Pijete radšej čistú alebo ochutenú vodu?
Dobrý deň. Chcela by som vedieť váš názor.
Neviem vypiť čistú vodu. Viem vypiť čaj bez cukru, viem vypiť kávu bez cukru, ale musím mať ochutenú vodu. Nevravím že by som pila nejaké koly, sprity apd. ale pijem Rajec bylinka, už roky, nejako som si na to zvykla. Keď nemám Rajec, dám si trochu čistej vody so sirupom, bazovým, mäta - citrón apd. Veľmi by som chcela piť iba vodu s citrónom. V kaviarni si to dám, doma nie. Chcela by som vedieť ako to máte vy. Pijete vyslovene čistú vodu?
@anonym_autor my pijeme iba vodu z vodovodu. Málokedy minerálky, veľmi ojedinele
Pijeme najčastejšie vodu z vodovodu, občas minerálku, výnimočne so sirupom.
Ochutené vody nekupujem vôbec
Pijem len perlivu mineralku neochutenu..niekedy s citronim
Ja tiež len čistú vodu
Čistu vodu,minerálku iba občas aj to len jednu značku.
Čistú vodu aj ja, aj deti je to iba sila zvyku nič ine
Striedame- voda, voda so sirupom, mineralka jemne perliva, minerálka ochutená.
Ak pijem čistú vodu, nedám si z vodovodu. Mám filtračnú konvicu a kupujem si to 5l balenie vody. To používam aj na kávu do kávovaru, prípadne na pitie. Vodu z filtračnej konvice na čaj, na varenie. Ale nikdy ani nevarím vo vode z vodovodu.
Mne tie minerálky chutia doslova ako plastové vody. Možno nejaký džús dám občas, inak vodu čo iné. Potrebuješ odvyknut od cukru.
len cistu vodu.
V práci čistú minerálku, doma sodastream. Z ochutenej sladkej vody sa neviem napiť, teda viem, ale neuhasi mi smäd
Ak pijem čistú vodu, nedám si z vodovodu. Mám filtračnú konvicu a kupujem si to 5l balenie vody. To používam aj na kávu do kávovaru, prípadne na pitie. Vodu z filtračnej konvice na čaj, na varenie. Ale nikdy ani nevarím vo vode z vodovodu.
@anonym_autor Prečo nepoužívaš vodu z vodovodu?
Mne napr. voda z filtračnej konvice vôbec nechutí, resp. chutí veľmi čudne - a to som vyskúšala na viacerých návštevách
Pijeme čistú z vodovodu alebo sodastream a sem tam dam aj sirup ale málo
Nemám rada ochutené vody, pijem len výnimočne niekde vonku. Stačí voda z vodovodu.
@anonym_autor Prečo nepoužívaš vodu z vodovodu?
Mne napr. voda z filtračnej konvice vôbec nechutí, resp. chutí veľmi čudne - a to som vyskúšala na viacerých návštevách
@patka06 neviem, nevypijem ju. Vypijem ju u našich, u kamošky, ale naša voda mi nechutí vôbec a nechcem ju piť.
@anonym_autor z čistej vody sa neviem napiť. Vypijem veľa a stále som smädná. Potrebujem buď sódu alebo nejako ochutenú vodu
Čistú, alebo s citrónom, vytlačeným pomarančom mätou.Volakedy som kupovala ochutené minerálky už mi nechutia odvykla som si.
@anonym_autor prijem vodu z vodovodu..čistú...max citron...žiadne sladké Rajce a pod....ked ma. veľmi chuť. , tak si dam raz za cas colu bez cukru
Len čistú vodu,alebo nasýtenu, máme SodaStream,a za mňa je to super vec
cely zivot som pila sladke vody, az ked som bola prvykrat tehotna, som si povedala, ze sa musim naucit pit cistu vodu, samozrejme nebolo to zo dna na den, ale podarilo sa mi to skoro uplne obmedzit...uz je to 6 rokov a sladku vodu by uz do mna nedostal nikto 😃
Mineralku … ale iba Miticku, obcas slanu Fatru … a vecer vodu z vodovodu (nie vsade, niektore miesta
Maju hnusnu vodu / rury) pripadne z jedneho “pramena” … ze vraj je lieciva … cela dedina chodi s bsndaskami. Sladke max kofola na nejakom evente prip clara bez alkoholu. Ale sladke vody maju v sebe nieco, co mi nesedi.
Pijem čistú vodu, občas colu Zero ale 99% tekutín ktoré prijmem sú z čistej vody, kohutkovej
Ja najradsej jemne perlivu mineralku. Teraz v lete si s deckami zarobime aj cerstvu limonadu.
99% len vodu z vodovodu. Chutí nám a máme aj rozbor, je kvalitná ako dojčenská voda. Keď vidím ľudí ako vláčia plastové fľaše, tak si ťukám na čelo, že načo? 😁
@anonym_autor voda s vodovodu, mám sodastream takže bublinkavú.
len cistu vodu, obcas mineralky. vodu so sirupom vobec.obcas nejaku vineu,colu...ale normalne denndene len cistu vodu
Ja pijem len čistú vodu. Colu zero alebo sprite zero. Ale to len veľmi zriedka.
@anonym_autor ja pijem väčšinou sladenu vodu. Aj keď minimum sirupu ale väčšinou si ho tam dám. Keď si pár dní nedám, všimla som si že mi zvykne klesať tlak,, asi mi klesá potom aj cukor v krvi. Čiže u mňa nejaké pitie čistej vody z vlastného rozhodnutia asi nehrozí. A popravde mi nejako ani nechutí čistá voda. Možno telo vie, čo potrebuje
ale je celkom možné že doma nemáš chutnú pitnú vodu… neviem odkiaľ si ale napr. v piešťanoch je hnusná voda chuťovo…

Pijem najradsej cistu vodu.