icon

Zdravé chudnutie bez diét

betina1984
30. dec 2012

Ahojte maminy, nemaminy, budúce maminy a všetky ostatné. Zakladám tému zdravého chudnutia bez diét, len zmenou stravy, zloženia stravy, pravidelného režimu. Uvítam všetky vaše otázky, dotazy. Môžete sem kľudne napísať svoje jedálničky, rada poradím, pomôžem. Popridávam sem aj linky, kde si môžete pozrieť energetické hodnoty potravín. Držím všetkým palčeky a budem rada, ak sa sem budete chodiť pochváliť svojimi výsledkami, pretože z vlastnej skúsenosti viem, že podpora ostatných chudnúcich je veľmi dôležitá. Kľudne sem nahlasujte svoje chudnúce úspechy. Je to téma verejná, aby sa sem mohli prísť pozrieť aj ostatné babule, ktoré nechudnú. Tento štýl je nielen na chudnutie, ale sa môže dodržiavať celý život... Nie je to nič náročné...
🙂 🙂 🙂 🙂

betina1984
autor
4. júl 2013

@takyna vieš, mne to tiež nikto nepovie, ale každý to povie môjmu známemu a ten mi to potom vykváka...🙂. Že ako som len schudla a koľko som dala dole a podobne... Hlavné je, že vidíme a cítime zmenu na sebe my a okolie sa môže ísť dať vypchať...
Ono napr. keď má niekto takmer 100 kg (ako ja...🙂), tak tých 10-15 kg nemusí byť až tak vidieť, na 65 kilovej žene by si si všimla, že schudla aj 5 kg, takže ak chceme riadnu zmenu, musíme dať dole 20-30 kg...

takyna
4. júl 2013

@betina1984 tak mozno je to aj tak dobre, ze nas to nuti ist dalej...., a nezaspat na vavrinoch ako sa vravi 🙂, ale ani muz si to vobec nevsimol...
a pri mojej diagnoze stitnej zlazi, v mojom veku k tomu , a navykmi k prezieraniu sa , po psychickej ujme, ma stoji kazde deka vela usilia... 😝 😖
ocenila by som aspon povzbudenie 🙂

takyna
24. júl 2013

tu uz vsetci dochudli tak tema zastala 🙂

riverparkdanceschool
Odpoveď bola odstránená
betina1984
autor
31. júl 2013

@takyna ale nie, len su asi na dovolenkach... 🙂

susanita87
31. júl 2013

baby, ja by som sa k vam chcela pridat tiez, chcela by som dala este aspon 10-15 kil, dole, chcela som ist na to dietou, ale bojim sa, ze sa to vrati. potrebujem nastartovat metabolizmus

strasska
31. júl 2013

caute zeny, som sa nemohla na stranku prihlasit, bo deti mi vyliali na klavesnicu vodu a odislo mi par klaves, medzi inym aj pismeno T, tak som nemohla zadat nick 😀 😀 😀
no zda sa, ze sa to uz vysusilo, uz nefunguje len backspace, tak uz som tu 😉
podarilo sa mi konecne odcvicit tu Jillien Michales, jej to trvalo sice iba 30 dni a mne 2x tolko, neva ... hlavne ze som dosla do konca 😵
neslo dole az tak vela cm, ale ja som spokojna
prsia ostali, co mu sa velmi tesim 🙂 pas - 4cm, boky - 3cm, stehno -2cm a paza - 1cm
vaha - 4kg
chystam sa na ripped, dalsie cvicenie, ale priznam sa, ze som dajaka lemrava, decka vstavaju teraz trosku neskor, tak ked chceme vyrazit vonku este pred hicom, tak cvicit nestiham, ked najmladsi zaspi, tak sa konecne dostanem k jedlu (uz ma to nebavi, ze furt do seba hadzem jedlo za pochodu, resp. pri krmeni nejakeho dalsieho clena rodiny 😝 😝 😝 a MM chodi teraz zasa neskoro domov, takze poobede tiez nic 😒
aj strava trosku pokulhava, tak ale dufam, ze uz to zajtra dam 😉

janka7177
2. aug 2013

Ahojte, po dlhom case sa ozyvam. Moje zdravotne problemy napokon trvali takmer do konca jula. Pribrala som 2 kg 😒 , ale uz som zacala behat a davat si pozor na stravu.Moj ciel na august je dostat sa na vahu, kt. som mala zaciatkom juna a potom pokracujem dalej. 🙂

betina1984
autor
5. aug 2013

Ahojte babule... Dúfam, že po lete, po dovolenkách tu budeme zase všetky. Ja sa momentálne už asi 3-4 mesiace držím na rovnakej váhe... Jillian Michaels necvičím. RIPPED ma totálne nebavil a cez leto ani nemám kedy a v tých horúčavách sa mi už vôbec nechce... Stále sa držím na tých 81 kg, ale tiež sa potrebujem niečím naštartovať... Mojim cieľom je do budúceho roku schudnúť na tých 62 kg, lebo si chcem dať darček k 30-tke... Chcela by som ísť do ČR na abdominálnu plastiku brucha... Nakoľko mi po dvojke zostalo totálne nehorázne dopraskané brucho a kvantá kože, chcem si to dať odstrániť a potrebujem dovtedy schudnúť tuk, aby tam bola len koža. To je moja motivácia...

