Manžel nás opúšťa 3 mesiace po pôrode
Dobrý deň,
v piatok mi manžel oznámil, že od nás odchádza. Dôvod - neľúbi ma. Pred 4 mesiacmi sme mali svadbu, dcéra sa narodila pred 3 mesiacmi. Po pôrode bol stále stále v práci a na mňa prišlo popôrodné blues. Cítila som sa osamelá a robila som scény. Sme spolu siedmy rok. Snažila som sa ho presvedčiť, ponúkala som alternatívy, ako to zachrániť. Odmieta. Finančne sa o nás chce postará, aj za dcérou chce chodiť. Pýtala som sa, či má inú. Vraj nie. Je z neho workoholik, rieši len svoju prácu a biznis.
@nika898 mňa ale strašne ranilo, že povedal, že ma neľúbi. Pred pár týždňami sa ma pýtal na druhé dieťa. Áno, včera napriklad povedal, že nevie, či má neľúbi...
Dobre ze mal 18 ked ste sa dali dokopy a ty to beries ako zivotny vztah ale ako hovori moj manzel od 18 do 22 lietal za kazdou pi*ou doslova kym sa "vyburil". Teraz ma 26 a je kludny. Teraz sa necuduj ale mlady chlap co je od 18tky v jednom kolotoči, robi fyzio (nechodia k nemu len stare tetky to sa neboj) a doma zena co robi vkuse sceny, male dieta .. No aj ja by som to skoncila. Jeho harmonogram poznas jak hodinky .. By ma piclo keby ma tak dakto kontroloval.
@lubicaaaemmka pár dní ho ignoruj. Nech si vyzerie to ako ti povedal, ze ta nelubi. a on si potom uvedomil, ze prestrelil. Uvedomuje si to uz len tym, ze ti povedal, ze odide a zrazu odísť nechce
@lubicaaaemmka mne manžel povedal že má nenávidí a že ľutuje že si má bral a má so mnou deti. Sú to slova ktoré bolia ale treba brat do úvahy že človek v hneve/zúfalstve/smútku povie veci ktoré by normálne nepovedal. Máš to to iste ako keď človek v šťastí/eufórii sľúbi veci čo aj tak vie že ich nikdy nesplní.
@saskia_98 poznám len preto, že mi vždy povedal. Nekontrolujem ho, nemám ani prístup do jeho telefonu. A klientky ma starsie, zoznamoval ma s nimi.
@nika898 A este ste spolu?
@lubicaaaemmka nerieš to či má bokovku alebo nie. K ničomu ti to nepomôže.
@barboritta áno, leží teraz vedľa mňa. Ale žiadna neha z jeho Strany. Pohladenie. Nič.
@nika898 ja si naozaj myslím., že nemá... Možno som totálne naivná
@barboritta áno sme. Obidvaja sme si veľa veci uvedomili. A teraz mame krásne, harmonické manželstvo. Aj keď je manžel stále workoholik ale naučila som sa od neho neočakávať veci ktoré som podľa mna považovala za samozrejmosť a poradiť si sama a čuduj sa sveta prestali sme sa hádať a on mi pomáha viac ako hocikedy pred tým.
@nika898 to je super. Tak to ma byt... A nie ze ja ta neľúbim a odchádzam..
@lubicaaaemmka a preco sa nepritulis ty ku nemu ? Preco cakas na neho ?
@lubicaaaemmka len nerozumiem, ze preco potom vobec isiel do svadby, preco ta nechal mysliet si, ze je vsetko v pohode. Preco nemohol byt voci tebe po porode aj tolerantnejsi. Ach jaj. Ja len dufam, ze ti bude casom lepsie, ze najdes stastie, velmi ti to prajem!
@lubicaaaemmka To sa @barboritta nepýtala Teba, ale @nika898 , lebo jej muž povedal, že ju nenávidí.
Ináč, písala si, že Tvoj muž je stále v práci. Tak ako to, že v stredu na obed leží vedľa Teba?
@lubicaaaemmka ako som ti písala nerieš to. Nečakaj od neho nič. Nauč sa poradiť si sama. A ak by náhodou odišiel tak ta to tak nerozhádže. To že ti neprejavuje teraz žiadnu nehu no a čo. Skús ho “omylom” pohladiť ty. Áno on ti povedal že ta nelubi a ty teraz čakáš že sa ospravedlní, pomilujete sa a že ti povie aký bol debil že ti povedal že ta nelubi. Nečakaj to. Toto sa deje väčšinou len v romantických filmoch pre nás ženy. Môj muž má naučil vidieť väčšinu mužov takých ako naozaj sú a nie tak ako si ich mi idealizujeme.
