Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
@ivetka1981 vyzerá veľmi lákavo!! recept by som tu niekde našla ? ďakujem za tip
Dnes sa u nas fiči naplno,po veľmi smutnom tyždni konečne trošku pokoja/môj status/ 😢
hned rano som odšťavovala ribezle a robila rôsol,dala som variť karfiolovu polievku a hlavne jedlo bude vysmážana cukina so zemiakovým pyre a uhorkovým šalatom.Cukiny mame požehnane a aj uhoriek takže večer pred nočnou este zavarim asi zo pät poharov
u nás dnes hrášková polievka s krupicovými haluškami, vyprážaný syr, varené zemiaky s pažítkou, domáca tatárska a nejaký zeleninový šalát 🙂
u nás paradajková polievka, a druhé dvojaké - mm urobí pizzu a ja urobím vypr. karfiol, zemiaky a šalát....
dnes urobim bravcove pliecko s gyros korenim,pre maleho so zemiackami a pre mna so zapecenou brokolicou
u nas dnes hrstkovo fazulova polievka so zeleninkou (mliecna) a dojedame masove gulky v paradajkovej omacke+zemiaky (knedla bola vcera). zajtra cuketovy nakyp so syrom a sunkou, zemiakova kasa, miesany salat
ĎAKUJEM ZA RADY OHĽADNE JOSTY 😉 😉 😉 Už mám nachystané poháre a očistenú jostu a idem robiť džem 😉
Dievcata, mame vela marhul, aj na zavaranie, mozeme ich doviezt hocikam na Zapadne Sk, Trencin Nove mesto, atd. Ak mate zaujem, ip. Dakujem.
@jani74 aj ja som z nej robila džem,taký je krásny tmavý.len to čistenie mi riadne liezlo na nervy 😀 😀
@nelinka0401 prosím ta ako robíš z marhúl džem? v zivoté som to nerobila a chcem len neviem ako nato 😒 a dá sa aj z mrazeného ovocia urobiť ? ja chcem skusit tak na skúsky urobit 🙂
@natal12 ja si marhule rozmixujem dám variť, pridám cukor, gelfix.....podľa návodu ako tam píšu...naplním a hotovo 😉
paradajkova polievka so slizikmi, palacinky a este sme dojedali zemiakovy privarok s hraskom
@zklimekova aj sterilizuješ?? či ? alebo ich obratiš hore dnom a necháeš vychladnut? 🙂 myslíš že to dokážem ?? lebo osm nerobila ešte nikdy 🙂 a kolko sa to má varit?
@zklimekova Inak čo je ten želirovací cukor ten tam nedávaš či nemusi ist ? 🙂 snád to nepokazím , pojdem do toho 🙂
@zklimekova a ten želirovací je načo ? dufam že mi zhustne ten džem, bojím sa toho že sa mi to nepodarí 😒 a kolko sa to má variť ?

@levandullka krása !!!!!