Vydaté žienky, chodíte von?
Ahojte ako to máte vydáte žienky ktoré mate menšie deti . Chodíte von? Myslím s manželom alebo proste vypnúť? Nemám kam dať postrážiť a ja ani vlastne nemám s kým vybehnúť von . Ako to máte vy ? Cítim sa taká divná pretože nemám kamarátky a žijem taký život žienky domácej.
Obchod domácnosť práca . Deti. Muž robota a ako chlapi..nezajem pomôcť s ničím doma
Môj manžel sa podieľa na domácnosti rovnako ako ja, keď je doma. Mne sa von chodiť nechce, raz za čas sa prekonám, naplánujem stretko s kamoškami, aby som nebola úplný odľud a nestratila s nimi kontakt. Ale teraz keď mám bábätko a syn je kojený, ešte som von nebola a tak mi to vyhovuje. Však ak máš chuť na spoločnosť, dohodni sa s kamoškami a vybehnite. Mi nehovor, že nemáš aspoň bývalé spolužiačky, maminku z ihriska atď..
Aký nezájem niečo robiť doma?? Veď ho zapriahni do domacich prac. To akože obsluhuješ dospelého chlapa?? Normálne mu povedz každý deň čo bude robiť a nechaj mu dieťa a chod s kamarátkou na predĺžený víkend.
@marca12 no proste nepomôže doma..bývame v byte a svokra si myslí že mi niečo pomôže . Ozaj ja už. Aj vyzerám hrozne niekedy myslím že som zostarla zo dňa na deň . A ešte tie trápne podpichovacky že mám brucho a šediny no mám sto chutí si nájsť niekoho kto by si ma vážil..
Naco si si robila dieta s chlapom, ktory doma nehne ani prstom? Aspon dietatu sa venuje?
Ja aj pres noc chodim na turistiky s kamoskama aj sestrou a muz je vzdycky s detma. Nikdy nerekl ze nemuzu jit. Samozrejme aj on muze jit
Normálne som chodila na bajk,prišiel chlap domov a ja som sa obliekla a šla sa na pár hodín bajkovať,s kamarátmi na túru cez víkend
Muz dieťa chcel? Kolko mate rokov? Pride mi ze ste obaja podcenili situáciu. Ty si si urobila dieta s mamlasom, netušiac ze je az taky mamlas a mamlas netusil, ze to je celé o povinnostiach.
Ja chodím s dcérou každý den von aj sama alebo spolu s manželom a však občas potrebujete vypnúť jeden alebo druhý tak mu skús navrhnúť nech ide von s deťmi a ty si zatiaľ vylož nohy a odddychuj keď boli synovia mali tak sme boli stále spolu vonku a často sama s deťmi muž robil 12 celý týždeň od 6.00 do 18.00 a v pohode som to zvládali teraz to mame oveľa ťažšie mame 13 ročnú autistku v ťažkom stave takže nič už nemôžeme plánovať a už mame toho obaja po krk takže budeme to robiť tak , že na víkend budeme už chodiť na dom na dedinu na striedačku raz on s dcérou a raz ja s dcérou , aby sme si vydýchli už obaja melieme s posledných síl takže sa skúste prestiedat a uvidíš pomôže to
Dala by som mu deti s oznámila že idem cvičiť a šla by som vypnúť. S exmanželom dom nechodila lebo on nechcel , s terajším partnerom idem. Teda buď s ním alebo aj sama buď keď je dieťa v škole alebo u otca alebo príde babysitterka. A nepotrebujem ani nikoho .
A že chlap nepomôže doma? Nuž kto nepracuje nech neje.... výnimka kedy by chlap nemusel nič doma robiť by bolo keby kompletné finančne zaobstaral rodinu. V opačnom prípade pokiaľ budem aj ja nosiť peniaze domov, potiaľ sa bude aj on venovať domácnosti
Odkedy máme dvojičky tak sme sami s manželom nikde neboli,nemáme pomoc aby nám postrážili deti.
Ale každý víkend chodíme spolu všetci do reštaurácii,detské kútiky,nákupy,výet ...
Sama chodím keď chcem trošku vypnúť ako manžel hovory na nákupnú terapiu😁Vtedy on ostane s deťmi doma.
Aj doma pomáha keď má čas a nemusí pracovať.Chodí na velké nákupy.
