Môžem sa priotráviť makom?
Baby budete sa smiať ale... Zozrala som polku makovnika... Silno mi búši srdce, ťažko sa mi dýcha, je mi neskutočne zle s kúti sa mi hlava... Mohla som sa priotravit makom?
Mak je nevhodný pre žlčníkarov. Zle ti trávi. Daj si fatru, pankreolan, čaj na trávenie…
Mozno “predavkovat” cukrom. Napi sa vody, povedz o tom, ako sa citis niekomu, kto s tebou byva/kto vie kde byvas, aby keby ti to neprejde mas niekoho, kto ti realne pomoze; nie ako my tu🙂
Neobzrala, nebolo to také množstvo a mala som ho pred pár hodinami. Až teraz mi začalo byť neskutočne zle
🙃 Jedla si ho pred par hodinami, teraz ti je zle ale určite to je z makovnika...
Po porode dcery som s takou chutou zjedla makovnik, ze az, mne bolo nenormalne zle, celu noc som prevracala…🙄odvtedy viem, ze tolerujem mak len v mensom mnozstve, v zivote nikdy mi nebolo tak tazko
Ved do tych makovnikov davaju trosicku maku. Keby si videla moje makove zaviny a kolko ich zjem... Mozno ti nesadol makovnik,skor je tam vela cukru a nie vela maku.
Pol makovnika, je riadna porcia, takze neotravila si sa, obzrala. Daj si nieco na travenie nech sa ti vygrga a vyprdi bude ti lepsie. Nabuduce budes vediet, ze nemas by nenapasna
Ja bezne zjem polku makovnika s tým ze zjem prevazne iba mak a zvyšok necham a jedla by som ho denne, milujem mak
Nemáš alergiu na mak? Nejakú slabšiu - prejavujú u sa keď ho zjesť viac?
Lebo teda ja som už pár krát zjedla pol makovníka, ale nebolo mi vôbec zle.
Za mňa alergia na mak, alebo mlieko v ňom. Daj si tabletku na alergiu nejakú. Prejde to
To je zvlastne asi pred tyzdnom som zjedla makovnik a aj som ho vyvracala v noci.. rano uz mi nic nebolo. Bohvie co tam napchali
Mohlo ti nieco z neho nesadnut. Mne sa stalo dvakrat, ze mi v jedle cosi nesadlo, prisla bolest hlavy, busenie srdca, zavrat, tazoba na zaludku a pomohlo az dat to von kadial to prislo.
Mak toto robi aj mne. Mak je svina, tazky na zaludok, vydrz. O hodku dve bude dobre. Mozno mlieko trochu na zmierenie ucinku maku. Presne tieyo tvoje problemy mam po dobrej strudlicke. Pisala si o siedmej, verim, ze uz je dobre
Ja keby zjem pol makovnika tak skončím v nemocnici...alergia...ale ako dieťa som jo jedla a v pohode, začalo mi to až v dospelosti...neskutočne ho ľúbim, ale je mi z neho príšerne zle...úplne som z maku ako sfetovana...
Ja jedávam mak takmer denne, som na ňom asi závislá, ale nezomletý, a bez cukru, a musí byť kvalitný, nesmie byť nahorklý, a nikdy mi nebolo zle. Ukľudňuje ma.
,,zožrala som polku makovníka" ..... ,,neobžrala som sa, nebolo ho tolko" , aj po sebe čítáš? Lebo tieto tvoje 2 vety sa vylučujú. Ani môj chlap nezožerie polku makovníka.
Mak je ťažký a hlavne extremne dráždi žlčník.
Niesi priotrávená, si len prežratá. Nabudúce si daj 2 kúsky a nie polku.

nie nemohla daj si nieco na ukludnenie co mas doma