K čomu vás priviedli deti?
Je niečo, k čomu vás priviedli deti a bez nich by ste o to ani "nezakopli"? Teraz mám na mysli nejaký šport, koníček, zábavu, niečo o čom ste napríklad ani netušili, že existuje, či ste mali voči tomu predsudky. Pýtam sa preto, že mňa syn priviedol k žánru anime a manga. Vždy som si myslela, že je to len pre "kocky" a "fanatikov PC, hier a takých ako Sheldon Cooper", resp. pre malé deti (Pokémon, áno, aj to je anime, čo som dlho ani netušila 🤣) ale prišla som na to, že sa mi tento žáner (ten, čo je určený pre starších) veľmi páči (teda to vhodné pre mňa, priveľa "krvaku aj keď je kreslený mi nerobí dobre 😅😅) a uvedomila som si, že som mala voči tomu dosť veľké predsudky. Aj keď som prišla na to, že ako dieťa som jedno anime milovala (Mila SuperStar) a to som ani nevedela, že je to anime. A prečo sa to pýtam? Len som zvedavá. Už pár dní nad tým premýšľam. Vedela som, že deti zmenia život, ale nikdy mi nenapadlo, že aj takýmto smerom. Vlastne celkom obyčajným.
@neznamaznama mňa priviedlo dieťa k podnikaniu. 🙂 Už ako som nastupovala na materskú, dostala som veľmi zaujímavé 3 pracovné ponuky, ešte s mega bruchom som aj na pohovore bola, aj ma lámali, nech začnem z domu, že čas si zadelím ako budem potrebovať a plat mi pôjde plný. Odmietla som, nezdalo sa mi to až tak skvelé ako to prezentovali lebo ako sa vraví - keď vtáčka lapajú, pekne mu spievajú. Napokon ma oslovil jeden klient z bývalej práce, ktorý mal nezhody s mojim šéfom, nech si založím vlastnú firmu lebo je so mnou dobrá komunikácia, že on mi pomôže. A ja, blázon, som do toho šla. Zatiaľ neľutujem a on, hoci som ho videla vždy len cez videohovor, mi ozaj vždy pomôže. Posielam k nemu nových ľudí, aby ich vyskúšal, či vedia robiť a následne idú od neho inam.
@deti95060810 môj muž bol na autogramiáde Moona 😄😄😄 A ja na koncerte Simony Hegerovej. 😄😄.. Taktiež som si to tam odostala... 😄😄 A muž ani nehovorím.. 😄😄
Mňa moje deti priviedli k sebe samej. Do 18 rokov som viedla neskutočne aktívny život, na každú blbosť som sa dala nahovoriť, všetko som chcela vyskúšať. A potom to šlo nejako dole vodou, stal sa zo mňa leňoch. Ale keď porodíte troch šialených chalanov, ktorí sú vašim verným klonom, nemáte šancu ostať v tom marazme. A tak zas fungujeme celá rodina štýlom, že ráno vstaneme a večer odpadneme do postele, no pomedzi to stihneme neskutočne veľa vecí 😀 Ale čo si momentálne užívam najviac je, že som dlho hľadala nejakú pohybovú aktivitu pre mňa, no tie spoločné "natriasačky" ma nebavili, posilka tiež nie, proste stále som hľadala. A syn ma ukecal, nech ho prihlásim na parkour a ponúkali tam aj gymnastiku pre dospelých. Tak v náhlom popude som si to rovno predplatila na polrok, nech nemám výhovorky. No a už nechodí len syn a ja, ale chodia so mnou všetci traja synovia a už nám aj muž závidí, takže od septembra ide aj on 😅 A je to iná pecka, keď spolu ideme na krúžok, sme v jednej hale, ale oni majú svoj tréning a ja svoj a iba si občas zakričíme na seba, že kukaj, toto som sa naučil/a.
