icon

Chýba vám minulosť?

sevi
25. júl 2012

chcem sa spytat ci sa vam niekedy cnie za sposobom zivota pred tehu,pred narodenim dietatka??jasne kazda mamicka miluje svoje dieta/deti ale nechyba vam ta volnost,bezuhonost,sloboda,oddych atd?dakujem za odpovede.

magdusv
Odpoveď bola odstránená
silvia31
Odpoveď bola odstránená
jfd
Odpoveď bola odstránená
jfd
Odpoveď bola odstránená
carodejnica
Odpoveď bola odstránená
jfd
Odpoveď bola odstránená
jfd
Odpoveď bola odstránená
jfd
Odpoveď bola odstránená
carodejnica
Odpoveď bola odstránená
carodejnica
Odpoveď bola odstránená
jfd
Odpoveď bola odstránená
jfd
Odpoveď bola odstránená
jfd
Odpoveď bola odstránená
jfd
Odpoveď bola odstránená
carodejnica
Odpoveď bola odstránená
carodejnica
Odpoveď bola odstránená
jfd
Odpoveď bola odstránená
jfd
Odpoveď bola odstránená
zuzkat1
25. júl 2012

@sevi vobec nechyba...nechapem ako som mohla zit bez malej... pri spatnom pohlade to ani nebol zivot...ona dala zivotu zmysel🙂

fidka79
Odpoveď bola odstránená
bambulka248
26. júl 2012

chyba. Precenila som sa. Mimco je fakt narocne. Chyba mi spanok a klud a hlavne cas na seba. Som rada ze sa osprchujem. Mam pocit ze to absolutne nezvladam

katerinanov
26. júl 2012

Teď mám pocit, že ten život má smysl. Před malým jsem se jen plácala od ničeho k ničemu.

kalifa28
26. júl 2012

@katerinanov totálne presne vystihnuté 🙂

alamo
26. júl 2012

Chybi mi vic casu na sebe. Potrebuju aspon 10 minut denne byt uplne sama, aby na me ani manzel nemluvil, a trochu tim dobit baterky.
Nastesti ted chodim 2 dny do prace, takze opet zazivam takove banality, jako ze si muzu cist knizku v tramvaji, v klidu pracovat, zajit s kolegy na obed a bavit se o necem jinem, nez jsou deti.
Materstvi je v tomhle takova past, protoze zivot pred tim byl asi 100x jednodussi, ale ted ma zase smysl a clovek by se nechtel vratit, protoze si bez ditete nedovede svuj zivot uz predstavit.

simonceli
26. júl 2012

Holky, tak jste mě donutili přemýšlet o tom, jestli mi ta minulost opravdu chybí nebo ne a víte co mi chybí z minulosti? Můj mozek, příjde mi, že co jsem doma,tak jsem zhloupla. Snad se to návratem do práce změní.

brambora20
26. júl 2012

@sevi Někdy mně to občas napadne, nebudu zastírat, ale jinak mám pocit, jak jsme mohli fungovat bez našeho broučka, už si ani nedokážu představit, že jsme bez něj někdy žili, co jsme vlastně dělali....
Ovšem když je na hlídání a my třeba vyrážíme někde spolu, tak pak druhý den vyloženě užívám, v pyžamu třeba do oběda, spím- když se zadaří, jinak je tělo naprogramované na brzké vstávání, tak třeba spím jen do půl 8....koukám na filmy a JSEM JEN PRO SEBE!!!!
A pak se mi to už přejí a těším se zas něj!!! 😉

katushka16
26. júl 2012

mne nechýba vôbec,vždy si rada zaspomínam na nejaké zážitky ale vždy som si priala /a to od nejakých 15rokov/,aby som mala manžela a detičky,proste rodinu,ktorej dám lásku a ona dá mne.splnilo sa mi to,ďakujem osudu,že mám super manžela a kráááásne zdravé dcérky a oni sú pre mňa všetko na svete

gubcikova
26. júl 2012

jedine čo mi chýba s mojej minulosti je moja mama,ale tá sa mi vrátila v podobe dcérky

andrejka1974
26. júl 2012

mne urcite nic nechyba teraz si ho vychutnavam spolu s mojimi milovanymi detickami

briketa
27. júl 2012

Ani nespominam tak na zivot pred detmi ako na zivot pred manzelstvom. Stahovala som sa po svadbe na opacny koniec zemegule, takze u mna su to dve diametralne odlisne kapitoly. Uplne novi ludia nova kultura (zila som predtym vo Svajciarsku) absolutne iny styl zivota, z nekonecnej volnosti a cestovania po celej Europe, bola som vyslovene volna ako vtak, do zvazku byt stale s tym istym clovekom a na vsetko uz mysliet dvojmo. Aj s detmi sme pockali par rokov aby som neupadla do nejakeho "funku". Vsetko bolo vsak spravne nacasovane a materstvo som si potom uz riaadne uzivala 🙂