Ženy na materskej, ktoré sa o seba nestarajú
Ahojte, dnes som bola v parku s deckami a bola tam skupina zien s detmi do dvoch rokov, asi niaky dojciaci klub, lebo stale rozpravali o polohach dojcenia. Co ma ale zarazilo, ze tieto zeny vyzerali fakt tragicky. Neumyte vlasy, sedive, fakt pribrate, oblecene ako chlapi, az som sa normalne pristihla pri myslienke, ze vlastne niekto s nimi mal sex, aby dieta mali. Ze nechapem, ze niaky chlap je s takou zenou. Sorry za vylev.
@ckatka palec hore
@zuziiiii obocie- mam rovnaky nazor
@valilienka2 pekna
@catherinah ja si vlasy umyvam pri detoch. Aj sa holim pri nicg, aj fenujem, aj si vlasy zehlim pri nich.
Ja mam.takyto pocit vzdy ked vidim svagrinu a poviem si ze preboha kto uz na toto vylezie🤣🤣🤭🙈
@babajaga anoo
@tncka dik 🙈
@anickaaa6aaa dakujem
Niektoré komentáre sú tu, ako to povedať, trosku, nevyspytateľné urážlivé alebo obhajujúce niečo, čo vlastne sa touto témou, podľa mňa ani povedať nechcelo... Netreba hneď útočiť, ženy, jedny na druhe.. Jednoducho, aj keď je téma trosku prihlupla, aspoň sa môže baviť aj o niečom inom ako len covid sem covid tam, očkovanie, neočkovanie a pod.
A?? Nie je to nahodou ich vec??
@habibim dakujem
ah ja som si teraz prečítala komentáre.
A normalne z teba odpadávam, milá autorka.
Čo sme sa o tebe dozvedeli:
Si ten typ zeny, od rana sa nezastavis, doma vzdy poriadok, deti dva krat denne bravas mimo dom, vzdy si upravena. Ked k vam niekto pride, nemusis sa hanbit. Tiez padas dole hubou
Máš chlapcov postrach denis čo chodia špinavé a keď prídete domov rýchlo šikovne hodis veci do pracky.
Že si sa o seba starala aj pred detmi aj po, tak isto si mala aj pred aj po deťoch vždy upratané (a ak navarené, že? )
Že tvoj úžasný 3 ročný určite cely dokonalý syn rozpráva lepšie než iný uplne hrozný uplne pozadu 6 ročný syn
K tomu aj šikovne cvicis. A krasne vonias
Tak, ja ti teda gratulujem k tvojej uzasnosti.
Neviem prečo, keď si taká úžasná, ako si sa tu musela verejne opísať, máš tak nízke sebavedomie, že ideš zhadzovať iné ženy a seba na ich úkor povysovat.
Neviem, prečo? Povieš mi? Mna to realne celkom dosť zaujima, ten tvoj komplex z ktorého celé toto vychádza.
To čo ma napáda je že si im závidela ako sa dobre bavia? Že majú s kým pokecať o svojich záujmoch zatiaľ čo ty si tam sedela sama ako prst a ohrnala nad nimi perou.
Nie, nebolo to nad nimi. Bolo to nad tým pocitom čo v tebe vzbudili- pocitom osamelosti. Rýchlo bolo treba zamazat to, povýšiť sa, ponížiť ich, síce anonymne, ale keď lepšie nie je, aj to stačí.
Ja by som ti poradila že nepadaj dolu hubou, uvoľní sa. Kašli niekedy na niečo, neubudne z teba. Uvidis ako sa ti uľaví.
@viestta akože ja rozumiem, že musíš hneď odpovedať a komentovať hneď, aby bolo podľa teba, ale koľko čítam diskusii a kde ty komentujes nevravím, niekedy sa stotožňujem, niekedy nie... Ale nikdy si nedovolím útočiť a drzko odpovedať... Aj keď sa mi nepáčia niektoré komentáre, tak ich rolujem ďalej... Takisto aj témy... Lebo takto zbytočne sa posúva diskusia inam, než ako bola myslena...kazda sa chce obhajovať na svoj spôsob... Autorka si chcela možno dvihnut ego, možno sa len nudí, možno sa fakt v danej situácii nad tým zamyslela ako tie ženy vyzerajú a mala potrebu to sem dat... Ja som komentovala ešte na prvej strane a potom som už len čítala, ale! Kazdy sme iný... Tak keď sa mi niečo nepáči ani tam nevstupujem
@gleep1 🙈🤦♀️🤷♀️
Autorka no vidis a napriek tomu si dobre pokecali, zatial co ty si tam sedela sama a hodnotila ich 😁Nasledne prisla na kona a nasla si malé okno pocas dna kedze sa nezastavis aby si nam dala vediet ze na ihrisku boli skarede a tlsta zeny..
