icon

Môžem sa priotráviť makom?

7. feb 2025

Baby budete sa smiať ale... Zozrala som polku makovnika... Silno mi búši srdce, ťažko sa mi dýcha, je mi neskutočne zle s kúti sa mi hlava... Mohla som sa priotravit makom?

Strana
z2
mamina7070
7. feb 2025

nie nemohla daj si nieco na ukludnenie co mas doma

andaluzia12
7. feb 2025

Iba si sa obžrala ;) dýchaj

maja22
7. feb 2025

Mak je nevhodný pre žlčníkarov. Zle ti trávi. Daj si fatru, pankreolan, čaj na trávenie…

freepalestine
7. feb 2025

Mozno “predavkovat” cukrom. Napi sa vody, povedz o tom, ako sa citis niekomu, kto s tebou byva/kto vie kde byvas, aby keby ti to neprejde mas niekoho, kto ti realne pomoze; nie ako my tu🙂

autor
7. feb 2025

Neobzrala, nebolo to také množstvo a mala som ho pred pár hodinami. Až teraz mi začalo byť neskutočne zle

adri266
7. feb 2025

znama je alergicka na mak. Nie si nahodou tiez?

maja22
7. feb 2025

Aj brušná viróza môže mať takýto prejav.

autor
7. feb 2025

@maja22 nemám virózu určite, vyslovene mi začalo byť postupne zle po tom makovniku

maja22
7. feb 2025

Skús niečo na trávenie a magnézko na upokojenie.

iwesska
7. feb 2025

Mak je tazky na travenie,proste ti to nesadlo.

januska12323
7. feb 2025

🙃 Jedla si ho pred par hodinami, teraz ti je zle ale určite to je z makovnika...

danieli
7. feb 2025

Po porode dcery som s takou chutou zjedla makovnik, ze az, mne bolo nenormalne zle, celu noc som prevracala…🙄odvtedy viem, ze tolerujem mak len v mensom mnozstve, v zivote nikdy mi nebolo tak tazko

marca12
7. feb 2025

Ved do tych makovnikov davaju trosicku maku. Keby si videla moje makove zaviny a kolko ich zjem... Mozno ti nesadol makovnik,skor je tam vela cukru a nie vela maku.

betulinka1
7. feb 2025

To budes mat z jedla. Nestresuj sa. Daj si nieco na travenie.

viestta
7. feb 2025

Pol makovnika, je riadna porcia, takze neotravila si sa, obzrala. Daj si nieco na travenie nech sa ti vygrga a vyprdi bude ti lepsie. Nabuduce budes vediet, ze nemas by nenapasna

rozculena
7. feb 2025

@marca12 do tých makovníkov dávajú fest veľa maku.Asi si dávno makovník nekupovala

nairobi
7. feb 2025

Ja bezne zjem polku makovnika s tým ze zjem prevazne iba mak a zvyšok necham a jedla by som ho denne, milujem mak

marca12
7. feb 2025

@rozculena Tak potom na mna je to malo. Ja potrebujem viac maku ako cesta

lenkakravcova
7. feb 2025

Nemáš alergiu na mak? Nejakú slabšiu - prejavujú u sa keď ho zjesť viac?
Lebo teda ja som už pár krát zjedla pol makovníka, ale nebolo mi vôbec zle.

danielahamar
7. feb 2025

Za mňa alergia na mak, alebo mlieko v ňom. Daj si tabletku na alergiu nejakú. Prejde to

zabka79
7. feb 2025

To je zvlastne asi pred tyzdnom som zjedla makovnik a aj som ho vyvracala v noci.. rano uz mi nic nebolo. Bohvie co tam napchali

jana_eyre_2
7. feb 2025

@rozculena mohol to byť domáci makovník..
@marca12

rozculena
7. feb 2025

@marca12 hm,no ja kupujem také,kde píšu,že 60% tvorí plnka,a tiež nemám rada,keď je málo plnky.Mne sa zdajú riadne naplnené.

janababana
7. feb 2025

Mohlo ti nieco z neho nesadnut. Mne sa stalo dvakrat, ze mi v jedle cosi nesadlo, prisla bolest hlavy, busenie srdca, zavrat, tazoba na zaludku a pomohlo az dat to von kadial to prislo.

jamidea
7. feb 2025

Mak toto robi aj mne. Mak je svina, tazky na zaludok, vydrz. O hodku dve bude dobre. Mozno mlieko trochu na zmierenie ucinku maku. Presne tieyo tvoje problemy mam po dobrej strudlicke. Pisala si o siedmej, verim, ze uz je dobre

jamidea
7. feb 2025

@zabka79 mak tam napchali a tebe nesadol. Mak je velmi tazky na zaludok, zlcnik, alergen a neviem co este. Proste opatrne s nim treba

rachel36a
7. feb 2025

Ja keby zjem pol makovnika tak skončím v nemocnici...alergia...ale ako dieťa som jo jedla a v pohode, začalo mi to až v dospelosti...neskutočne ho ľúbim, ale je mi z neho príšerne zle...úplne som z maku ako sfetovana...

eva8940
7. feb 2025

Ja jedávam mak takmer denne, som na ňom asi závislá, ale nezomletý, a bez cukru, a musí byť kvalitný, nesmie byť nahorklý, a nikdy mi nebolo zle. Ukľudňuje ma.

freepalestine
7. feb 2025

Autorka, zijes?

lalenka33
7. feb 2025

,,zožrala som polku makovníka" ..... ,,neobžrala som sa, nebolo ho tolko" , aj po sebe čítáš? Lebo tieto tvoje 2 vety sa vylučujú. Ani môj chlap nezožerie polku makovníka.
Mak je ťažký a hlavne extremne dráždi žlčník.
Niesi priotrávená, si len prežratá. Nabudúce si daj 2 kúsky a nie polku.

Strana
z2