icon

Zdravé chudnutie bez diét

betina1984
30. dec 2012

Ahojte maminy, nemaminy, budúce maminy a všetky ostatné. Zakladám tému zdravého chudnutia bez diét, len zmenou stravy, zloženia stravy, pravidelného režimu. Uvítam všetky vaše otázky, dotazy. Môžete sem kľudne napísať svoje jedálničky, rada poradím, pomôžem. Popridávam sem aj linky, kde si môžete pozrieť energetické hodnoty potravín. Držím všetkým palčeky a budem rada, ak sa sem budete chodiť pochváliť svojimi výsledkami, pretože z vlastnej skúsenosti viem, že podpora ostatných chudnúcich je veľmi dôležitá. Kľudne sem nahlasujte svoje chudnúce úspechy. Je to téma verejná, aby sa sem mohli prísť pozrieť aj ostatné babule, ktoré nechudnú. Tento štýl je nielen na chudnutie, ale sa môže dodržiavať celý život... Nie je to nič náročné...
🙂 🙂 🙂 🙂

badzova
11. sep 2013

@betina1984 tak to sa super drzis...ja som teraz od pondelka zase pritvrdila, ale zase mam pred mrchou tak som ako balon nafuknuta 😀

kablika
14. sep 2013

Ahojte, neviem nakolko je tato diskusia ziva, len sa chcem opytat, tych co sa vam dari chudnut resp strazit si hmotnost aj podla M. Veseleho, nemate pocit, ze toho jedla je nejako vela? Ja som nikdy tak vela nejedla a bojim sa, ci sa mi moc "neroztiahne zaludok" taka som plna....ja som zacala pred 2 mesiacmi cvicit Jilian, ale nie moc pravidelne, trochu turistikovat...zdravo sa stravujem uz davno, ale absolutne nepravidelne to bolo, takze postava sa zacina formovat, mam asi -6cm napr v bokoch (brucho po dvojickach des...) ale celkovo a necitim dobre, asi prave kvoli nepravidelnej strave??
Ja totiz pracujem ako obchodak, takze rano vydatne ranajky, nic, nic, voda, a obed aj okolo 15, potom veceru nevladzem a tak stale dokola.
Vcera som sa zatala, ze takto to nejde dalej, preto chcem skusit toho M. Veseleho....funguje vam to pravidelne stravovanie? @betina1984 napr 🙂

leyla195
14. sep 2013

@katarina789 ahoj tak to mas pekne ja som na tom podobne len tych sladkosti sa ako si neviem vzdat ☹ nie ze by som ich jedla stale ale som taka,ze co mala nedopapa tak si to hodim do ust inak ani ja nejem velke porcie a zaludok sa mi stiahol velmi rychlo na diete som 2 tyzdne a uz ani nezjem plny tanier obeda no teda neviem ci je to dieta ale obmedzila som vsetky nezdrave veci len ta pravidelnost pri jedle mi robi problem jem iba ked som hladna ale nie vela tak dufam ze sa mi podari trosku zhodit hlavne z brucha

katarina789
14. sep 2013

@leyla195 tak to dojedanie nici aj mna... No skoda zahodit ,ze 🙂
?!
Ja teraz nejak s vahou stojim... Kedze svadby ,oslavy ...no od PO chcem o5 pekne pravidelne.
Mozno uz zajtra ked sa podari 🙂
Mame odpust sme pozvany na obed tak.... Neviem uplne razantne povedat nie ,vysvetlovat im preco atd.tak si dam ale snazim sa s mierou....
Do Vianoc 5 kg plan takze kila tráste sa :D
Ty po kolkej nejes?

