icon

Zdravé chudnutie bez diét

betina1984
30. dec 2012

Ahojte maminy, nemaminy, budúce maminy a všetky ostatné. Zakladám tému zdravého chudnutia bez diét, len zmenou stravy, zloženia stravy, pravidelného režimu. Uvítam všetky vaše otázky, dotazy. Môžete sem kľudne napísať svoje jedálničky, rada poradím, pomôžem. Popridávam sem aj linky, kde si môžete pozrieť energetické hodnoty potravín. Držím všetkým palčeky a budem rada, ak sa sem budete chodiť pochváliť svojimi výsledkami, pretože z vlastnej skúsenosti viem, že podpora ostatných chudnúcich je veľmi dôležitá. Kľudne sem nahlasujte svoje chudnúce úspechy. Je to téma verejná, aby sa sem mohli prísť pozrieť aj ostatné babule, ktoré nechudnú. Tento štýl je nielen na chudnutie, ale sa môže dodržiavať celý život... Nie je to nič náročné...
🙂 🙂 🙂 🙂

misiaksl
4. apr 2014

Ahojte. Ako som si vsimla, tato skupiba uz nie je aktivna. Skoda, minuly rok mi bola velmi prospesna. Teraz potrebujem zhodit cca 8 kil a vas uz nikde 🙂🙂

kobliha22
7. apr 2014

Dobrý článek o zdravém hubnutí najdete na http://www.atraktivni.cz/clanek/zhubnete-bezpec...
Je tam plno zajímavých informací jak bezpečně a zdravě zhubnout.... 😉

kaja153
22. júl 2014

Ahojte baby ja sa stravujem cca takto:
-raňajky: grahamové pečivo, maslo, šunka, koopa zeleniny
:ovocie posypané ovsenými vločkami
-desiata: to mám po fitku a vtedy treba moc moc bielkovín takže bud biely jogurt, tvaroh, mlieko
-obed: kuracie, morčacie prsia, ryby, tepelne upravená zelenina
-olovrat a večera zeleninový šalát s mozzarellou, cottage syrom alebo niečo na tento štýl 🙂

tamichloe
22. sep 2014

@betina1984 ahoj,ako sa ti dari..aj pokračujes v chudnuti?

betina1984
autor
22. sep 2014

@tamichloe ahojky. Ani nie... 🙂, drzim sa okolo 90 kg. som nastupila do prace uz konecne.... 🙂, a ty ako?

tamichloe
22. sep 2014

@betina1984 a ako v praci?aj ja by som už najradšej išla 🙂..ja stale rovnako ako ty.....

betina1984
autor
22. sep 2014

@tamichloe super, konecne medzi ludmi, oddychnem si tam 🙂

tamichloe
22. sep 2014

@betina1984 to ti verim...to ticho od deti 🙂..a čo robiš?

betina1984
autor
22. sep 2014

Ako robotu myslis?Som sudna tajomnicka v exekucnom oddeleni

ivka976
26. sep 2014

Ahojte skoda ze tu uz moc nepisete tak dobre sa to citalo tie vase vysledky s chudnutia ,ste ma fajne nabudili na chudnutie a teraz tu uz nikto nieje skoda:(( ☹

ivka976
26. sep 2014

@betina1984 ahoj skoda ze uz nepokracujes v chudnuti a v pisani v tejto teme,inspirovala si ma tvojim jedalnickom a od vcera som sa zacala zdravsie stravovat ,len skoda ze tu uz neprispievas a aj ostatne dievcata co mali pekne vysledky ,neuvazujes v tom pokracovat? 🙂

betina1984
autor
26. sep 2014

@ivka976 akosi nemam ani kedy chudnut, ani prispievat. Nastupila som do prace, deti do skolky, do skoly...

ivka976
26. sep 2014

@betina1984 ja viem mas toho urcite vela ja mam tiez tri deturence a pri tom najmensom sa neda nic urobit vsade za mnou je vsetko chce riobit ako ja,tak musim upratovat a ostatne domace prace robit az ked spi.Tvoju temu som si precitala od zaciatku a dakujem ze si ma inspirovala ,,,pokusim sa pokracovat v chudnuti a ak tu niekto napise tak budem rada🙂))) 🙂

betina1984
autor
26. sep 2014

@ivka976 urcite budem, musim.... Ked trochu nabehneme na nejaky system, aj v praci, aj doma, urcite zas zacnem.

ivka976
27. sep 2014

@betina1984 to bude fajn budem sa tesit na tvoje prispevky 🙂

mandarinka1980
3. okt 2014

@betina1984 Ahoj.... kukám, čítam, sledujem vašu debatu, úžasne si to na začiatku rozbehla, tie jedálničky a pokles váhy - super! No prelúskať sa tými 50timi stránkami - uff 🙂 tak som preskočila na posledné správy a pripájam sa .... Veľmi ti fandím! Potrebujem nabrať inšpiráciu na nový rozbeh, asi to pozná každá z tento diskusie 🙂 No a ako si na tom s chudnutím teraz? Dosiahla si vysnívanú váhu? Zmenila si niečo v stravovaní, cvičení? ...... posielam pozdravy 🙂

betina1984
autor
26. okt 2014

@ivka976
@mandarinka1980

Ahojte baby, tak som sa rozhodla, ze znova zacnem nie o robit so sebou......