@h2 ma flexibilný pracovný čas
@saskia_98 byt je aj jeho a nebudem ho vyhadzovať, keďže platí hypotéku. A rovnako keďže ešte sme tu a mame malé dieťa nebudem vytvárať ešte väčšie zlo a hnevať sa a robiť hádky, bojím sa, že by som prišla o mlieko.
@lubicaaaemmka môj muž odišiel asi aj 10x 😂😂😂😂. Povalil si veci na dva/tri dni a odišiel. Večer prišiel domov a išiel späť bez pozdravu bez čohokoľvek. Na druhý deň zmizol skôr ako sme vstali. Toto robil asi dva dni, potom sa ešte fučal ale začal sa rozprávať teda rýpať. Mna to vytáčalo a o to mu išlo. Teraz sa na tom už smejem. Mame občas typické talianske manželstvo 😂
@saskia_98 lebo má v ruke mobil a píše na koňa!
@saskia_98 ked som to urobila, nenasla som odozvu
Ahoj ja sa chcem spýtať ci ho ty ľúbiš?
@vrabcek15 áno. Ale veľmi ma ranil.
@lubicaaaemmka daj mu cas. Ty vychladni a on to musi vsetko vstrebat. Jednoducho vela veci sa stalo prakticky naraz. Najprv svadba, potom dieta, vela roboty .. Nechaj ho. Netlac na neho, nepytaj sa ho kde bol atd.. Ono sa to postupne upravi ale fakt, hlavne mu nerob sceny. Ja viem podla seba ako to moj muz zvladal ked v jednom roku ma aj o ruku poziadal, aj svadba bola, aj dieta sa nam narodilo aj dom sme dostavali .. Proste psycho rok a manzel vtedy tiez mi kolko krat povedal nechaj ma na pokoji lebo sa pohadame alebo idem prec (sadnut na pivo, povozit sa na aute) alebo hocico ine len aby bol sam so sebou a mal cas vyvetrat hlavu.
@lubicaaaemmka otazne je ci ho lubis alebo nie. Ak ano a si si ista ze chces byt s nim a je ten s ktorym si vies predstavit zivot tak sa neurazaj, neofukuj ale normalne sa s nim porozpravaj. Sama vravis ze vies aj ty, ze si bola vybusna. Narodenie dietata je velky stres pre oboch. Nam ked sa narodili obe deti bola to zataz. Piporodna depka, muz v robote, placuce dieta a samota daju zabrat obom. Chodte niekam spolu, ked ma muz flexibilmy cas a je fyzio, robi viac asi vecer a poobede. Tal si zariadte spolocne rana, ranajky, jocikovanie spolocne. Ukaz mu ze aj ten zivot s babatkom je super a ze to dieta ho bude milovat a aze aj ty napriek svojmu vycerpaniu stale chces aby bol s vamo a ze je pre vas dolezity. To ci niekoho ma alebo nema neries lebo sa zblaznis a aj tak sa s tym nic nevyriesi. Hlavne na vsetko s chladnou hlavou. Drzim palce
100%tne má inú len to nepriznal
@marion09 nenechával by telefon hocikde položený. Častokrát doň spolu pozeráme, keď vyberáme niečo z netu.. Tak neviem..

@lubicaaaemmka narodenie dieťaťa je ťažká skúška vzťahu. Viem o čom hovorím. U nás slovo rozvod padalo pomaly každý mesiac dokonca ešte aj keď som bola tehotná. To že ti povedal že sa o vás chce postarať znamená že je zmenety. Chce mat kľud a pokoj ale odísť nechce. Vadia mu hádky a scény prirodzene a normálne. S tebou lomcuju hormóny a všetko ti vadí čo je úplne normálne. Dúfala že si po pôrode bude viacej doma bude sa tešiť z bábätka no stal sa pravý opak. On je dlho v práci a ty sama doma. Ukľudní sa správ si program s bábätkom. Nájdi si materské centrum kam môžeš bábätkom ísť, kamošku na kočíkovania a na kávu, pripadne rýchli obed aj keď len vo fast foode. Ak chceš nápis IP. No ver tomu že kým sa ty nezmeníš a nepochopíš že nie je všetko tak ako očakávame nič sa nezmení.