@sense ale áno dá sa povedať že skoro všetko plati ja mám len brigádu na pár hodín aby som stihla do škôlky doobeda moja almužna je 200eur mesačne ale už chcem niečo zmeniť a možno najprv seba lebo som dosť nervna ale zatoze vidím ako iný fungujú v pohode
To je idiot. Vyzor zeny je vizitkou muza,to mu povedz.
chodim normalne von ked chcem, sama, aj s kamoskami.
moj muz tak isto chodi von s kamosmi ked chce.
raz je s dietatom jeden, raz druhy.
ked si naplanujeme spolocny cas, dohadujem sa s mamou/svokrou ci postrazia dieta a podla toho si naplanujeme.
a teda to nie ze muz by mal pomoct. ake pomoct, snad zije v tom byte/dome aj on, tak sa podielame na chode domacnosti spolocne. tak isto aj na starostlivosti o dieta, je to nase dieta, nie moje a ma dvoch rodicov.
Tak čo si si našla a s čím si si urobila dieťa, to máš. Ja to nepochopím. Lebo muž sa nezmení zo dňa na deň. Nastav nové pravidlá, povedz mu, že musí aj on prispieť rukami k domácnosti, ste partneri a nie si jeho matko-slúžka. A nájdite si aj čas na seba vo dvojici, nech si spomeniete obaja, že ste naozaj partnermi.
K otázke, áno, chodíme von každý sám (napr včera som bola s kamoškou na koncert), spolu ak sa dá (aj keď ťažko, lebo malý zaspí len s nami, takže večer program mimo nehrozí) a čo sa týka domácnosti, mám pocit, že robí oveľa viac ako ja, a to pritom chodí do práce. Robí to bez toho, aby som mu niečo povedala, sám od seba (predvčerom sa so mnou "hádal", ze on bude umývať podlahy, nech sa nenamáham a radšej som s malým alebo ja môžem zatiaľ poskladať šaty, ktoré mi potom aj tak on pomohol). A o starostlivosti o malého ani nehovorím, trávia spolu všetko voľný čas.
Ak zo seba necháš robiť žienku (slúžku) domácu, tak to inak ani nebude.
chodim von sama, aj s ostanými mamičkami (bez detí) čo sme zoznamili na kurzoch sme 4 a chodime každý mesiac a idem aj s manželom , kamošky moc nemajú čas kedže nemajú deti tak chcú sa len zabaváť a to ja nechcem už
manžel sa podiela na starostlivosti o domácnosť aj syna
chodím na skrašlovacie procedúry aby som sa hlavne ja citíla fajn takže ti radím to isté
Ani nie, obcas zajdeme do divadla, kina...1x rok 😁
Pre mna je relax spolocny vylet, prechazdka s manzelom aj s detmi za dedinu ci po dedine, praca v zahrade.
Ano, chodime von. Svokra strazi a my ideme do 4:00 von
S mužom menej ale sama bez deti áno. ;D
Keď boli deti malé mala som to podobné. Len s tým rozdielom, že sme chodili ako rodina často všade spolu. My sme od kedy sa poznáme taký výletníci a prechádzkový.A všetok sa čas som vždy venovaka rodine. A dodnes sa hanbím, že na kamošky a na seba som su vtedy nenašla. Deti odrástli a je to iné. Veľa sa chodím bicyklovať, prechádzky aj sama a najradšej do lesa.
A na kamošky a kolegyne sa snažím nájsť občas čas. Ale u mňa je aj rak priorita rodina. Aj širšia rodina. Veľa sa stretávame celý život.
Fiha, toto by som si vyprosila! Ako si dovolí kritizovat vzhlad zeny, ktora vynosila, porodila dieta a stara sa nielen o dieta, ale aj o celu domacnost, kedze pan tvorstva nehne prstom.
Objednaj sa ku kadernícke, dieta nechaj na starosť otcovi, začni chodiť cvicit, alebo behat, stacili by aj dlhe prechadzky. A otecko nech travi cas dietatom, dieta to potrebuje a on mozno pochopi ze dieta nestaci pocat, yreba ho aj opatrit a vychovat. Mas svoju hodnotu, nenechaj sa vyuzivat a ponizovat.

Mne sa az nozik vo vrecku otvara,ked citam,ze chlap nezaujem robit doma. To si nevidela predtym ako si s nim mala dieta,ze je na rodinny zivot nepouzitelny? Normalne by mali na zakladnej skole zaviest predmet na vyucbu rodiny. Chalani by sa naucili fungovat doma,ked ich to matky nenaucili a zeny by sa naucili poznat svoju hodnotu. Lebo niektori chlapi maju zeny len za sluzky a matrac