leyla195
15. sep 2013

@katarina789 no ja sa snazim nejest po siestej vecer a ked na mna pride velky hlad tak si dam iba zeleninu alebo ovocie a vela vody no ale niekedy podlahnem a dam si aj chlebik 🙂 no ved to je to najhorsie si pozvana niekde a povedz ze nechces... mozu sa aj urazit alebo co a nie kazdy ma pochopenie pre moju dietu 😒 tak sa mi to tazko vysvetluje preco si uz neprosim no ale zase sa viem aj zatat a dat si aj na jeden den hladovku aa len vodu si davama lebo cajik

katarina789
15. sep 2013

@leyla195 tak taky den som este nemala..v pohode to zvladas?
Potom ked si das taky den citis aj ubytok na vahe alebo?=

leyla195
15. sep 2013

@katarina789 ani nie velmi necitim ale ja sa citim celkom fajn ale na druhy den si zase musim davat len velmi male porcie lebo potom ma boli zaludok ked zjem viac ale tak da sa to zvladnut len neviem do kedy ma to bude drzat 🙂

katarina789
15. sep 2013

@leyla195 fuu tak neviem ci to dam,ale po burlivom vikende by sa mi taky den hodil.
Kolko este chces zhodit?

leyla195
15. sep 2013

@katarina789 nejakych 6 kil by som chcela 😕

katarina789
15. sep 2013

@leyla195 tak sme skoro na rovnako 🙂 hadam do Vianoc budeme lahsie.....

leyla195
15. sep 2013

@katarina789 no v to dufam 🙂

erika07
16. sep 2013

Baby skúste sa inšpirovať tu , v škole chudnutia. Pozrite si videá zdarma , možno niečo "okukáte" 😉 http://www.skolachudnutia.sk/otvorene/?a_box=nv...

Alebo tu majú výpovede reálnych ľudí, koľko kíl a ako schudli: http://www.skolachudnutia.sk/vyjadrenia-kliento...

betina1984
autor
16. sep 2013

@kablika ahojky. Ano, funguje to na 100%, pokiaľ to striktne dodržiavaš. V mojom prípade to až tak striktne nejde, lebo mám tri deti a nikdy neviem, kedy budem jesť... Ja chudnem už druhýkrát podľa neho. Prvýkrát som chudla po prvej dcére, od júla do decembra som dala dole 23 kg, to som dodržiavala takmer na minútu presne... Teraz to mám také voľnejšie, zatiaľ je dole od januára 17 kg.

betina1984
autor
16. sep 2013

@erika07 prosím, nedávaj sem stále dokola tie isté linky... AK si to niekto chce pozrieť, OK, ale stačí to tu raz a nie na každú stranu 2x.

betina1984
autor
16. sep 2013

Ahojky. Ja sa ospravedlňujem, že som sem často neprispievala... Hádam sa už napravím. Cez prázdniny som váhu držala tú istú, plus, mínus 1 kg. Minulý týždeň som mala brušnú virózu, tak sa váha pohla drobet dole a to ma naštartovalo. Už sa blížim k "7"... Je pravda, že som za posledný týždeň toho moc nezjedla... Hlavne dnes som bola totálne neukážková:

Raňajky: 2 celozrnné rožky, pažitkovo-smotanová nátierka, kuracia šunka, eidam, rajčina, paprika
Desiata: nič
Obed: kurací rezeň, trochu zemiakového šalátu, 1,5 koláčika
Olovrant: 1/2 malinkej konzervy kuracieho pikantného šalátu /možno to boli 4 vidličky/, pár sliviek vonku na prechádzke, jeden energeťák
Večera: nič

Takže totálne zle...

kablika
16. sep 2013

@betina1984 dakujem, teraz na treti den sa trochu prestavam citit taka plna...drzim to okolo 6500kj na den, a mam normalne budik na 7,10,13,16... Neda sa mi to na minutu lebo praca nepusti, ale snazim sa. Hlavne mat nachystane den dopredu...v kabelke jablko, v aute velka flasa s vodou (kedysi pol litra na pracovny den, teraz 2l) male vrecusko cistych mandli, ktore si doplnam, aby som od radosti nezjedla vsetko naraz 🙂 a ku Jilian som s pridala 30min na stacionarnom biku, tak hadam sa mi to podari....po tom ako som presla cez "kristove roky" som si povedala, ze ak mam v tomto state praovat skoro do smrti musim zmenit svoje navyky aby som ese dlllllo vydrzala 🙂
Drzim palce a tebe 🙂

betina1984
autor
17. sep 2013

Ahojky. Dnes váha ukázala svoje x-ročné minimum, že 79,7 kg, dala som dole 17,7 kg a ešte ma 17,7 kg čaká, takže 50% je dole...

