icon

Veľká túžba po dievčatku

22. apr 2020

Ahojte baby, chcem sa vás opýtať či ste mali niektora túžbu po konkrétnom pohlaví dieťatka. Mám dvoch synov a veľmi by som túžila ešte po dievčatku. Svojich synov zbožňujem, no veľmi by som chcela ešte dcérku. Ja neviem či to nie je iba moja naivná predstava o dcére, ale neviem sa toho pocitu zbaviť. Kebyže už dcérku mám, tak by mi dve deti bohato stačili, ale teraz mám stále taký pocit akoby mi niečo chýbalo.
Mali ste

autor
22. apr 2020

@777januska777 no to u nás nehrozí 😂😂😂 viac ako tri deti by som nechcela. Ale mám známu, rodičia chceli chlapca a podarilo sa im to na 5x 😂😂😂

fotoarch
22. apr 2020

Mam 2 chlapcov a najmladsiu dcerku a ano, je to ine a mile. Ak Ta tuzba zenie , tak smelo do snazilkovania 🙂.

h2
22. apr 2020

@lucks6 Dovolím si nesúhlasiť. Ja som veľmi chcela práve chlapca. Už má 8 rokov a je to hrozný "maminkáč". 😁

punka24
Autor odpoveď zmazal
veronika4495
Odpoveď bola odstránená
hennyinnsbruck
22. apr 2020

Veru som za to osudu vďačná 🙏🙏🙏😍

pininka1
22. apr 2020

Tiež som chcela chlapcov, kým som ich nemala. Ale nie, zlatí sú, ľúbim ich nadovšetko, do tretice však máme dievčatko a je to veru iné.

11iva11
22. apr 2020

Ja mám prvorodené dvojičky, chlapca a dievča. Čo tu tak čítam, som asi šťastný človek. A aj som 😍

kacena177
22. apr 2020

Ako keby to bol môj príspevok 🙄 Tiež dvaja chlapci, obrovská túžba po dcére, tiež som vravela, keby že už mám dievča, tretie ani neplánujem. Bol to doslova pokus o dievča 😜 Vsugerovala som si, že čakám babu, celé tehu úplne odlišné. Vieš si predstaviť ten moment na sone, keď sa objavil chlapec😯 Šok. Poplakala som si veru. Synovia sú úžasní, no sen po dcére nesplnia. Takže asi sa zmieriť alebo skúšať ďalej??

kiki68
22. apr 2020

Cakam chlapca a vieme, ze to je proste chalan. Este by som strasne rada dievcatko

andrejka1974
22. apr 2020

Ja mam prveho syna potom som mala dcerku ale ta nam v 4 mesiacoch zomrela potom prisli 2 chlapci ale tuzba opat mat dcerku bola velka a tak 8,5 roka po poslednom synovi sa nam narodila dcerka a po 2 a pol roku dalsia teraz maju uz 26,22,20, 12 a najmensia 8

lucks6
22. apr 2020

@h2 ano? tak to mozes byt rada ale uvidis, ked bude mat 15 rokov. nakupovat asi s tebou len tak lahko nepojde :D :D

h2
22. apr 2020

@lucks6 Tak ja som taká netypická žena, lebo ja nakupovanie neznášam. Ale na mojom synovi je super, že čo mu kúpim (na oblečenie) to si dá a nerieši. U dcérky by mi toto asi neprešlo. (Ale ktovie, možno budem v puberte prekvapená.)

denden77
22. apr 2020

mam 2 kamosky, ktore su na tom ako ty.. 2 chlapci a chceli este dievcatka.. jedna sa na to vykaslala, druha sa este snazi zlomit muza 😁 ja som vzdy chcela chlapceka a tradaaa, v bruchu je dievcatko 😁

daniela2227
22. apr 2020

@laurica1232 tak snáď sa vám čoskoro zadari 😏✊ ja mávam obdobia..že to vzdavam..A obdobia /Ako aj teraz/ že sa tým uzieram 😔

autor
22. apr 2020

@hennyinnsbruck uvidíme čo čas prinesie ☺ ale ďakujem za radu ☺ nám sa deti podarili vždy na prvýkrát takže som sa ani nestihla nikdy zamyslieť nad nejakými babskymi radami 😂

