Rozpadol sa vám vzťah kvôli nedostatku sexu po prvom dieťati?
Ide o to, ze mame s manzelom 1.dieta a sex uz nje je ako kedysi. Resp. Ja to uz tak neviem, nemam uz tolko casu, energie a chuti. Maly ma vyse 1 roka. Muz nalieha velmi a stale, ked odmietnem, urazi sa
Dnes mi teda oznamil, ze ked nebudem sexovat ani od neho nemam cakat gesta ako dotyky, bozky, atd...co ma trochu zarazilo, lebo mi to pride ako podmienovanie lasky...je to podla Vas ok? Ako na to? Samozrejme, ze mavame sex tak 1-2x do tyzdna, pomedzi to este on nalieha. Neviem ako dalej, jednoducho sa mi tieto veci porodom zmenili. Vdaka za rady
@bruneta880
@jvlo
@elizabet173
@hailey1
@kayyaa
@majkeel
@pininka1
Dakujem za vsetky odpovede, naozaj. Kedze ste vacsinou pisali, ze sa mam dat dokopy a pod , chcem sa Vas v dobrom-neberte to ako rypanie-spytat, ze ci Vy mate manzelov, ktori na Vas beru vo vsetkom ohlad, pomahaju Vam doma, nemusite po nich upratovat , nemusite im 100x pripominat co ma spravit(aj cisto muzske zalezitosti, ako je vziat auto do umyvarky)...dakujem
@misickaa4 ahoj, ty sa trápiš, že furt chce a on, že ty nechceš...to čo ti povedal je výsledkom frustrácie. Si to vezmi aj z jeho strany...si jediný človek s kým môže mať sex, aby bolo všetko kosher a vlastne ho nemôže mať. Áno úplne v pohode sa môže vzťah rozpadnúť. Od tohto sú sexuológovia. Musíš pochopiť, že máš problém a hľadať riešenie. Nedávno tu bola téma, že 12 rokov spolu už nespávali, myslela si že tak je to ok, však sú spokojní a potom náhodou v jeho telefóne zistila že jediný kto 12 rokov nesexoval bola ona. Keď ti chlap rezignuje môžeš už len čakať z ktorej strany to príde. Jednoducho toto nemôžete premlcat, treba to vyriešiť...nikoho to nebude baviť dlho, on nebude šťastný, že má znásilňovať vlastnú ženu a ty sa budeš cítiť ublizena a nepochopena.
@misickaa4 Ja si nemyslím že máš brať ohlad v zmysle že mu musíš vyhovieť. Ale brať ohlad na to čo hovorí a snažiť sa ho pochopiť - a na tom stavať vaše rozhovory o budúcnosti. Možno sa dohodnete že to skúsite, možno nie, ale konštruktívny rozhovor je možný iba ak skutočne počúvam a snažím sa druhého pochopiť. Nie presadzovať ja mám pravdu. Ty máš svoju pravdu, on má tiež svoju.
@misickaa4 mam dobrého manžela ale nikto nie je dokonalý. Ani on, ani ja. Sex s tým ale nemá nič spoločné. Na prvom mieste v živote má byť tvoj manžel, máš sa snažiť, aby bol šťastný, tak ako sa ma o to snažiť on. Pokiaľ sa budete zduvat a pozerať len na seba a bude to samé je, ja... Tak šťastní nebudete. Manželstvo je o inom, než o nosení peňazí z prace a starostlivosti o rodinu. Deti raz odídu, on ostane...
A kolko ma rokov ci nie jev druhej puberte ono to u chlapov stupa po 40 a po 50 klesa vlastna skusenost
@tinqua pre boha ona je rok po pôrode!
Čo ste všetke ohlupli či čo?? Akých 12 rokov tu porovnávaš?
A oni sex majú len nie ako si to on predstavuje.
Rok po pôrode to tak má xy žien
Možno ešte nemá riadny cyklus nič
Ja som v roku mala chuť nula bodov a bolo to čisto hormónmi lebo môj muž nerobí nič iné ako predtým a chuť je úplne iná. Druhé dieťa bude mať v lete dva roky. To potrebuje všetko čas. Ty sexuješ čo druhý deň od šestonedelia dojčila si? Možno už po pôrode ste si dali čislo omg ženy!
@misickaa4 tvoj manžel zvolil nešťastný spôsob vynucovania sexu. Netuším ako má byť chuť, keď ti naordinuje koľkokrát bude sex a ešte dostaneš okolo hubovú polievku, keď nie je. Sme spolu 11 rokov a boli rôzne obdobia, kedy jeden alebo druhý chcel či nechcel a poviem ti druhá strana nikdy, nikdy nerobila toto, čo dokazuje tvoj chlap. A áno padlo tu ako si si manžela vybrala na cely život. My sme si jeden druhého tiež vybrali, ale nikdy sme nevraveli, že zoberiem si ťa za muža/ženu, ak bude sex každý deň odteraz až po hrob.
