Ako prinútiť otca stráviť viac času s dieťaťom?
Existuje nieco co “prinuti” otca starat sa viac o dieta resp viac s nim travit cas? Maly ma 2r., byvame pod jednou strechou (nie sme manzelia), ale dietatu venuje minimum casu, ziadne spolocne hry, vylety tiez zriedka, prebalenie alebo pomoc pri kupani vzdy ofrfle a robi to neochotne a aj to len obcas. Pride z prace a rovno sa venuje svojim veciam. Fyzicky je doma, ale nezaujima sa absolutne o domacnost a dieta. Ano, ja som na RD, ale istotne to neznamena ze som vylucny rodic dietata. Dakujem
Kriste len si s nim nesprav dalsie dieta !!! 😱
@domkakvet keby aspon na taketo cosi pristupil, ale kdeze. Bud by maleho dal mame alebo by po nom len vrieskal
To je o komunikácii, ako si to nastavíte. Verím tomu že aj môj muž by si po príchode z práce radšej vyložil nohy a venoval sa svojim veciam, ale proste deti sú malé a vyžadujú si starostlivosť, predsa sme obaja vedeli do čoho ideme 🙂 asi musíš byť na muža tvrdšia a povedať si svoje. Rodičia ste predsa obaja a v domácnosť by tiež nemala byť čisto len na tebe, veď on tam žije tiež.
No a keď si sa s ním o tom rozprávala, čo povedal?
Tak nech ho da k mame, ak sa dokaze postarat nevidim na tom nic zle a rovno ho tam daj aj ty na par hodin cez tyzden a porob si svoje.
@54tinka54
@thirstymonk vzdy to skonci hadkou, ja som mu vysvetlovala svoj pohlad… mne by ozaj stacilo keby aspon obden mam nejaky cas pre seba, zacvicit si, nieco si usit, alebo raz za cas si ist kupit poondiatu vec na seba, napr. podprdu vklude bez vrestajuceho synatora
@domkakvet ona ho vezme, ked jej zavola a ma cas. Len je to skor take ze ani ho dako nenakrmi, ani plienky si nevezme a teda neprabali ho, ritku mu neumyje ak sa zakaka ale hned ho donesie (samozrejme ze mne), kedze byva blizko. Cize skor tak na hodku max dve ho vezme a to vtedy ja chytro kmitam aby som aspon co to porobila “vklude”
Predpokladam, ze v zivote doma ani slamku neprelozil a ty si ocakavala, ze z neho bude otec a partner roka po narodeni dietata.
@stanulienkat on lenivy nie je, ale venuje sa len tomu co ho bavi. Zamestnanie ani rodicovstvo to zial nie je.
Uz s tym nic moc nenarobis poskusaj rady aj od ostatnych.
Aha takze je lenivy. Plus nezodpovedny. Bohvie, cim ta pritiahol…
Len si musi uvedomit, ze je otec. Nemoze robit len to, co ho bavi. Keby si to aj ty tak zacala robit? Velmi zle si si ho naucila.
@stanulienkat praveze bol iny na zaciatku. Clovek sa vekom meni, ale necakala som az takuto zmenu. Z neho sa stal v priebehu 3 rokov asi 60rocny dochodca.
@ivik4 vies co velmi by som chcela druhe, ale za tychto podmienok nie. Ked to prezeniem, on si ani nezasluzi byt otcom a mat dieta, co ho ma tak velmi rado ako nas maly
A ísť na to citovo?malý ta ma rád ty si jeho vzor, cely deň sa na teba pyta?Sú chlapi čo to s malým dieťaťom nevedia a aj tí, čo vždy budú utekať.A čo robí chodí cvičiť, ide za svojím hobby?

Tak si rozdelte aspon vikendy, sobotu sa stara on a v nedelu ty.