icon

Som zlá mama, keď chcem ísť von?

16. aug 2024

Čo je moje dieťa na svete som nikde nebola, zbehnem sotva na hodinu do obchodu sama, som stále so svojím dieťaťom. Všade chodím so svojím dieťaťom. Bude sa konať rodinna oslava na ktorej by som chcela zostať už dlhšie ako len do 8. hodiny, robí zo mňa zlú matku? Len za to že po 3 rokoch chcem byť trošku dlhšie na oslave a vypňúť?

Strana
z2
lucia13022023
16. aug 2024

Nie, nerobí.

amelia89
16. aug 2024

Tak snad na to odpoved poznas aj sama. Narodenim dietata ty ako osoba nezanikas, si mama ale stale si aj zena,manzelka,kamoska,clovek…

ivik4
16. aug 2024

Nerobi !!!!
Aj ked tu Ti napisu niektore ze tvoje deti dostanu generacnu traumu ked ich nebudes brat na vsetky oslavy a podobne a este to nazvu studeny odchov 😄.
Zabav sa mamina 🩵🩵

martul
16. aug 2024

Kto je za ,, tým?!" Manžel?

pribinak
16. aug 2024

Sama vieš te odpoved je, že NIE nerobí.
A že ten, kto tá o tom presviedča má nejaký PROBLÉM

petamich
16. aug 2024

Nie

ina2405
16. aug 2024

Choď a uži si to😘

enmery
16. aug 2024

V prvom rade si človek. Pred pár rokmi si sa stala "aj" mamou. Nezabúdaj na seba-pretože len šťastná matka =šťastné dieťa. Uži si oslavu a určite choď takto sama niekam častejšie, psychohygiena je dôležitá. 😉

dzejsik
16. aug 2024

normalne si zozen strazenie, chod a uzi si to 👍

30katrusa40
16. aug 2024

Nerobí. Niektoré skrátka potrebujú oddych. I keď zrovna rodinná oslava. Z takej udalosti ja by som sa snažila zdrhnúť čím skôr ale záleží od vzťahov. Niekto ti niečo vyčítal ? Kto bude s drobcom ? Ak máš poriesene stráženie je to ok.

masandra
16. aug 2024

Nie! Povedala by som, že to aj potrebuješ, aby si mohla byť viac uvoľnená a potom menej vystresovaná vo výchove a traveni času s dieťaťom. Ja som kojila do 3 rokov malú, akonáhle som prestala, išla som na tri dni na výlet sama so sebou. Potrebovala by som to, inak by som to nezvladala dobre ďalej a urobilo by to len zlobu. Šla som na turistiku, trávila čas pri vode, spala som v aute, bola som proste sama so sebou, ale to bolo to, čo som potrebovala a prišla som späť ako vymenená. Takže smelo do toho.

autor
16. aug 2024

S mužom máme teraz velmi ťažké obdobie, žijeme oddelene čiže ja musím pri dcere fungovať na 150% každý deň čo sa všetkého týka. Sama na sebe už pociťujem že ozaj je toho na mňa vela a aspoň takto by som vedela pustiť ventil. No zase počúvam čo som za mater že chcem isť na oslavu že ja sa budem “zabávat”… jasne malinká ma super babku pri ktorej môže byť.

letfenixa
16. aug 2024

@autorka a kto ti to hovorí? Ak ten muž, s ktorým žijete oddelene a teda netravi čas s dcérou rovnako ako ty, tak kašli naňho.

maris5
16. aug 2024

Nie si zla mama. Kazdy ma pravo byt aspon chvilu sam zo sebou a robit nieco bez dietata.
Poznam to velmi dobre. Moja mama mi zakazdym splechla, ze kam chcem ist, ze som matka. Tak som jej povedala, ze to ze som matka neznamena, ze nie som uz clovek, ktory pojtrebuje aj nieco ine zazit ako menit plienky. A dieta ma aj otca, ktory je rovnaky rodic ako ja.
Ked zijete oddelene, otec dietata si neberie dieta na par hodin, vikend?

simsalabim
16. aug 2024

A otec dietata od jej narodenia tiez nikde nebol? Ci on je otec roka len na papieri, ale rozdrapuje na teba hubu?

