icon

Čo variť po Vianociach pre celú rodinu?

27. dec 2024

Och prejedení sme rybami salatmi a mäsom. Poradte co varíte tieto dni, co je aj vhodné pre 3r dieta ze budeme jesť spolu...

deti95060810
•
27. dec 2024

zel. rizoto...
dnes špenátový prívarok, zemiaky, varené vajce
polievka fazuľová kyslá

veronika_sk000
•
27. dec 2024

aj ja mam trojrocneho a my si planujeme urobit domacu pizzu, sulance, sosovicovu polievku, palacinky, mozno nejake zemiakove placky 🤷

basulaak
•
27. dec 2024

Ja som vcera urobila bolognske spagety. Jak sa moj 3r nejedal vecer napraskal. 😅 dalej budu asi palacinky, a celorocne klasiky.

zuz987123
•
27. dec 2024

Cestoviny s pestom, paradajkami a mozzarellou. To naše deti milujú.

patka06
•
27. dec 2024

My dnes halušky podľa chuti bryndzové, syrové a s kyslou kapustou

nynia
•
27. dec 2024

To čo aj normálne cestoviny, zeleninové jedlá - rizoto, placky, polievky, prívarky alebo aspoň ako príloha miesto zemiakov/ryže k mäsu alebo rybe, mäso/ryba dietnejšie recepty nie vyprážané

danica2711
•
27. dec 2024

môj ty Bože, no to, čo pred Vianocami...

viestta
•
27. dec 2024

Dnes carbonara cestoviny, zajtra sosovica a v nedelu obratene rezne a vyvar.

katy084
•
27. dec 2024

U nás dnes zeleninová polievka a fliačky s kapustou...

lenuska9999
•
27. dec 2024

Ja po týchto dňoch prejedania sa ťažkými jedlami a sladkým, mám chuť konečne na niečo zdravšie a diétnejšie. Dnes som varila krémovú cibuľovú polievku a bowl s trhanym mäsom. Zajtra to bude asi lososove orzo…

baskustek
•
27. dec 2024

Ako vo všedné dni, už je po sviatkoch, takže všetko v starých koľajách. My dnes pizza 😊

lucia13022023
•
27. dec 2024

My sme dnes mali hermelín s grilovanou zeleninou a brusnicovou omáčkou. Včera steaky s brokolicou a brokolicovu krémovou.. Jeme to co vždy. Aj na Vianoce sme si dali salat len raz.

gladys_07
•
27. dec 2024

Idem pominat co pozostavalo z vianocneho varenia 😅 cize z otvoreneho creme fraiche idem robit gratinovane zemiaky, pootvarane sunky a zvysky syra idu na domacu pizzu, mam otvorene slize a mak takze asi bude aj obed nasladko, obschnuty chlieb bude na veceru vo vajci a tak. Co vynuram v chladnicke, nechce sa mi ist do obchodu. V najhorsom pripade sosovicovy privarok s vajickom a zemiakmi

tom_i
•
27. dec 2024

Zajtra bude fazuľová polievka s údeným a širokými rezancami a syr v cestíčku a masielkove zemiaky

melanta
•
27. dec 2024

Šalát, rezne a rybu sme jedli iba na Štedrý deň, takže varím každý deň niečo iné a v podstate klasiku čo po celý rok. Dnes tzatziki, grécky šalát, kuracie a jahňacie suvlaki.

zuzanockamt
•
27. dec 2024

Dnes dolky s džemom a opekance s makom. Zajtra dusené kuracie stehná na paprike a tarhoňa.

ina2405
•
27. dec 2024

Mäsko na hubách, zajtra koložvárska, v pondelok šošovica.
A na večeru ako vždy grécky šalát.

taktotedanie
•
27. dec 2024

Granadir, rizoto, palacinky, zeniakovy privarok

kittykat22
•
Autor odpoveď zmazal
•
katica06
•
27. dec 2024

Brokolicovú polievku a pečenú zeleninu so syrom

siska53
•
27. dec 2024

My napriklad to mame tak, ze 25.robievam.svieckovu. 26.sme na navsteve a potom sa dojeda, co je.

betulinka1
•
27. dec 2024

Dnes si vypýtali lievance. Takze boli lievance. Ale doma moc koláčov nepojedia, takze neboli presladený. Zajtra bude zubac na masle. Potom sa vrátime k masu.

cimage
•
27. dec 2024

Dnes sme mali placky z kyslej kapusty, vcera zeleninova polievka a cestoviny s tvarohom.

sisska96
•
27. dec 2024

Nám ostala údená šunka, takže zapekané cestoviny

svetlonos
•
27. dec 2024

@kittykat22
😂 neblázni, to je na depku a nie dobrú náladu

kittykat22
•
27. dec 2024