autor
22. apr 2020

@kittykat22 máš pravdu, treba myslieť na to že to znova môže byť chlapec 😂 ale určite by sme ho ľúbili najviac na svete ☺

hennyinnsbruck
22. apr 2020

😂😂😂😂 To je super 👌

autor
22. apr 2020

@veronika4495 ja mám obe deti ešte v rovnakom mesiaci narodené tak som nekupovala fakt nič 😂 ma to veľke vyhody ☺

autor
22. apr 2020

@kacena177 presne ta viem pochopiť ☺

laurica1232
22. apr 2020

@daniela2227 presne to iste prežívam sú dni keď si vravím ze ale ved to príde a možno už to vyšlo a potom také ze mi je to jedno.. Budem ti držať palce 😉

autor
22. apr 2020

@andrejka1974 vau koľko detičiek ☺
Je mi ľúto tvojej dcérky 😢

hastrmistr
22. apr 2020

Ano, cely zivot som tuzila mat dievca, vlastne chlapca som si ani nepripustala ze by som mala.ked som zostala tehotna som hned vedela ze to bude dievca, aj v duruhom pripade som si bola na 100%ista a v 20tyzdni sa mi to potvrdilo....tetaz mam 2dievcata a nemenila by som...niekomu je jedno ake pohlavie dieta ma a inemu nie....

anickaaa6aaa
22. apr 2020

Ja budem asi za divnú, ale nikdy som nemala tužbu po dcere alebo synovi..Keď som otehotnela a zistila, že to bude syn bola som šťastná, že dieťa vyzerá byť zdravé a vôbec som nebola sklamaná, alebo, že by som išla kôli tomu revať... Syn ma čoskoro 8r a túžba po dieťati nie je vôbec. Stačí mi jedno dieťa 🙂

nadja23
22. apr 2020

Tak ja som si bola ista,ze budem mat chalanov,pretoze mam 2 bratov,muz ma brata a vsetci prvorodeni u nas su chlapci- vysledok? Mame 3 dcerky 😂 prve dve som neriesila,tretiu sa priznam,ze sme mysleli,ze bude chalan,ale teraz,ked su starsie a super sa prehraju,tak je to parada 🙂 obcas mi ale stisne srdiecko,ked vidim synovcov,ale stvrte uz neplanujeme ;)

autor
22. apr 2020

@anickaaa6aaa pri prvom dieťati to nerieši asi nikto . Ani ja som neriešila či to bude chlapec alebo dievča, bolo mi to jedno.

daniela2227
22. apr 2020

@laurica1232 dakujeem 😊 a napodobne 🙏 momentálne mám 2 dni do ms ..Ale keďže ma začala bolieť žila na nohe..Už viem že opäť príde

julka828
22. apr 2020

Ja som praveze pri prvom riesila aby to bol chlapec. Bala som sa ze ak prve bude dievca a druhe nahodou tuez a ja nikdy nebudem mat chlapca? Nepredstavitelne. Tretie sme neplanovali ani neplanujeme. Cize ja som prave to prve hrozne dufala v chlapca. Strasne som chcela mojho vysnivaneho syna. Podarilo sa uz som bola spokojna. Pri druhom som myslela ze je mi to jedno no priska nato ze nie je a ze chcem este jedneho chlapca 😂 vysledok ? Ano aj druhy je chlapcek cize ja som absolutne vyhrala 😊

iluviel
22. apr 2020

Ja tomu uuuplne rozumiem 🙂 Moje prve dieta je dcerka, teraz som tehotna druhykrat a je mi uplne jedno co to bude lebo proste svoje vysnivane dievcatko uz mam 😊 ale keby som ju nemala, tiez by mi v zivote nieco chybalo a tuzila by som po dievcati. Je to podla mna normalne 🙂

anjelaa
22. apr 2020

Aj ja Ti uplne rozumiem a chapem ta. Strašne som tiez tuzila po dievcatku. Hneď prve som chcela dievca, aby som mala istotu a potom aj keby sme mali dalsich tucet deti, mohli by to byt chlapci. Uz by mi to bolo jedno, lebo ti dcerku aspon jednu by som mala. 😉

U nas sa tiez podarila metoda mat styk pre ovu a presne v case ovulacie. Vdaka Bohu nam to podľa toho aj vyslo ❤❤

Drzim palceky nech sa tyzba naplní 😍