa, poctivo papam, pijem a zumbujem 😉 a vcera som si stiahla aj Jilien, nech sa opat rozbehnem 😉
Rada by som sa k vam pridala, lebo moja "stara" tema zapada prachom a vtedy mi to velmi pomohlo 😉
Tak co mozem? 😉