Koľko detí plánujete a koľko máte?
Ahojte baby len tak si poďme pokecať koľko plánujete deti ? Alebo koľko ste plánovali a nakoniec máte ? My čakáme druhé ale priateľ chce v budúcnosti aj 3tie tak uvidíme a čo vy ? 🙂
Chceli sme 2 a mame dve. Dufam, ze dalsie sa neprihodi.
tuzila som po 3-4 detoch a mame jedno
Chcela som 2 deti ( dievčatá ) mám jedno (chlapca)😊
Neplánovali sme nič, táto debata nikdy neprebehla. Máme tri, je to konečný stav a je skvelý😉
Nemáme ešte... Ale asi 2-3? Ale človek nevie 😂
Plánovala som 4ri, mám tri a už ďalšie nechcem.. vždy som chcela maly vekový rozdiel, to stvrte neprišlo a teraz už je premna neskoro.. deti sú už veľke, ja pracujem, nejako už som nastavená inak.. aj keď bolo by určite úžasné mať ešte jednu dcéru, tej mojej veľmi chyba sestra... Ale majú sa radi všetci traja..
Chceli sme jedno, jedno aj máme. Keď sa narodil, tak som si povedala, že ešte jedno chcem, momentálne to už tak nevidím 😁
Chceli sme 3deti, mame jedno. Dalsie neplanujem. Tuzba by bola z muzovej strany, ale ja som ho stopla🤣. Ale zase my mame to jedno za 4deti😂😂😂
Tuzime po jednom ale zatial sa nedari
Plánovali sme dve aj mame dve. Kvôli môjmu veku (42)uz sme viac nechceli, keby som mala o pár rokov menej, asi by sme šli aj do tretieho.
chceli by sme 2, zatiaľ máme jedno a druhé ešte len v predstavách
Ja som chcela 5-7, manžel jedno, tak sme sa dohodli, že aspoň 2.. zatiaľ mame 1, druhé plánujeme v priebehu budúceho roka a uvidíme ci ho potom prehovorim na ďalšie alebo nie
1 a pravdepodobne pri 1 aj ostanem.
Chceli sme 4, po prvom sme chceli 0😀 mame 2 a ja by som este jedno prijala
Plánovala som tri, po druhom pôrode som si povedala (aj mužovi), že sa uspokojím s dvoma. 😁 A asi to tak má aj byť. 😉
Chceli sme 2, ale nemáme žiadne.
Najprv žiadne, potom 3 až 4, teraz 6. ;D
Chceli sme vždy veľkú rodinu a tak mame 5 deti
Chceli sme nula, máme nula 😅
Mame 2 a vzdy som to aj tak planovala, ze budeme mat 2 a porodim do 30.
Chcela som styri a budem mat sedem.5mam s prvym manzelom.
Plánovali sme 1 a stále to aj platí 😉
Máme jedno a tu aj končíme
chcela som 0-1.. mam 1.. dalsie nemam v plane, cize nebude 😊
Chceli sme dve,máme tri
volakedy za čias puberty som chcela aj 2,3..no proste blbý pubertálny rozum.Myslela som si že sú ako babiky,všetko sa spraví samé a teraz ani jedno nechcem😀 a zatial sa tým deťom aj úspešne vyhýbam
My sme neplanovali ani jedno, ale aby som to dala na "poriadok", tak prve dve sme nechali do nasho zivota proste prist. Nejake extra "planovanie" v tom nebolo. Tretie sme aj chceli, aj nie...Boli sme na vazkach, no vyriesil to Boh za nas... 😊. A stvrte prislo uplne ako bonus 😍.
Takze mame 4 🙂
Môj muž stále vravel, že "ty chceš 5, ja chcem 5, to je spolu 10"
Máme 5 🙂 ale občas ma to ešte chytí, že "fakt to už nikdy nezazijem???"
Vždy som chcela dve, zatiaľ máme jedno, do budúcna to vidím na dve, ale netuším kedy

Chceli sme jedno, mame 3 a dalsie uz nebude.