Môžem sa priotráviť makom?
Baby budete sa smiať ale... Zozrala som polku makovnika... Silno mi búši srdce, ťažko sa mi dýcha, je mi neskutočne zle s kúti sa mi hlava... Mohla som sa priotravit makom?
Iba si sa obžrala ;) dýchaj
Mak je nevhodný pre žlčníkarov. Zle ti trávi. Daj si fatru, pankreolan, čaj na trávenie…
Mozno “predavkovat” cukrom. Napi sa vody, povedz o tom, ako sa citis niekomu, kto s tebou byva/kto vie kde byvas, aby keby ti to neprejde mas niekoho, kto ti realne pomoze; nie ako my tu🙂
Neobzrala, nebolo to také množstvo a mala som ho pred pár hodinami. Až teraz mi začalo byť neskutočne zle
znama je alergicka na mak. Nie si nahodou tiez?
Aj brušná viróza môže mať takýto prejav.
@maja22 nemám virózu určite, vyslovene mi začalo byť postupne zle po tom makovniku
Skús niečo na trávenie a magnézko na upokojenie.
Mak je tazky na travenie,proste ti to nesadlo.
🙃 Jedla si ho pred par hodinami, teraz ti je zle ale určite to je z makovnika...
Po porode dcery som s takou chutou zjedla makovnik, ze az, mne bolo nenormalne zle, celu noc som prevracala…🙄odvtedy viem, ze tolerujem mak len v mensom mnozstve, v zivote nikdy mi nebolo tak tazko
Ved do tych makovnikov davaju trosicku maku. Keby si videla moje makove zaviny a kolko ich zjem... Mozno ti nesadol makovnik,skor je tam vela cukru a nie vela maku.
To budes mat z jedla. Nestresuj sa. Daj si nieco na travenie.
Pol makovnika, je riadna porcia, takze neotravila si sa, obzrala. Daj si nieco na travenie nech sa ti vygrga a vyprdi bude ti lepsie. Nabuduce budes vediet, ze nemas by nenapasna
Ja bezne zjem polku makovnika s tým ze zjem prevazne iba mak a zvyšok necham a jedla by som ho denne, milujem mak
Nemáš alergiu na mak? Nejakú slabšiu - prejavujú u sa keď ho zjesť viac?
Lebo teda ja som už pár krát zjedla pol makovníka, ale nebolo mi vôbec zle.
Za mňa alergia na mak, alebo mlieko v ňom. Daj si tabletku na alergiu nejakú. Prejde to
To je zvlastne asi pred tyzdnom som zjedla makovnik a aj som ho vyvracala v noci.. rano uz mi nic nebolo. Bohvie co tam napchali
Mohlo ti nieco z neho nesadnut. Mne sa stalo dvakrat, ze mi v jedle cosi nesadlo, prisla bolest hlavy, busenie srdca, zavrat, tazoba na zaludku a pomohlo az dat to von kadial to prislo.
Mak toto robi aj mne. Mak je svina, tazky na zaludok, vydrz. O hodku dve bude dobre. Mozno mlieko trochu na zmierenie ucinku maku. Presne tieyo tvoje problemy mam po dobrej strudlicke. Pisala si o siedmej, verim, ze uz je dobre
Ja keby zjem pol makovnika tak skončím v nemocnici...alergia...ale ako dieťa som jo jedla a v pohode, začalo mi to až v dospelosti...neskutočne ho ľúbim, ale je mi z neho príšerne zle...úplne som z maku ako sfetovana...
Ja jedávam mak takmer denne, som na ňom asi závislá, ale nezomletý, a bez cukru, a musí byť kvalitný, nesmie byť nahorklý, a nikdy mi nebolo zle. Ukľudňuje ma.
Autorka, zijes?
,,zožrala som polku makovníka" ..... ,,neobžrala som sa, nebolo ho tolko" , aj po sebe čítáš? Lebo tieto tvoje 2 vety sa vylučujú. Ani môj chlap nezožerie polku makovníka.
Mak je ťažký a hlavne extremne dráždi žlčník.
Niesi priotrávená, si len prežratá. Nabudúce si daj 2 kúsky a nie polku.

nie nemohla daj si nieco na ukludnenie co mas doma