Dnesne ranajky:
1 celozrnny rozok ( ohriaty v rure, super chrumkavy ), na to biely Chottage Cheese, asi polovica, 6 platkov kuracej sunky, paprika, kava

Desiata:
1 mandarinka, 1/2 nizkotucneho jahodoveho jogurtu. Polovica len preto, ze mi druhu zjedla dcera. Inak by bol cely.... 🙂

ivka976
26. okt 2014

@betina1984 jeej super tesim sa na teba aj na tvoje prispevky,a som rada ze si sa na to znovu dala🙂))Ja som mala dnes na ranajky:chlieb ,maslo ,sunku,syr,caj kavu🙂))))))

mandarinka1980
26. okt 2014

@betina1984 Ahoj.... Super! Budem sa inšpirovať! 🙂 držme sa!

betina1984
autor
26. okt 2014

Obed....

2 naberacky drobnej tarhony, 2 male platky bravc.masa na prirodno, dusene hriby a mrkvovy salat, kava

Dnes ziadna vynimka zatial.... Ale ideme k svokruse gratulovat, tak uvidime........ 🙂

zitkaobe
25. nov 2014
Používateľ zitkaobe je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od zitkaobe.

Základom zdravého chutnutia je jednak jedlo a jednak pohyb komu sa do toho nechce nech ani nezačína bez toho to proste nejde. Schudnuť rýchlo a zdravo to nejde do kopy .... Schnudnuť rýchlo a len za základe jedla to vyvolá len jojo efekt a už ak sa do toho niekto pustí musí myslieť že toto chudnutie a teda strava nie je na m esiac je potrebné si vybrať jedlo tak aby ste ho dokázali jesť do konca života 🙂 http://zdravie.zariadim.sk/ako-spravne-chudnut

ivetlo
13. jan 2015

@betina1984 Ahojky, tak ty si za pol roka riadne zhodila. A to len úpravou veľkosti jedál a pravidelne 5x za deň? Ja som už znova neni vo svojej koži a som si povedala že idem do toho. Ťa chcem pochváliť a dúfam že budem tiež úspešná. Som začala 3x do týždňa na rotopede cvičiť 45min a vynechávam večere, teda po 18h nejem a dodržujem pitný režim 1,5/2l vody denne. Bude mi to stačiť?
Moja váha je 82kg a meriam 168cm. Prosím o rady a typy.

betina1984
autor
13. jan 2015

@ivetlo ahojky. Ja tiez teraz chudnem, resp.sa snazim. 2 litre su minimum. Mozes aj viac. Aj caje napr. Po 18:00 kludne nieco lahke mozes. Malo by sa jest najneskor 2-3 hodky pred spanim. Js nerada cvicim. Schudnut sa daaj len upravou stravy bez cvicenia

ivetlo
13. jan 2015

@betina1984 Ja som sa snažila len stravou, ale mám problémy so žalúdkom a ešte stále sa liečim (vred a zápal žalúdka, kyselina v žalúdku) a moje raňajky predstavujú 3tabletky a aj večera. Mne sa podarilo po prvom tehu zhodiť z 102kg(váha pred pôrodom) behom 10týždňov na 83kg, ale po druhom dieťati bojujem a bojujem. Tam som mala 4mes po pôrode 96kg, potom som za rok dala dole 12kg, a už som mala aj 78kg ale znova som na 82kg a nedarí sa mi pokoriť hranicu 80kg. som úplne z toho znechutená. Lebo len čo na jedlo pozriem, mám pocit že priberám. Všetko zle. Hľadám príčinu toho že to nejde. A v tom že by som sa nehýbala to teda nebude. ☹

tamichloe
10. mar 2015

@betina1984
ako sa ti dari?pokracuješ?

betina1984
autor
10. mar 2015

@tamichloe momentalne len udrzujem, musim schudnut do konca augusta aspon 20-25 kg. Zeni sa svagor.... Ale nemozem nejako zacat... 😉

tamichloe
10. mar 2015

@betina1984 tak to by aj mne bodlo 30kg do oktobra 🙂 dcera ma stužkovu......tiež sa neviem nakopnut,nakopavam sa denne,každe rano

betina1984
autor
10. mar 2015

Ja som aj dala teraz z 97,3 na 92,8 ale momentalne som doma druhy tyzden s detmi a to doma nefunguje. Tak sa drzim 94 kg a dufam ze uz pojdem do roboty. Tak sa mozme nakopavat spolu... mozno nam "sutazivost" pomoze. Aspon mne to ide lepsie v tandeme... 🙂
@tamichloe