icon

Chcem štvrté bábo

31. okt 2022

Možno si poviete že som blázon. Máme tri deti, 5,4,3 rokov. Ja strasne túžim po 4. Chcela by som zažiť ešte raz ten pocit byť tehotná. Ako keby si posledný krát užiť tehotenstvo, bábatko, vychutnať si materskú. Neviem to vysvetliť, jednoducho po tom túžim. Deti su v takom veku ze by chceli dalsieho surodenca, chcu sa o babatko starat, prebalovat a hrat sa s nim. Manželovi sa do toho nechce, pretože konecne mozme niekam s detmi ísť v klude, tiez si myslí ze by medzi najstarsou a najmladsim bol velky vekovy rozdiel, pritom je úžasný otec. Rád trávi čas s detmi, hrá sa s nimi. Co mam robiť? Stale sa o tom rozpravame ale vzdy je to 50 na 50.

Strana
z2
anickaaa6aaa
1. nov 2022

Tak musíte byt s rozhodnutím mat 4te dieťa stotozneni obaja. Na muža to je istotne už teraz dosť. Viac neporadím lebo ja som nikdy túžbu mat ďalšie dieťa nemala. Pri pomyslení ze by som bola tehotná mi prebehne az mraz po chrbte 😅 ale aby si si nemyslela syna ľúbim a dala by som mu prvé aj posledné...

kamatopo
1. nov 2022

Klobúk dole pred takým vekovým odstupom ako máš ty a chces ďalšie. Ja mám dve a je medzi nimi 11rokov. A to som si užila jedno i druhé. Pri troch za sebou by ma odviezli,alebo by som ostala závislá na ukludnujucich liekoch 😂a to by mi bolo jedno asi aj to štvrté že nám🤭

katka0123
1. nov 2022

Pocuvni svoje srdce. Ty po nom tuzis, lubis ho uz teraz. Financne zazemie poznas najlepsie. Otazka je teda jedine na otca deti. Ak on zmeni nazor, chodte do toho. Ked zvladas tri s malym rozdielom, stvrte by bolo vedome pocate, vysnivane. Mala by si vsak respektovat manzela. Vela stastia rodinke!

zmrzlinka2021
1. nov 2022

Koľko máš rokov? Počkajte aspoň kým najmladšie pôjde do prvej triedy.

Práca ženy, čo má na starostí viacero deti je podstatné náročnejšia ako chodiť do klasického zamestnania.

ivanka12311
1. nov 2022

Myslím si že je tu problém že sa ti nechce pracovať preto tlačiš na muža zo 4dietatom skončila materská šup do práce...ale obdivujem na dnešnú dobu odvaha no 😌

drahomirrra
1. nov 2022

Fu, na dnesnu dobu je to odvaha jak hovado. A este take male rozostupy…

melany4
7. nov 2022

Akože rozdiel medzi mnou a najmladším bratom je presne vyše 20 rokov...toto považujem za väčší rozdiel.😉 štyri deti nie sú veľa....tak akurát.😉

141117mmn
Autor odpoveď zmazal
katka0123
8. nov 2022

@141117mmn Odsudzujes. Ona nespomina problem s pomocou, ani ine problemy. Riesi vlastnu tuzbu, tuzbu surodencov vs manzelova logika. No a co, tak tuzi. Materstvo ju naplna a otca deti popisuje velmi pekne. Zato by si tu ine matky do nej nemali kopat. 🤦‍♀️ Mozno je to ta najpohodovejsia mamina v okoli. Drzme si radsej navzajom palce 🙂

zzzza
6. sep 2024

Ako ste sa rozhodli?

vsetkounas
6. sep 2024

Asik máš ozaj dobre deti , ako ja osobne by som počkala ak máš čas neviem koľko mas rokov ale počkaj až bude 3 ročný aspoň predskolas lebo takto by si sa skôr zbláznila ako si to uzijes.

Strana
z2