Otázky ohľadom prvých príkrmov
čo je lepšie pripravovat prikrmy alebo ich kupovat?Zatial ich pripravujem ale ako čitam na nete viac a viac tak neviem čo je zdravšie...ohladom... dusičnany atd ..bola so dost proti kupovanym produktom...
Dakujem vam žienky za nazor a každu radu a určite ste pomohli...ja sa snažim kupovat čerstve a hlavne čo vyzera a chuti dobre kedže vela možnosti tu v Uk nemam spon nie sko na Sk.Dik😘
@huyton No ved, aj mne pediatricka vravela, ze davat mrkvovu stavu, aj ked mala mavala zapchu casto, ale neskula som to, kedze mala nechcela vobec pit tekutinu, teda okrem mrkvy. Vraj len varena sposobuje zapchu a teda banan a ryza. Ale podla mna je to tiez individualne. A zistis ako bude dieta reagovat na potravinu az ked mu to das. Nam pomalaha hruska, slivka a tekvica.
@huyton ja som ani nevedela, že mrkva je takisto plná dusičnanov. Myslela som, že špenát a cvikla. Ale mrkva zapeka. Ako aj banán a ryža. Ja mrkvu dávam pomenej. Skus na zmakcenie stolice Hipp jablkovo-hroznovu stavu. Alebo je aj slivková šťava. Do každého príkrmu olej. Probiotiká. Cez deň ponúkať piť vodu.

@renatka100 dik no v Anglicku DM ko nemame...