icon

Som zlá mama, keď chcem ísť von?

16. aug 2024

Čo je moje dieťa na svete som nikde nebola, zbehnem sotva na hodinu do obchodu sama, som stále so svojím dieťaťom. Všade chodím so svojím dieťaťom. Bude sa konať rodinna oslava na ktorej by som chcela zostať už dlhšie ako len do 8. hodiny, robí zo mňa zlú matku? Len za to že po 3 rokoch chcem byť trošku dlhšie na oslave a vypňúť?

Strana
z2
pralinka86
16. aug 2024

Nevesaj mu to na nos. On tebe asi tiez nehovori, ze kde bol kazdy vecer.
A chod si to užiť, je normálne ist medzi ludi. Ak babka nema problém, kľudne do toho.
Onedlho sa hadam pan otec ukaze, ako strazi dieta cez vikend trebars

danica2711
16. aug 2024

tvoj muž je debil, zjavne preto vám vzťah nevyšiel. Choď na oslavu, po 3 (!!!!!!) rokoch si to zaslúžiš na 1000% a dobre sa zabav

tiezjedna
16. aug 2024

Robíš si niečo z rečí chlapa, s ktorým žiješ oddelene?? To vážne?

fiirsttiime
16. aug 2024

Ze sa nad tym vobec zamyslas 🙈😁 povie ti to plemeno co chodí hocikde, nestará sa o nič. Dieta mas kde nechať, dokonca pri ludoch co ho milujú... posledná by som odchádzala z tej oslavy, kludne by som zhasla a zavrela dvere 🙈😁

dharmasanata
16. aug 2024

On len preto má také reči, aby náhodou si nestretla niekoho iného 😀 len pekne choď... A jemu to vôbec nemusíš oznamovať, že niekam ideš. Do budúcna aby si vedela..veď píšeš, že ste v odlúčení. A pekne by som dala dieťa jemu nech sa pekne stará

kristinapetronela
16. aug 2024

Krásne užitie voľného času želám 🙂 si nie len matka ale ak človek

luccija
16. aug 2024

Načo mu to vôbec oznamujes vyhnes sa nevyziadanym radam

gribka1
16. aug 2024

Ak nežijete spolu a otecko nevenuje veľa času dieťatu, jeho názory ťa nemusia vôbec zaujímať. Môžeš mu oznámiť, že dieťa bude u babky, ty ideš na oslavu a svoje názory nech si nechá pán otecko.

cukroska
Autor odpoveď zmazal
koniarova
18. aug 2024

Ty s ním ani nežiješ a trápi ťa,čo si myslí? Totálne ťa zdeptal, vycical z teba život. Prečo sa nerozvedieš, keď máš kde byť? Z tohoto arogantného hovada si ťažkú hlavu nerob.

any_soj
22. aug 2024

"mamy také veci nerobia.." citujem tvojho muža. ROBIA. Samozrejme, že mamy také veci robia!!! Aj oveľa skôr ako po 3 rokoch. A mnohé mamy majú normálnych mužov, ktorí im sami povedia "chod do fitka/na kávu/do divadla už po prvých týždňoch, a po roku dvoch nás kľudne pošlú aj na víkend s kamoškami. Prosím úver tomu, že musíš vypnúť! Veľmi fa obdivujem, mne keby sa manžel nestaral tiež o dieťa, už dávno by som sa zbláznila, aj tak mi je často ťažko, unavene, prestimulovane. Choď, uži si. Dakuj Bohu, že máš starkých, ktorí s ňou chcú byť a ona s nimi a určite to prosím, pre dobro vás oboch, využi častejšie. To, čo hovorí tvoj muž, je nechutná manipulácia.

any_soj
22. aug 2024

@gribka1 hlavne mu to nemusí ani len oznamovať, čo ho do toho? Hádam mu netreba oznamovať každý ich pohyb... Nie tajiť, ale proste načo oznamovať niekomu, kto sa nezaujíma každý večer, ako sa majú (ako sa majú obe!!! A skutočne zaujíma, nielen prípadne vypocitavo spýta), načo oznamovať jeden konkrétny večer?

gribka1
22. aug 2024

@any_soj Tak neviem ako fungujú rodičia nerodičia. Či o dieťati majú vedieť ak nežijú spolu. Nemám skúsenosť. Ale keď to môže predchádzať iným komplikáciám a vyhrážkam, možno aj dobre informovať.

any_soj
22. aug 2024

@gribka1 tiež si neviem predstaviť, ako je to žiaľ fungovať sám s dieťaťom. Ale teda pokiaľ by sa môj manžel nestaral o naše dieťa, chodil by na výlety a vzbudzoval by vo mne neoprávnené pocity viny, žila by som si s dieťaťom svoj život. Ak by sa vyslovene nepýtal, tak rovnako, ako by som nemala dôvod mu hovoriť, koľko času trávime na ihrisku, kedy ideme na nákup, ani to, kedy je so starkymi by nebol dôvod mu oznamovať. Myslím,že autorka je žiaľ dosť zdeptana týmto pánom, keď jej normálna vec - nechať dieťa u starkých - príde ako niečo špeciálne, za čo by sa ešte aj mala cítiť zle. V mojom okolí bežne aj mladšie deti u starkých aj prespávajú, strávia 24 hodín a podobne...

luba98
24. aug 2024

Tvoj muž odchodom zo spoločnej domácnosti stratil akékoľvek právo rozhodovať o tvojom živote .Je to arogantný sebec, ktorý si myslí, že ťa aj na diaľku bude ovládať a deptať pocitom viny.Konečne sa mu vzopri .Si svojprávna osoba a pokiaľ je o dieťa postarané ty môžeš ísť aj na opačný koniec zemegule,jeho to nemá čo zaujímať.Pravdepodobne tento model správania nadobudol od rodičov,matka asi tiež musela doma kmitať.Ty sa nedaj a uži si všetky oslavy,aby ti z toho doterajšieho života nedrblo.

maryetta
24. aug 2024

“Mudremu” oteckovi odkazujem ze aj 4-mama sa chodi “vyventilovat” a dobit baterky. Mama musi casto funfovat viac nez otec…. A nech je rad ze je to “iba” tako “casto…. Lebo nie-nie si horsia resp.ani lepsia ked si nonstop s dietatom.
O tom kto je lepsi/horsi nech sa on sam zamysli ked on beha kade-tade a ty si s dietatom.

terry658
24. aug 2024

Nabudúce budeš už vedieť, že takéto veci sa exovi nevešajú na nos. Malá ide k babke. Koniec informácie. Ak sa spýta, čo budeš robiť ty,tak mu povedz, že to ho už skutočne nemusí zaujímať. Vybavené.
Nenechaj sa psychicky deptať debilkom.

Strana
z2