@andrejka1974 ma 31
Z praktickeho hladiska by bolo najlepsie, aby boli spolu:
mlada baba, starsi muz (aspon o 10 rokov) - jej sa nechce do sexu, on ma nizsiu potrebu sexu ako nadrzany 20tnik
mlady chalan, starsia zena (aspon o 10 rokov) - on by sexoval od rana do vecera a ona objavila, ze ju sex bavi, (lebo jej priroda posiela hormony, bud naruziva, uz mas len par rokov moznost mat deti, tak to vyuzi)
;)
@misickaa4 Povinna jazda 🙂
@misickaa4 2x proste idem ... to znie ako keby si si išla odpracovať daky trest 🙄... podľa mna muž to nemyslel zle (áno zle to vyznelo ale chlapi často nepodajú veci citlivo) len si určite nemohol nevšimnúť že to robíš “nasilu, aby si to mala za sebou” a to akože úprimne ani ten by netešilo robiť niečo s niekym kto by to robil len aby to mal za sebou
@misickaa4 Ak ti tu 100% zúčastnených povie že máš pravdu, vám dvom to nijako nepomože.
Pomože vám ak sa pozhovárate spolu. A rozhovor bude možný, ak sa budete navzájom počúvať. Je predsa jedno ako to berie muž tvojej susedy alebo tvojej kamarátky, jediné na čom záleží je ako to berie tvoj muž a od toho závisí, na čom sa vy možete spolu dohodnúť.
@sono2 furt tu meliete to iste dokola, lebo nie kazda zena ma chut na sex atd. Ja nehovorim, ze sa ma teraz premahat a neviemco robit. Len mam pocit, ze niektore zeny (ako uz bolo spomenute vyssie) pouzivaju materstvo ako vyhovorku na vsetko. Ona mu odopiera sex, tak on jej dotyky a bozky... mne to pride fer... alebo muz musi dopriat zene co potrebuje a ona jemu nie? Neviem, ako to mate vy doma, ale my sme rovnocenni partneri ✌🏼
PS: s tou manzelkou roka je to uz trosku otrepane
@misickaa4 ahoj ak je pre neho sex a dotyky dolezity prejav lasky... Tak sa citi z tvojej strany nemilovany. Preto tak reaguje. On citi ze nams o neho zaujem... Ze pre teba nie je dolezity... A tak. Ja keby ma moj muz nechce tiez by som to tak citila. Takze len chcem ti trosku predostriet mozny jeho pohlad na vec.
@misickaa4 neberiem to ako rypanie, vy dvaja viete najlepsie ako to je, ty si napisala iba jednu stranu problemu, nic si nepisala o tom, ze ake je oststne jeho chovanie. Ja mam stastie, ze moj muz je taky, ze mi pomahal vzdy a so vsetkym ale samozrejme tak ako aj ja nieje idealny.
@misickaa4 on to časom pochopí ak je teda normálny. Muži trucujú atd.
Ja vychádzam z toho že ste tak dlho ako my muž má rád sex cca tak často ako môj len môj dávno neni na dotyky atd
Takže.
Viac ho zamestnaj
Môj si uvedomuje že deti atd akonáhle je s nami viac dlhšie myslím. Raz nechce chápať raz chce raz zabudne raz si spomenie.
Ja by som nerobila drámu dotyky nech si ich teda necha. A buď milá nehraj mu do karát a ono sa to spraví uvidíš.
@sono2 zapajat sa ho snazim, on porobi, ked mu poviem, ale mam pocit, ze vzdy za to ocakava...
Ked nu nevyjdem v ustrety, tak presne viem, co bude nasledovat okrem toho, ze nebude davat dotyky, pusy. Zacne aj nerobit doma a na dome, nozno bude chcoet rozdelit rodinnu kasu, a zacne robit vsetko preto, aby sme sa teda rozpadli, lebo ved nemame intimitu ..
@sono2 este k tej rodinnej kase-ja nie som odkazana na jeho peniaze, vobec. Som sice na rodicovskej , ale popri tom pracujem. Mne ide iba o princip, ze sme rodina, tak by sme mali mat aj dpolocne financie. Mame dom a hypo. Ked rozdelime peniaze, on si svoje(okrem povinnucj vydavkov ba hypo a byvanie) minie a potom dueta a vylety a pod mam platit len ja?

V sexe nieje podststna kvantita ale kvalita. Ked tvoj muz vidi,ze je to aj dvakrat za tyzden totalne onicom, tak je jasne ze skusa. Mozno sa aj on citi zle, ze ta uz tak nevzrusuje ako predtym,ze uz si to nevies uzit. Mozno by si mohla viac prihliadat aj na jeho city. To ze sa ty len premozes to je onicom ak prenho. Prichodom dietata da vela veci zmeni, ale stale treba pozerat na to,ze najprv ste boli sami dvaja, ze z niecoho to dieta vzniklo. Mozno ma pocit ze sa venujes iba dietatu a jemu nie a chce ta mat aspon na chvilu cez den pre seba, tak iniciuje sex casto. Ja to poznam z opacnej strany, ja som chcela a muz nie,venoval sa malemu a prestalo vsetko, aj bozky, uz iba pri sexe, tak logicky som ten sex chcela.castejsie aby som citila jeho blizkost