icon

Zmenil sa Vám vzťah po narodení bábätka?

moly09
8. okt 2021

Ahojte mali ste pocit že sa vám zmenil vzťah po narodení dieťaťa?
Som po pôrode 3 týždne a mám pocit že sme k sebe iný ja momentálne bývam u našich keďže mám dvojičky potrebovala som pomoc ...
Stále sa za všetko hádame keď spolu voláme nemáme sa o čom ani baviť ....mám pocit že všetko je na mňe 😞 možno mi šibe ale cítim že niečo nie je v poriadku keď mu to poviem tak mi odpovie že má miluje a že to je iba hormónmi s tehotenstva ...problém je aj že nemáme vlastné bývanie není sme spolu zvyknutý neviem či niečo také vôbec vydrži 😢

Strana
z2
stanulienkat
8. okt 2021

@moly09 kedy bol iny??? Prvy tyzden znamosti?? Ved vy ste sa vobec nepoznali. Prvy rok-dva su ruzove okuliare. No vy ste nemali ani tolkoto,aby ste sa poznavali. Hned ste zamiesili. Keby si mala 20rokov,poviem,ze blba. No ty si uz mala mat rozum a chranit sa,ked chrapes s cudzim clovekom. Lebo to ani partnerstvo nebolo. Hrozne pribehy splodenia deti tu citam. Ludia su hlupi a nezodpovedni. Este ani mnohe meporodia a uz nie su s partnerom. Takto sa "vitaju" deti na svet. Smutne... Toto su rodicovske vzory..

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
elizabet173
8. okt 2021

@stanulienkat toto nie som schopná pochopiť.

moly09
autor
8. okt 2021

Tak už to nevrátim späť tiež ma to sralo celé tehotenstvo len stresy atď ...ale nedokážem vrátiť čas aj keby chcem

hederamonstera
8. okt 2021

@moly09 naozaj mas 28rokov, tomu sa mi nechce verit. Je to take smutne...stresy v tehotenstve tiez babatkam nerobili dobre. Achjaj. Venuj sa naplno detickam, akoze realne.

derdia
8. okt 2021

@moly09 ako nehnevaj sa. Vy spolu nezijete a ste absolutne nedospeli. Ked uz mal davno byvat u vas. Ale byvat tam sama s detmi a on preco? Ved to je co uz za vymysel? A preco nebyva u vas, ked ta/vas miluje????!!!

domka222
8. okt 2021

@moly09 nedá mi neopýtať sa. Ty si chodila za ním stále a on ku tebe vôbec? A čo si čakala, že teraz to bude inak? Hlavne keď sa treba starať o deti. Keby bol taký súci, už počas tehotenstva by hľadal aspoň nájom, aby mohol byť s vami, keď u vás bývať nechce

radkaradix
8. okt 2021

@moly09 ja som mojho poznala 5 mesiacov a chodili sme spolu 3 mesiace, ked som nechtiac otehotnela. Tiez som zila ako tehotna este u nasich a on v podnajme. Ale hned sme zacali riesit spolocne byvanie a v 7. mesiaci sme uz byvali spolu vo vlastnom, aj ked v byte bola len postel a kuchyna 😅 dnes sme stastna spokojna rodinka..ale ja som si nim bola od zaciatku ista, vedela som, ze je rodinne zalozeny a velmi zodpovedny. Chcel byt vsetkeho sucastou a musim povedat, ze je obcas asi lepsi rodic ako ja 🤣😅 rodina je pre neho vzdy na 1. mieste. Takze niekedy nezalezi na tom, ako dlho sa poznate, ale na tom, aki ludia sa daju dokopy.. ten tvoj asi nie je idealny kus na zakladanie rodiny.. 🙄

1katus1
8. okt 2021

@moly09 daj si žiadosť o výživné keď si vedel spraviť deti nech na ne platí

wonder13
8. okt 2021

@moly09 maximálne nezodpovedné chovanie vás oboch, ani sa nejdem rozpisovať lebo tu nie je pochopena podstata a význam rodičovstva.... Ale veľa šťastia do života prajem detičkam

horalka1986
8. okt 2021

Velmi zvlastny vztah a osobne si nemyslim, ze su to u teba len,hormony. Preco byva s niekym v podnájme ked ma rodinu? Mal 9 mesiacov na to pre vas nieco najst. Druha vec je ze keby kazda prvomama zutekala k rodicom tak to by vyzeralo. On je otec, nie tvoji rodicua. On ti ma pomahat, nie rodicia. Ja by som s takym chlapom nebola. Keby,si mala 20 tak este ok, ale 28? Zobud sa a to ti pisem v dobrom.

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
kiki68
8. okt 2021

Ano aj nie. Dieta meni velmi vela v rezime a treba si sadnut a vykecat si to . My sme to tak spravili, videli sme ako sa nam meni ten zivot, uz to neni len take o nas a je to trosku ine. Ale nie nejako zle , len ine

janeninka
8. okt 2021

@moly09 pises ze sa pocas tehotenstva tesil- a vtedy ste to ako planovali?

kulumulu123
8. okt 2021

@moly09 ty si bábätko chcela to je pekne ale zásadná otázka v tomto akože vzťahu znie chcel aj on?? Alebo si si proste povedala ze chceš a jeho si sa ani nepýtala???

zmrzlinka2021
8. okt 2021

@moly09 normalne si sadni s priatelom za jeden stol a predebatujte vasu spolocnu buducnost.
povazuje vztah s tebou za vazny?
ako ide riesit spolocne byvanie?

ste dospeli, musite spolocne riesit veci, ktore vas trapia

Strana
z2