erickatt
16. aug 2024

Ale okamzite nam ukaz saty a neskus neist. Moja dcera bola na svadbe, ked mala malinka rok a v pohode som varovala. Ak su s babinou casto, nevidim problem

domkakvet
16. aug 2024

Nie si a chod kludne von.

kiki68
16. aug 2024

My chodime von do 3:00, maly je so svokrou. Normalka u nas . DVA krat za mesiac ideme niekde het bez dietata. Nie ze by nejak trpelo

pribinak
16. aug 2024

A to ti kto vlastne hovorí? Muž s ktorým nežiješ? Alwbo kto? Lebo ak je to muž s ktorým vlastne nežiješ, tak jeho názor by má nezaujímal

ina2405
16. aug 2024

@pribinak takto zvyknú žene dohovárať aj starí rodičia dieťaťa🤦 nepáči sa mi to..

autor
16. aug 2024

Moj muž má takéto reči. A jasne že on chodí hocikde, on je skoro každý týždeň na svojích “panských jazdách” nikdy som na to nemala žiadne pripomienky vlastne mi to ani nevadí veď ak to potrebuje nech ide tak či tak či by šiel alebo nešiel na mňa to nemá žiadny dopad keď spolu nežijeme. Len kedm poviem že veď aj on chodí velmi často a ja chcem isť raz po 3 rokoch tak mi odvrkne že čo sa ja mam čo porovnávať s ním. Ja som mama a mamy také veci nerobia.. potom mám výčitky a cítim sa fakt zle že mi vobec napadlo niekam chcietm ísť. A dcerka je so svojimi starými rodičmi velmi rada sami mi hovoria aby som išla že s ňou radi budú.

radkaradix
16. aug 2024

po 3 rokoch???? ja ze hovorime o par mesacnom babatku!

tetapetra
16. aug 2024

Kdeže. Bež uži si to

enmery
16. aug 2024

Prepáč, to co za cocota je Tvoj muž? Narcistické manipulatívne hovädo. A to som ešte slušná. Prepáč.

som_realistka
16. aug 2024

Ak máš super babku. S ktorou má 3 ročná vzťah, a babka je ochotná ju strážiť, tak v záujme tvojej duševnej pohody by som sa s ňou dohodla na cadtejsom stratení ako raz za 3 roky, či už pôjdeš na kávu s kamoškami raz za čas. Alebo niečo iné, kaderník, posila, masáž to je jedno. A mužovi povedz, že mamy robia aj iné veci ako je utieranie soplov a vymieňa ie plienok ale ze tatkovia tie sople môžu utierať tiež. Inak, ak žijete oddelene, preco mu ju nedáš zo dvakrát týždenne nech si budujú vzťah.

struhanka
16. aug 2024

Mamy také veci nerobia? Je on normálny?! To, že sa žena stáva matkou, neznamená, že prestáva existovať ako ľudská bytosť, človek, manželka, partnerka, sestra, kamarátka, dcéra… Môj muž vie, že si občas potrebujem oddýchnuť od dieťaťa, mať čas len pre seba a svoje myšlienky, svoje záujmy, svoj okruh ľudí, ktorých mám rada. Aby som potom mohla byť lepšou mamou a partnerkou, lepšou sebou.

ina2405
16. aug 2024

Ani sa nečudujem, že máte ťažké obdobie. Choď a zabav sa 🙂

simsalabim
16. aug 2024

Zeny, nerozumiem, naozaj nerozumiem, preco si toto od chlapa nechate... priviazat sa k sporaku a dietatu. Toto bolo treba razne zatrhnut, akykolvek pokus od neho. Mojho to ani len nenapadlo, ale kebyze ano, tak by sa nestacil cudovat, co by si vypocul.

floki1994
16. aug 2024

Prosim ta takeho chlapa si vyskrtni zo zivota..ved ta len depta...uzi si to...vsak aj ty potrebujes vypnut a aj dietatku to prospeje ze je s babkou...vsak sa dosmeje aj muz kebyze ides do striedavky a mal by dieta aspon 24h kazdy druhy vikend 😀

januska12323
16. aug 2024

Nie nerobí. Zlú matku z teba robí len podvolenie sa mužovi s ktorým ani nežiješ. Zaraď ho do kategórie budúci bývalý a konaj podľa toho.

Strana
z2