Keď som otehotnela s prvým synom, strašne ma ,,chytili,, kvety....dovtedy to boli zvieratá,od decka chovám morčatá, zdrobnené králiky a počas tehotenstva som si povedala že sa dám na kvietky a tak ma to chytilo že za 4 roky som prerobila celý dvor a stále dokupujem ďalšie kvety na dvor a ovládam veľa latinskych nazvov kvetov 🤣🙊 dovtedy som poznala len púpavy 🤣
@neznamaznama k zufalstvu :D
@neznamaznama K domácemu vzdelávaniu, k permakultúre a k slnečnému svetlu (doslova). A k bývaniu v dome…to som predtým odmietala, som panelákové dieťa. A teraz pestujeme, chováme zajace (zatiaľ iba tie), učíme deti doma. No a slnko si konecne užijem počas dňa. Pred deťmi som pracovala od 8 do 19,30.
Vďaka staršiemu synovi oveľa viac cestujeme. Odkedy je v zahraničnom tíme a v reprezentácii, chodí na zaujímavé preteky, na zaujímavých miestach. Nemusíme s nim chodiť, ani nechodíme všade, tím sa postará, ale radi chodíme. Napr. minulý rok sme videli kus Holandska, Belgicka a Nemecka, čo by nám nikdy nenapadlo tam ísť. Predvčerom som sa konečne dostala do Ríma po rokoch snívania. Viackrát sme boli na rôznych miestach Španielska a kúpili sme tam apartmán, aby mal kde trénovať...
Toto všetko by nebolo, keby nešportoval.
Pri mladšom som zas bola tímová vedúca, futbal. Tam som sa naučila, čo je ofsajd 🤣🤣
Môj syn ma priviedol ku korčuľovaniu na kolieskových korčuliach. V 47 rokoch. 😃
@neznamaznama K rozpravkam a kompletnej problematike Tomasa a jeho priatelov 🙂 a ku krasokorculovaniu. Ani vo sne by ma predtym nenapadlo ze budem riesit hudbu na jazdu alebo navrhy sutaznych kostymov ;)
@neznamaznama toto je taka krásna téma 🙂
@neznamaznama k depresii 🤣🤣
@neznamaznama "Mila superstar" si pamatam aj ja 😂... ficali sme na tom na zakladke.... a este bezal jeden podobny serial v tych casoch, len si neviem spomenut ako sa volal... 🙈🤷🏽???
K barefootu 🙂
Starší ma priviedol k láske k futbalu (on sám ho hra na klubovej úrovni už 12 rokov) , ja osobne milujem šport, aj som veľmi veľa času tomu venovala v mladšom veku, a mladší k umeniu, tvoreniu...
@angeli121212 super, nechám sa inšpirovať. Vďaka.
@daren1 obdivujem. Spoločenské tance sú nádherný šport.
K vojenskej technike.Ani som netušila,koľko je typov tankov,čo všetko ponesú,aké lietadlá existujú 🤣
@wudz perfektné. To znie úžasne.
@babls tak ja poznám ešte aj sedmokrasku. A tam tak asi konci. Nie.....!!!! Ešte poznám podbel. 🤣
@322sima123 tu občas každú jednu z nás. Niekedy aj častejšie, ako raz za deň. 🤪🤪🤪🤣🤣
@popoluskaxy tak tomu sa povie obrať o 180. 😯
@tilly tak toto znie fantasticky. Ale asi to dá aj zabrať. No verím, že to stojí za to.
@h2 paráda, nikdy nie je neskoro. Ja to neviem doteraz. 🤣
@silvike krasokorčuľovanie tiež obdivujem. Nádherný šport. No a Tomáša som veru svojho času poznala veľmi dobre aj ja. Teraz sme presedlali už na iné žánre. 😅
@salonka22 😘
@laurajk rozmýšľam, že ktorý máš na mysli. Nebol náhodou o futbale?
@lily14 hádam to až také zle nie je. Ale občas to má k tomu blízko. Ale našťastie nie často, len sem-tam.
@hrabovo to je super rôznorodé. Z každého rožka troška. 😀
@neznamaznama nie nie až tak zle nie,srandovala som trošku,aj keď úzkostná som z nich keď sú choroby atď...ale tiez ma naučili veľa hier a chodíme viac na výlety a hlavne ma naučili trpezlivosti

@neznamaznama k šialenstvu 😂😂😂
No u nás zatiaľ skor tak že ja som mala viac koníčkov a oni sa chytili 😂a baví ich to tak vlastne robia to čo som aj ja predtým popr s nimi keď mám čas.