takyna
6. aug 2013

@betina1984 ahojky ja detto rovnaka vaha 4-mesiace...

takyna
6. aug 2013

@betina1984 mas aj nejaky link na abdominalnu plastiku v cechach? ak ano posles mi link? dakujem ti 🙂

betina1984
autor
6. aug 2013

@takyna mám len tento, jedna babena tam už bola a jedna sa tam chystá 8.8. na konzultáciu

http://www.plastickachirurgie.com

takyna
6. aug 2013

@betina1984 a nevies ci sa da aj cez poistovnu nieco poriesit?

betina1984
autor
6. aug 2013

@takyna tiez ma to napadlo... Napr.ja to mam po dvojcatach, mohla by som apelovat na to, ale myslim, ze skumaniw by bolo velmi zdlhave a mozno by nic nevyriesilo... U nas ten zakrok stoji cez 2000 Eur, takze v CR vychadza omnoho menej... A da sa to aj na splatky...

takyna
6. aug 2013

@betina1984 ja tiez nad tym vazne uvazujem, lebo spodok brucha mam natiahnuty a nejde a ani neschudnem s toho ☹

betina1984
autor
6. aug 2013

@takyna presne, aj ked schudnem totalne, ta koza sa uz neupravi, ja ju mam uplne dotrhanu...

soniamalinik
13. aug 2013

pred 2 rokmi som zacala kupovat gastro bio balenia z tohto internetoveho obchodu www.ekotrendmyjava.sk/

bol to krok k zdravsiemu stravovaniu, chudnut sice nepotrebujem, chcem si vsak ocistit telo, ak zacnete zdravo jest, schudnete sami od seba

treba iba dodrziavat niekolko zakladnych zasad, najdete ich v kazde knihe od detoxe

Louise Hay ma vela roznych knih, v ktorych uci afirmaciam a presvedceniam, ktore si treba opakovat kazdy den.
Napriklad pozitivne trvdenia: "Moje telo ma spravnu vahu." "Mam sa rada a som so sebou spokojna".

bifiz
13. aug 2013

ahojte maminky, chcem sa opýtať...snažím sa zdravšie stravovať, tj. viac zeleniny, vynechávanie pečiva a pod.behám tak ako sa dá, niekedy 5dní v týždni, inokedy 3dni, a cvičím cviky na brucho, ktoré je mimochodom moje najproblematickejšie. Váha išla dole, no to brucho je stále také aké nechcem. Myslíte si,že by som mala cvičeniu, behaniu venovať viac času? Meriam 164cm a moja váha je 53kg. Ako ideálne podľa mňa, len to brucho...ach, chcela by som ho tak vyrysovať..na trénera nemám financie, tak len takto sama. S váhou by som už ale dole nechcela ísť.V´daka za vaše postrehy a rady.

zgurkaa
13. aug 2013

@bifiz Na brucho najlepsie pomaha cardio, takze beh je urcite lepsi ako brusaky, najprv treba roztopit tuk a potom risovat 😉 skus sprint menit s behom alebo skus cviky od Jillian Michales, je tu o nej aj tema. Samozrejme cvicenie robi len 25-30% uspechu, strava je prvorada. Veda zdaru a trpezlivosti prajem 🙂

lola11
21. aug 2013

@betina1984 no ja som tu uz tiez pekne dlho nebola ☹ ☹ ale to je proste leto - teplo, stále sme vonku a na net ostáva málo času...Ja som tiež ostala na 70kg - možno aj viac ☹ ☹ Ale ja cez leto vzdy priberiem, tak to neriešim- grilovačky, tony melóna, hrozna, broskýn a zmrzlinka....no niekde sa to odrazit musi, ze? Ale ja sa snazím cvicit aspon 4x do týzdna, niekedy aj 5. Teraz som zacala zase aj so zumbou, tak utorok a stvrtok cvicím aj ráno aj večer...Tak sa to hádam zase pohne. S Jillien cvicím celé leto len cardio kickbox - ten ma baví stále, takze nemám výhovorky...