A prečo sem nedáš svoju fotku aká si pekná ? My ťa pochvalime, uznáme ti pravdu, lebo veď múdrejší ustúpi a tvoj psychický problém sa na chvíľku potlačí a tebe bude lepšie
@viestta ja si myslím presný opak... Jednoducho sa pozastavila nad tým a napísala to sem.. Mala takú potrebu, tak co...ja osobne mam napr.pri výške 164cm 70kg🤦♀️ ráno keď vstanem sa na seba nemôžem pozrieť, ale to neznamená, že sa nemôžem upraviť keď niekde chcem vyjsť... Mam tri deti a nie som najmladšia, ale aj tak sa chcem sama sebe páčiť... Možno to takto myslela, ja teda hej... A nevidím nič pohorsujuce na tejto téme tak, ako niektoré mamičky..
@habibim čiže opis "ze vlastne niekto s nimi mal sex, aby dieta mali. Ze nechapem, ze niaky chlap je s takou zenou." ti vôbec nepripadá urážlivý? Ten je v poriadku, lebo sa týka tlstych žien v parku? Smutné, ženy, smutné naozaj..
ked sa maly narodil bol extremne narocny, chodila som ako zombiee. Kedze zijeme v zahranici tak tu nemame nikoho kto by mi pomohol a muz cele dni v robote. Na prechadzky som s nim chodila kazdy den, nenamalovana, s kruhami pod ocami, vlasy v drdole, ale cista.
Raz sme isli na nakup do Ikeii a tam si ma jedna mamina (zmachlena ako kraslica) zacala premeriavat od hlavy k pate. Asi si tiez myslela, ze ako moze nieco take ako ja mat muza, ale ja som sa jej v duchu smiala, ze vidis ty hlupana mna ma chlap rad aj neupravenu.
Teraz ma maly 4 roky a mame 2 mesacne mimco kludnucke cele dni prespi a ja mam konecne cas aj pre seba.
Vlasy si nefarbim asi 5 rokov mne sa sediny na sebe pacia a vadi mi ten smrad z farby.
No, snad ti da tato diskusia nieco aj ked pochybujem, ze priznas, ze si povrchna a jednoducha, ale aspon si sa naucila ako sa pise "nijaky".
@klip0 no fotky sa asi nedočkáme, lebo asi to tak celkom s autorkou fajn nebude. Anonymná sociálna sieť znesie veľa.
Priala by som Ti vidieť moju švagrinú, aby si si vylepšila mienku o ženách na materskej 🙂 Synovec má 1,5 roka a druhý 3 týždne...švagrinú som ešte v živote nevidela neupravenú a to myslím vážne 🙂 Krásne dlhé po pás dlhé vlasy, vždy nejak pekne zapletené, učesané, jemný make up, nechty síce gelové, ale upravené a postava taká, že by si neverila, že niekedy rodila, tepláky som na nej ešte nevidela....je z Kyjeva vyzerá ako vždy usmiata, krásna letuška 🙂 Tiež, kojí, v noci nespí, ale dáva to 🙂 Ja som pri prvom mala aj ťažké časy, ale vlasy, zuby a nechty museli byť 🙂
@valilienka2 tie vlasy máš perfektne. Prosím ťa, to si si nechala iba vyrásť? Ja by som si ich nechala najradšej tiež vyrásť z farby, lebo už ma to nebavi. 2tyzdne po nafarbeni mam šediny. Lenže vždy si poviem, že vyzerám hrozne. Lebo ja ich nemám sede, ale biele. Pri malej si teraz ťažko nafarbim vlasy. Lebo keď som s nou sama, nemožné a keď je aj muž doma, ona mu reve hneď ako ju vezme na ruky. Takže ani ku kadernícke na 2hod u mňa nehrozí.
V tejto teme sa presne potvrzduje, ze zeny sa nemaluju aby sa pacili chlapom, ale aby na ne ziarlili cudzie zeny 😅
@jana_eyre_2 nepripadá mi to v poriadku... Ale aj vy ostatné potom nie ste v poriadku, keď sa tu ide nakladať...
@jana_eyre_2 ja sama mam dosť kíl, keďže som ešte 4m po pôrode, mam aj vek a ne pozastavuje sa nad tým.... Možno nema autorka toľko vyvinutu slovnú zásobu, aby napr.napisala "elegantné vyplnené", ale napísala tlste... Tak teraz akože sa chytať za slovíčka.. Urazia sa len slabé povahy...A ja sama za seba hovorím, že aj keď mam vek a kila navyše, nebudem predsa s tým nič nerobiť...mna osobne sa jej téma nedotkla

Keby sme videli dušu a nie telo, všetkým nám je tu jasne ktoré mamičky by boli pekne a ktorá ta škaredá.
Uprimne ta lutujem.
Chod si nájsť prosím ta podobnú kamarátku s ktorou tam budeš nabudúce na ne pozerať a rozoberať ich lebo nebudete mat nič lepšie a múdrejšie na riešenie, zatiaľ čo ony si vás ani nevšimnú.
A možno potom prestaneš riešiť takéto veci na MK, lebo nikto kto ma v živote niekoho s kým to môže rozobrat, to nepojde rozoberať na MK