Ľutujete, že ste nemali deti skôr ako vo veku, v ktorom sa vám narodili?
Ľutujete, že ste nemali deti skôr ako vo veku, v ktorom sa vám narodili?
Lutujem ze som ho nemala neskor,okolo 40 by bolo akurat
Myslím si, že každý to má stanovené inak (či už vnútorne, alebo zabezpečením rodiny), kedy je vhodná doba mať dieťa.
S manželom máme 2 zdravých synov. Starší má 21r., mladší 5r.
Keď si to porovnám na sebe, je to asi takto: keď som mala 19 r. bolo to ťažšie v materiálnom zabezpečení, ale na druhej strane mala som viac trpezlivosti, sily a viac som toho stíhala. Keď som mala 35r., bolo to ľahšie v materiálnom zabezpečení, ale ťažšie s trpezlivosťou a únavou. Všetko má svoje pre a proti.
Jediné, čo ma mrzí je to, že každý vyrastal ako jedináčik, chýbalo tam to súrodenecké blbnutie. Síce sú bratia, ale veľký vekový rozdiel nepustí. 🙂
Ja som na dnešné pomery rodila asi aj pomerne skoro, mala som 26 a 29. Neľutujem to, veľa ma to naučilo a v mnohom aj zmenilo. Ale je mi luto, že už sú takí velki a ja stále mlada 😂 asi by som s tymto rozumom rodila ešte neskor. mám 36 a často premyslam nad tým, že som tak veľmi tuzila po rodine s mojim muzom, že som si nedala priestor uzit si možno viac “slobodných” veci ako ja-dospela-pracujúca. Ale tak to asi malo byt 😊
pre srandu, minule som si uvedomila, že keď mala moja mamina 36, ja som dopratala domov mojho muža-vtedy frajera a ako čerstvá 18-tka som ju brala ako už celkom “staru pani”. Cize cisto teoreticky, ak by som sa ponáhľala, tak v cca 36-37 by bola babkou. Takze vlastne stále som na tom dobre 😂
Áno, často si poviem, že prečo sme tie naše detváky nemali o niekoľko rokov (hoc aj o 10) skôr. Mala som ich v 33, 35, 38 a v 40tich.
ja ľutujem že to veru nebolo skôr, mala som 29 a 32, aspon o 4 roky skôr obe. teraz už nemám na ne takú trpezlivosť, aj sa mi lahšie v noci vstávalo, aj všetko by bolo lepšie, teraz mám 40 a už by som si niekedy priala, nech sú dospelí🙂
Áno, aspoň 10 rokov skôr.

Ja som mala 19 a manžel 23, keď sa nám narodil syn a absolútne neľutujem. Deti budú dospelé a my si ešte budeme vedieť kvalitne užiť život, takže v tomto smere je úplne super mať skôr deti. Môj názor.