soniamalinik
21. aug 2013

@bifiz na brucho ti odporucam pilates, tam sa formuju aj take svaly o ktorych ani nevies, ze mas. Tiez mozes byt ten typ, ze namiesto zadku, sa ti tuk uklada viac na bruchu. Z pilatesu a jogy som inac vzdy prekvapena, naozaj su tam take cviky, z ktorych budes mat svalovicu az niekde v maternici.

erika07
2. sep 2013

Skúste toto - chlapík schudol 29 kg za rok a teda hooodne to na ňom vidno 🙂
Pozrite si jeho fotky pred a po schudnutí: : http://www.skolachudnutia.sk/?a_box=nvwrupw7

Stacila zmena stravovacich navykov, trochu cvicenia ..... ved pozrite, ma tam aj video ako to dosiahol....

emilly
2. sep 2013

Ahojte baby ako sa vám darí? ja som v lete s vahou stale ale povedala som si ze je cas pokracovat. začala som pred tyzdnom a za tych 7 dni islo dole 2,3 kg comu sa strasne tesim🙂. este pridat svicenie a bude to super 😀

erika07
3. sep 2013

ja som na tom takisto... v lete som nezhodila, ale chvalabohu ani nepribrala. Tiez som sa teraz do toho nanovo pustila... ale nechcem žiadne tabletky a ani diéty,... po tých som schudla ,ale vždy aj naspäť pribrala a ešte viac. Chcem aby telo (a aj mozog 🙂 si zvyklo na taký štýl, aby schudlo a váhu si potom udržalo. Nejako to najprv zmeniť v hlave, zvyknúť si na nový denný režim ... zaviesť pitný režim, každodenné cvičenie a verím, že to pôjde 😉 Držím palce aj Vám ostatným, ktoré to s chudnutím myslíte vážne. Prajem pekný deň

katarina789
3. sep 2013

Mamky,tak pridavam sa k Vam aby som sa viac motivovala nieco priucila od Vas aby tie kila sli spravnym smerom ..
K cviceniu sa zatial dokopat neviem ale od 9.8. som zacala 5 x denne jest pit 3 l vody ( bud s citronom,z vodovodu alebo drobcek)1 x nescu s mliekom ,zeleny caj
Vynechala som biele pecivo + sladke a zvysok jedavam ..
S tym ,ze po 18:00 hod .max.biely jogurt alebo nieco lahke este pred nedavnom som mala 67-69 kg mi to kolisalo dnes 64kg
Tak dufam ,ze co skoro pred porodna vaha 🙂
Moja vyska 163 cm

erika07
5. sep 2013

dnes mi poslali z tej školy chudnutia druhé video, nové, tiež zdarma a teda fuuuuuuuuuuuj 😖 buď mám takú dobrú predstavivosť alebo to naozaj funguje. Lebo veru po tomto už asi moju obľúbenú horkú čokoládku s veľkými mandľami do pusy a ani do nákupného košíka veru nedám... však pozrite aj vy, vyskúšajte či to bude fungovať aj u vás ... ale doporučujem len pre tie z vás, ktoré naozaj sa chcú vzdať jedenia obľúbenej čokoládky či zákusku....! Ak ich chcete aj naďalej jesť, tak to nepozerajte!
Vyskusajte: http://bit.ly/150WR6J

badzova
6. sep 2013

ahojte

tak sa hlasim po prazdninach..ako sa Vam dari? ja som pribrala 2 kila...tie dva mesiace som necvicila, nepravidelne jedla a jedla hocico...no katastrofa..😀
teraz cez vikend idem opat na to, som uz objedanana aj na stitnu zlazu tak uvidim ci mi zmeni liecbu.

a vy ostatne ako?

erika07
11. sep 2013

cez leto som drzala rovnaku vahu, ale teraz som schudla za tyzden 2 kilecka... a to som jedla tak ako doteraz ... nedietujem, ani ziadne tabletky. Zvyknem jest zdravsie, vacsinou zeleninku, len teraz som pridala cvicenie, kazdy den pol-tristvrte hodinku a hlavne: prestala som to brat ako chudnutie. Povedala som si, ze to budem brat ako kazdodenne sprchovanie, umyvanie si zubov,... a nestresovat sa "chudnutim"... a pomaicky, ale isto to ide dole 🙂 😎
Tu najdes link na zaujimave video o chudnuti (je to zadarmo): http://bit.ly/1e143od
Skusk pozriet, mozno ta to inspiruje a navnadi 😉

betina1984
autor
11. sep 2013

@badzova ahojky, ja som tiez necvicila vobec cez prazdniny. Nebolo to mozne, mala som aj starsou dceru doma, navyse boli aj nesmierne horucavy a to som neriskovala. A cvicit aom este nezacala, akosi sa nemozem do toho dokopat. Ja si uz 3 mesiace drzim vahu, pripadne plus minus 0,5 kg.