1bambula
18. sep 2013

@betina1984 perfektne super gratulujem 😉

lvkatka
24. sep 2013

@betina1984 super. ja mám zatiaľ 10 dole, čaká ma ešte 20. dosť. takže je čo robiť. držím palce tebe aj sebe.

janka7177
28. sep 2013

Ahojte, ako pokračujete? Ja som cez leto napokon pribrala skoro všetko späť, mala som zdravot. problémy, ale teraz som už dala 1,5 kg dolu.Do Vianoc sa chcem vrátiť na moju predchádzajúcu váhu a potom pokračujem ďalej. 🙂

angelin84
13. okt 2013

Ahojte baby, dlho som tu nebola, lebo som mala zdravotné problémy, tak sa zase hlásim, ak si ma poniektoré pamätáte 😉 Momentálne potrebujem prejsť na zdravú výživu, lebo cítim, že moje telo to potrebuje, bez tukov, cukrov, veľa zeleniny, nič ťažké...musím dočítať, čo som zameškala tu u vás a isto sa niečím inšpirujem 😵

betina1984
autor
13. okt 2013

Čavte všetky... Držím palčeky, aby sa Vám podarilo znovu nabehnúť do "staronových" koľají.... Ja ako som písala, prekonala som v polovici septembra 80 kg hranicu. Ale teraz mám o nejakých 2,5 kg viac, mám dosť problémy so staršou dcérou, do toho jej kiahne, teraz ich očakávam u dvojčiat, takže žiadna pravidelnosť v jedení, ani žiadne vyváranie, pitie tiež nula bodov, bežím na energeťákoch... A tak, hádam to už čoskoro skončí a zase sa mi začne dobre chudnúť....

janka7177
16. okt 2013

,@betina1984 Ahoj, tých 2,5 kg dáš určite dole aj tak si už dosiahla veľmi pekný výsledok 🙂 .Hlavne, nech sú detičky zdravé. 🙂 Ja vlastne začínam takmer odznova 😒 , ale ide to. Pekný deň všetkým!

takyna
24. okt 2013

Ahojte baby, prosim vas podla akej stranky ste cvicili tie cviky jillian michaels?

dakujem 🙂

betina1984
autor
24. okt 2013

@takyna ja som ich stiahla zo stiahnito.sk a napálila na dvd.

takyna
27. okt 2013

@betina1984 chcela som ta poprosti ci by si mi to neprepalila a poslala postou za nejaku cenu samozrejme, ale len ak by si mala niekedy cestu okolo posty, ale nemusi to byt ako chces dakujem 🙂

betina1984
autor
27. okt 2013

@takyna rada by som, ale ja to už v PC nemám, len na dvd, musela by som všetko nanovo sťahovať. A ja to napaľovala len na dvd preto, lebo som cvičievala v obývačke a PC mám u sestry v izbe. Inak som to niekedy pustila len na PC a cvičila podľa toho.

takyna
29. okt 2013
paloma20
4. nov 2013

Ahojte dievčatá!! Pridávam sa k vám! Od dnešného dňa som začala zmenou stravy a pravidelnym jedením!prišla som sem z váhou hrošice tak dúfam sa mi podarí schudnúť! Ráno som sa odvážila,všetko čo som zjedla mám zapísané! Takže hor sa do boja s kilogramami!!! 😅 držme si palce a majme pevnú vôľu!!

paloma20
5. nov 2013

Ahojte-dnes som papala toto,prosím o komentár.
Raňajky7,00-1celozrny rožok,maslo 0,160g rajčina nesladeny čaj.
Desiata,9,30-mrkvotý šalát s broskyňou 250g
Obed-12,45,zapekane lečo zo syrom,kapustovo mrkvový šalát
Olovrant-16,00 4ks polystyrenovy chlieb,maslo,syr čaj nesladený
Večera-19.00 zatial neviem,pozmýšlam vajko na tvrdo.

Prosím o hodnotenie!